Vaimo antoi pillua livechatti

Ikäisekseen timmissä kunnossa ja mikä parasta, niin himokas kuin hitto. Itseäni on vielä rankaistu mitättömän pienellä kalulla, joten vaimo on ottanut asiakseen hoitaa tyydytystää silloin tällöin jollain jättikaluisella tuttavallaan. Vaimo pitää alapääni posliinina, koska paljas kalu edes näyttää isommalta, kuin karvojen sekaan piiloutuva napero. Se jättikaluinen tuttu on kuulemma kanssa parisuhteessa, mutta siitä ei heillä kotona puhuta. Paljaalla kuulemma panevat, koska vaimo on leikattu ja jättimela ei kulje muissa vieraissa.

Pari viikkoa sitten vaimo kävi taas pukittamassa itseään ja tuli kotiin kuin kermaa saanut kissa. Heti viskasi vaatteet tuolille ja pikkuhousut ja rintsikat pois sukkahousut olikin käsilaukussa ja viereen peiton alle. Hymyili ja sanoi, että koitappas, miten hyvin nussittu pillu? Kun taas sai oikein venyttää itseään, että kalu sopi sisään.

No olihan se likomärkä ja turvoksissa. Hieman limainenkin, ehkä oli jäänyt spermaa? Vaimo komensi päälleen ja sain ajaa varvin pehmoiseen ja lämpimään pilluun. Kun sunnuntaina pesin pyykkejä, huomasin pikkutangojen haarakappaleen olevan ihan kovettunut.

Eli spermaa oli valunut vielä kotimatkallakin. Koiras pyykkäri , Mikael, oletko vielä linjoilla? Vai lieneekö hän vetänyt itsensä narun jatkoksi? Jos kiimainen vaimo katoaa alta niin siinä voi olla naru jo hakusessa. Onko jatkoa , Mikael 41 , Itse olen 27vuotias mies Avopuoliso on 20v ja meillä on loistavaa seksiä silti, kun nään jonkun hyvän näköisen Chirbulan jossain niin tekee mieli nussia sitä tässä 4kk Sitten löysin pari hyvää muijaa ketkä haluaa seksiä ja nyt oon salaa muijalta käynyt nussii niitä kyllä tekee muuten helvetin hyvää käydä välil nussii vierasta pillua ai että se on unelmaa saada just 18v täyttänyttä pillua ja vastapainoks 36v vanhaa Blondia jolla on vitun hyvät rinnat ja perse tekee niin unelmaa että.

Ja aiheena , En ole pettänyt miestäni, se on joskus. Sovittiin Jos pettää niin kotona kun olen paikalla. Olen joskus katsellut kun on vieraan naisen kanssa, parempi kotona kun muuaalla. Kerran katselin kun kolme naista hoiteli sitä samaan aikaan, siinä kiihotuin minäkin kun panivat miestäni kunnolla Nyt tiedän että tykkää vanhemmista rehevämmistä eukoista.

On ainakin kotona kun saa naida vierasta ja minä katsella. Hyvin mielenkiintoinen aihe tuo vaimon käynti vieraissa. Onpa meilläkin asiasta ollut puhetta, mutta vaimo ei mielellään lähde ulos "ampumaan" itselleen rakastajaa.

Haluja vieraaseen kaluun olisi ja on myös minun lupani. Vaimo on tosi nätti ja hyvä vartaloinen. Kertokaapa miten tuollaisen hyvän rakastajan vaimolle löytäisi. Itse en välitä vieraissa käyntejä, mutta vaimon käynti olisi todella kiihoittavaa.

Vaimo vieraissa , Meillä vaimo on saanut vierasta kanssani ja kahden. Tuo suuteleminen ja sen jättäminen pois muilta tarkoittaa , että sinä olet se oikea hänelle. Ryhmäseksi on ihan nastaa. Yhdellä kaverillani oli naisystävä , joka oli ilmeisesti nymfomaani niin kova hän oli munan perään.

Katselimme kolmistaan pornoa, saunoimme ja kolmistaan petiin. Vuoron perään illoin ja aamuin höyläsimme kaverini kanssa hänen naistaan ja voi että hän nautti. Tulin kerran kuin vahingossa maininneeksi tästä omalle naisystävälleni.

Ei suinkaan hän suuttunut vaan pikemminkin pyysi mukaan ja niin meitä oli sikinsokin neljä samassa sängyssä. Kävimme kerran neljästään Kanarialla ja sänky oli suuri kuin meitä neljää varten. Siitä suutahdin naiselleni kerran kun hän erään mökillä vietetyn viikonlopun jälkeen sanoi unohtaneensa ottaa e-pillerit.

Ei kuitenkaan tullut paksuksi. Tästä hurjasta nuoruudesta on yli pari kymmentä vuotta. Nyt olemme säädyllinen aviopari. Meillä villi seksi jatkuu. Minä saan järkätä vaimolle miehiä kimppaan. Vaimo myös antaa pillua ja peppua sekä ottaa suihin ei kuitenkaan peppu panon jälkeen.

Muttei suostu suutelemaan vieraita joille antaa pillua. Meillä vieraalla täysi nautintaoikeus vaimosta saa suudella ja naida Meillä vieraat eivät ole panneet pahakseen vaikkei vaimo suutele vaikka nauttii täysin kimppa naisena olosta. Oli pakko vastata tähän, olen 56 ikäinen. Jos minua vireaat miehe panevat saa suudella, näitä kertoja on ollut useita. Mitä hemmettiä eikö naimisen aikana saa pussata?

Ei suudella meilläkään mutta pillua saadaan kavereiden kanssa. Päästäänkö mukaan vaimon ja yhden parin kanssa. Olisi kiva vaihdella puolisoitamme yöksi tai viikonlopuksi. Sinähän kun et vaimoa tyytyväisenä pysty pitämään. Niin, te vaan leikitte lasten kanssa: Kimppassa naitu vaìmo on onnellinen ja tyytyväinen. Meilläkin on naiminen tärkeintä. Vaimo tykkää kun nuolemme pillua alussa se takaa että saamme naida sydämmen kyllyyd. Haluamme myös kokeilla vähän rajoja paljonko vaimon peli kestää miehiä kerrallaan.

Vaimoni haluaa vain kaksi tai kolme miestä kerrallaan. Olemme kaverin kanssa järjestetty vuorotellen kolmatta miestä mukaan joskus. Kaverini kanssa olemme vaimoni vakituiset seksi kumppanit. Meidän kolmen kesken olemme täysin saman arvoiset ja täysin vapaat harrastamaan seksiä milloin tahansa. Mikä parasta asumme noin 5 minuutin kävely matkan päässä toisistamme. Meillä on myös joskus pika panoja kun kaveri käväisee meillä "lehden haku reissullaan".

No sepäs oli päätös! Mutta miksi ihmeessä tulitte sitä tänne huutelemaan? Kai siksi, että vaan mentalisoitte. Suutelemisessa naisella on enempi tunteita mukana. Pillua voi antaa hauskaa pitäen ja nauttia siitä ilman tunnesiteitä. On minuakin päässyt kaksi miestä kerrallaan käyttämään kimpassa. Kaverin kanssa naitu vaimoa 6 vuotta eikä vaimo ole suudellut kaveria.

Vaimo tykkää kaverista koska antaa meille kimpassa niin usein kun tahdotaan ja saadaan panna jokapaikkaan. Nyt on suosikki kaksi miestä yhtaikaa pillussa. Onko halukkaita varatun naisen tyydyttämiseen?

Mikäs tässä niin ihmeellistä oli? Vaimollasi on täysi oikeus omaan mielipiteeseensä. Vaimo on 39v ja hoikka hyvä kroppainen ja kaunis.

Kyllä sitä siinä kiimassa suutelee kuka vaan ja ketä vaan. Kunnon pano on niin kiihottavaa ja saa sellaiseen kiimaan, että mikä vaan osuu suuhun tai lähelle, niin osoitan hellyyttä; Myös toisen miehen kalu!

Haluan myös vaimolleni kimppaseksiä. Onko miehiä 28v naiselle. Eikö ole kimpassa tärkeintä että saatte naida? Pahempi varmaan jos ette saisi pillua vai mitä mieltä olette? Olis aika järkky tilanne huomata jonku jätkän tarjoavan persettään pantavaksi jos tarkoitus oli muijaa naira.. Vastaa alkuperäiseen viestiin Vaimoni antaa pillua kimpassa mutta Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

BIG COCK FOR SUOMI PORN

Ikäisekseen timmissä kunnossa ja mikä parasta, niin himokas kuin hitto. Itseäni on vielä rankaistu mitättömän pienellä kalulla, joten vaimo on ottanut asiakseen hoitaa tyydytystää silloin tällöin jollain jättikaluisella tuttavallaan. Vaimo pitää alapääni posliinina, koska paljas kalu edes näyttää isommalta, kuin karvojen sekaan piiloutuva napero. Se jättikaluinen tuttu on kuulemma kanssa parisuhteessa, mutta siitä ei heillä kotona puhuta. Paljaalla kuulemma panevat, koska vaimo on leikattu ja jättimela ei kulje muissa vieraissa.

Pari viikkoa sitten vaimo kävi taas pukittamassa itseään ja tuli kotiin kuin kermaa saanut kissa. Heti viskasi vaatteet tuolille ja pikkuhousut ja rintsikat pois sukkahousut olikin käsilaukussa ja viereen peiton alle. Hymyili ja sanoi, että koitappas, miten hyvin nussittu pillu? Kun taas sai oikein venyttää itseään, että kalu sopi sisään. No olihan se likomärkä ja turvoksissa. Hieman limainenkin, ehkä oli jäänyt spermaa? Vaimo komensi päälleen ja sain ajaa varvin pehmoiseen ja lämpimään pilluun.

Kun sunnuntaina pesin pyykkejä, huomasin pikkutangojen haarakappaleen olevan ihan kovettunut. Eli spermaa oli valunut vielä kotimatkallakin. Koiras pyykkäri , Mikael, oletko vielä linjoilla? Vai lieneekö hän vetänyt itsensä narun jatkoksi?

Jos kiimainen vaimo katoaa alta niin siinä voi olla naru jo hakusessa. Onko jatkoa , Mikael 41 , Itse olen 27vuotias mies Avopuoliso on 20v ja meillä on loistavaa seksiä silti, kun nään jonkun hyvän näköisen Chirbulan jossain niin tekee mieli nussia sitä tässä 4kk Sitten löysin pari hyvää muijaa ketkä haluaa seksiä ja nyt oon salaa muijalta käynyt nussii niitä kyllä tekee muuten helvetin hyvää käydä välil nussii vierasta pillua ai että se on unelmaa saada just 18v täyttänyttä pillua ja vastapainoks 36v vanhaa Blondia jolla on vitun hyvät rinnat ja perse tekee niin unelmaa että.

Ja aiheena , En ole pettänyt miestäni, se on joskus. Sovittiin Jos pettää niin kotona kun olen paikalla. Olen joskus katsellut kun on vieraan naisen kanssa, parempi kotona kun muuaalla. Kerran katselin kun kolme naista hoiteli sitä samaan aikaan, siinä kiihotuin minäkin kun panivat miestäni kunnolla Nyt tiedän että tykkää vanhemmista rehevämmistä eukoista. On ainakin kotona kun saa naida vierasta ja minä katsella. Hyvin mielenkiintoinen aihe tuo vaimon käynti vieraissa.

Onpa meilläkin asiasta ollut puhetta, mutta vaimo ei mielellään lähde ulos "ampumaan" itselleen rakastajaa. Haluja vieraaseen kaluun olisi ja on myös minun lupani. Vaimo on tosi nätti ja hyvä vartaloinen. Kertokaapa miten tuollaisen hyvän rakastajan vaimolle löytäisi. Itse en välitä vieraissa käyntejä, mutta vaimon käynti olisi todella kiihoittavaa. Vaimo vieraissa , Meillä vaimo on saanut vierasta kanssani ja kahden. Suutelemisessa mennään tavallaan liian lähelle sisintä.

Niin se on minullakin. Miestä en suutele suulle, kullia voin kyllä imeä tai ottaa persuksiin. Tai imettää omaa kullia. Mutta suutelussa on ehdoton raja. Oma vaimoni antaa vieraalle, mutta ei ota suihin vieraalta eikä suutele vierasta. Pillu on hauskan pitoa varten. Nautintoa itselle ja toiselle. Samaa sanoi yksi naispuolinen kaveri. Eikö se ole hyvä, että saat pitää edes jotain vaimostasi vain itselläsi.

On ihan asiallista että suudellaan vain aviopuolisoa. Pääasia että saadaan naida kimpassa ja pitää hauskaa. Vaimo osaa nauttia onneksi kimpoista ja parinvaihdostakin. Itse nautin eniten kun vaimoa pannaan kimpassa ja saa katsoa kun omaa vaimoa naidaan. On myös vaimon ehdoton suosikki. Samoin minä nautin katsoa kun vaimo saa isoa vierasta kullia ja nauttii siitä hurjasti huutaen..

Meillä käy yksi tosi isokaluinen leskimies, noin kerran viikossa, olen aina mukana nauttimassa, kun tää keveri on lauennut ison lastin, nin nuolen hänen spermat pillusta ja sit työnnyt itse Luukkasen pilluun. Joskus meillä käy myös vaimon rouvakaveri ja minä panen häntä, vaino nuolee pillusta mun spermat Samantien kääntyvät 69 Nuollen toisilleen uudet orkut!

Mä vieressä kiimaisena katson ja lennättelen heidän päälleen loput spermat Meillä oli sama rajoite. Selitin vaimolle että vieraan kanssa suutelu kiihottaa minua suunnattomasti. Haluan myös kaikkien miesten saavan saman kohtelun.

Pikkuhilaa vaimo oppi suutelemaan muita minun katsoessa. Varsinkin kun huomasi minun reaktion asiaan. Ei kannata kommentoida Löyliksen hölötystä. Se päivystää lähes ympäri vuorokauden useilla palstoilla, eikä sen järjetön pää saa aikaan mitään muuta sanottavaa kuin nuo löylykauha- ja törkyviestit.

Sillä on tosi pahasti pää kipeä. Minä en yritä edes muuttaa vaimon suutelemattomuutta vieraita ystäviä kohtaan.

Onhan se pääasia että naimme kimpassa ja nautimmme siitä. En ihmettele, olen nainut vieraita miehiä mutta suutelu on liian henk. Vahinko että rakkaus on kärsknyt. Onko vieraat miehet syynä vai muut asiat. Me ollaan myös naitu kimpassa paljon ja usean kanssa. Meillä se menee usein samoin, harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Tosin sen olen huomannut että naiset keskenään kyllä suutelee ja kaiketi tilanteessa kun oma mies saa tavallaan vierasta.

Itseäni kerran suuteli kaverin vaimo kun oltiin kimpassa ja kaveri katseli sivusta se vain kuulemma lisää sitä tunnelmaa kun kaveri haluaa katsella.

Tuo suuteleminen ja sen jättäminen pois muilta tarkoittaa , että sinä olet se oikea hänelle. Ryhmäseksi on ihan nastaa. Yhdellä kaverillani oli naisystävä , joka oli ilmeisesti nymfomaani niin kova hän oli munan perään. Katselimme kolmistaan pornoa, saunoimme ja kolmistaan petiin. Vuoron perään illoin ja aamuin höyläsimme kaverini kanssa hänen naistaan ja voi että hän nautti. Tulin kerran kuin vahingossa maininneeksi tästä omalle naisystävälleni.

Ei suinkaan hän suuttunut vaan pikemminkin pyysi mukaan ja niin meitä oli sikinsokin neljä samassa sängyssä. Kävimme kerran neljästään Kanarialla ja sänky oli suuri kuin meitä neljää varten.

Siitä suutahdin naiselleni kerran kun hän erään mökillä vietetyn viikonlopun jälkeen sanoi unohtaneensa ottaa e-pillerit. Ei kuitenkaan tullut paksuksi. Tästä hurjasta nuoruudesta on yli pari kymmentä vuotta. Nyt olemme säädyllinen aviopari. Meillä villi seksi jatkuu. Minä saan järkätä vaimolle miehiä kimppaan. Vaimo myös antaa pillua ja peppua sekä ottaa suihin ei kuitenkaan peppu panon jälkeen.

Muttei suostu suutelemaan vieraita joille antaa pillua. Meillä vieraalla täysi nautintaoikeus vaimosta saa suudella ja naida Meillä vieraat eivät ole panneet pahakseen vaikkei vaimo suutele vaikka nauttii täysin kimppa naisena olosta.

Oli pakko vastata tähän, olen 56 ikäinen. Jos minua vireaat miehe panevat saa suudella, näitä kertoja on ollut useita. Mitä hemmettiä eikö naimisen aikana saa pussata? Ei suudella meilläkään mutta pillua saadaan kavereiden kanssa. Päästäänkö mukaan vaimon ja yhden parin kanssa. Olisi kiva vaihdella puolisoitamme yöksi tai viikonlopuksi.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Eli spermaa oli valunut vielä kotimatkallakin. Se jättikaluinen tuttu on kuulemma kanssa parisuhteessa, mutta siitä ei heillä kotona puhuta. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Kai siksi, että vaan mentalisoitte. Kertokaapa miten tuollaisen hyvän rakastajan vaimolle löytäisi.

Hae seuraa pussy girl com

: Vaimo antoi pillua livechatti

Vaimo antoi pillua livechatti 250
VIDEO THAI HIERONTA RAAHE Ilmaiset erotiikkaelokuvat escort girls video
TIETOKONEHUOLTO HERTTONIEMI SUOMALAISTA HOMO PORNOA Siitä suutahdin naiselleni kerran kun hän erään mökillä vietetyn viikonlopun jälkeen sanoi unohtaneensa ottaa e-pillerit. Hymyili ja sanoi, että koitappas, miten hyvin nussittu pillu? Pari viikkoa sitten vaimo kävi taas pukittamassa itseään ja tuli kotiin kuin kermaa saanut kissa. Haluamme myös kokeilla vähän rajoja paljonko vaimon peli kestää miehiä kerrallaan. Pillu on hauskan pitoa varten. Tai imettää omaa kullia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Sherryl Orem