Trimmed pussy sielunkumppani testi

Sourced told Us Weekly the new couple met at the Vanity Fair's Oscars party last month where the year-old actress showed off her new pixie cut in a black couture gown. Find out which new contestant is related to Derek and Julianne Hough! But it seems Val isn't the DWTS dude with his eye on Rumer; that would be her fellow contestant Redfoo as the party rocker and his partner Emma Slater think that she is their biggest competition.

Press play on our interview with them above to find out why. While we already knew how her mom reacted to her joining the show, Rumer tells us Willis was "very excited. He's really a softie, which most people don't know. Wade asserts that SeekingArrangement has spawned "thousands" of marriages, a claim impossible to verify.

He also denies that there's any real distinction between sugar relationships and marriage: Among the dozen women I talked to, a divorced woman named Viv has used sugar sites most like an upwardly mobilizing OkCupidand has actually met a potentially serious partner. A year-old who's studying biochemistry at Sacramento State, she had moral qualms about sugar sites but wanted access to "someone who's established, instead of the type of site web guy I meet, who is doing nothing and going nowhere"the kind of man who could help pay for her physician's assistant master's program in the future.

Taula Plus, joka on testattu sitten viime vuoden lopulla, on tilausmaksut vaihtelevat iän ja maan. Uusi porrastetusti suunnitelma esiin joitakin niskakarvat ja PhoneArena blogi kirjoitti että "aivan turhauttavan Taula tiedottaja kertoi CBS News että useita kuukausia kestäneen testauksen taula sekä yrityksen determinedthat näissä hintaluokissa antoi hyvin tiettyjen ikärakenteen. Testaus weve aikana oppinut, ei ole yllättävää, että nuoret käyttäjät ovat aivan yhtä innoissaan taula Plus on budjettia rajoitettu, ja on alhaisempi hinta painaa liipaisinta.

Hän muistutti myös Spotify kuin toinen yritys, joka on Porrastetun hinnoittelun rakenne perustuu ikä, latauksen vähemmän käyttäjiä ei paljon käytettävissä olevia tuloja kuin opiskelijat. Maanantain mietinnössä todettiin, että teini, jotka kokeneet dating väkivallan mieluiten korkean riskin käyttäytymistä: Stephanie Nilva on johtaja päivä yksi - ryhmä, joka toimii teini dating väkivallan torjumiseksi.

Nilva sanoo, on todennäköisesti paljon suurempi ilmaantuvuus dating väkivaltaa kuin heijastuu tutkimus. Dating kallo esitti useita vaikeuksia. Mukaan raportin Australias naisten päivä, Emma Watson, tunnetuin Hernione Grangeria Harry Potter-elokuvissa ja prinssi Harry salaisuus vuodelta keskenään ja saavat tuntemaan toisemme melko hyvin.

Lehti raportoi että prinssi Harry kehottanut yhteisiä kavereita auttamaan häntä Emma Watson koukku ja sitten lähetti näyttelijä sähköpostia pyytää häntä kun hän jakaa rugby pelaaja Matthew Janney joulukuussa hengailla.

Kun vuotias Brown University valmistunut toi 12 ystäviensä täyttää vuotias prince, he ilmeisesti osuma se pois. Emma Watson ja prinssi Harry salaa dating, mukaan naisten päivä. Voisi Emma Watson on vihdoin kesytetty surullisen kandidaatin? Tarinan kun prinssi Harry kuullut, että Emma Watson ja hänen brittiläinen rugby pelaaja poikaystävänsä Matthew Janney hajosi viime vuoden lopussa, hän lähetti hänelle sähköpostia kutsua juhliin.

Nyt huhutaan, että Emma Watson ja prinssi Harry todella nauttia toistensa yrityksen ja oppia tuntemaan toisiaan todella hyvin. Valokuvan lähetetty Emma Watson emmawatson 8 heinäkuu at 7: Sadie Gennis 17 tuntia sitten olet istuu alas? Koska Australian nainen päivä vaatii Emma Watson on alkanut dating prinssi Harry. Harry ilmeisesti tavoitti Emma jälkeen hänet erotettiin rugby pelaaja Matthew Janney viime vuonna sähköpostitse kutsua juhliin.

IBM järki tutkimuksen mukaan sanoi 26 41 dating ne analysoitiin Google Inc: IBM ei maininnut haavoittuvia apps mutta sanoi, se oli varoittanut app julkaisijat ongelmiin. Apps kuten taula, OkCupid ja ottelu on tullut erittäin suosittuja viime vuosina, koska niiden pikaviestipalveluita, Valokuva ja geolocation.

Tutkimuksessa IBM analysoidaan 26 41 dating apps Googlen Android mobiili foorumi ja totesi, että haavoittuvuus vaihtelivat keskipitkällä korkea mittakaavassa. Tutkimuksessa todettiin, että 50 prosenttia yritysten IBM analysoida, työntekijä asennettu suosittu dating apps olivat läsnä model after eloisa aparaatti, joka myös oli saada yrityksen luottamuksellisia tietoja.

Yritykset tarjoavat smartphone työntekijöitä, jotka käyttävät niitä viralliseen tarkoitukseen sekä casual käyttöön kuten päästä dating sivustoja, joilla on hakkerointi riskejä. Valitse Your ajoneuvo vastaavasti Internet on täynnä lukemattomia dating ohjelmia, mutta ei kaikki autot ovat mukava jokainen kuljettaja. Jos etsit pitkäaikaista rakkautta, ohjata selväksi siitä "Taula.

Pidä silmäsi tiellä ja ei model after sinun soittaa puhelimella aivan liian usein annetaan kuljettajalle on syyllistynyt läheskään tarpeeksi tarkkaavaisesti matkaansa, sen sijaan haudata pari silmän iPhone kun potentiaalinen kumppani päätyy taustapeili kuten jäi ulos. Molemmat yritykset ylläpitää vaarantunut tiedot olivat joko "vanhentunut tai luotu robotit," mukaan TASS.

Nyt Topface n toimitusjohtaja Dmitri Fiolatov pysyy mukavan rauhallinen. Hän sanoo, että ei ole todisteita rikkomisesta, mutta yhtiö tutkii parhaillaan tilannetta. Yli toimittajien, pseudo toimittajat ja muut credentialed '' media'' odotetaan keräävän tiistain juhla keskellä meille Airways.

Viime vuonna New Yorkissa, Itävallan mies Yhdysvaltojen pukeutunut Mozart, toinen kaveri käytti Waldo puku, Nickelodeon's Pick poika oli talossa ja Michelle Williams, entinen Destiny laulaja kysyi pelaajat laulaa. Ainakin molemmat joukkueet ovat tuttuja typeryyttä. Tutkijat tutkimukseen osallistuneista opiskelijoista lukuvuonna on kahdeksan kouluissa terveyskeskusten Kaliforniassa ilmoitti Futurity.

Futurity noin 1, nuoret vuotiaille kysyttiin kokemuksistaan suhde väärinkäyttö, cyberabuse, seksuaalista käyttäytymistä ja jos ne haetaan lisääntymis- ja seksuaaliterveydelle huolehtiminen. Vaikka neljä kouluissa terveyskeskusten toteuttaisi uusia menettelyjä, neljä keskuksissa opetti puhumaan ihmissuhteista henkilökunta sai suhde väärinkäyttö esitteitä jaettavaksi nuoriso.

Haastattelussa todellisen näytön aiemmin tässä kuussa Schultz hyvitetään hänen yhdessä LaPlante ja VP kehityksen Josh Spangler Lighthearted n jatkuvaa menestystä ja bannerin VH1 "ilmeisesti kaikki tapahtunut tästä suhteesta on eräänlainen salainen kastike" Schultz sanoi. Miksi yhtäkkiä se on maagisesti saatu? Mielestäni paljon se on, olen vihdoin valmis antamaan yhtiön pois ja anna muiden vaikuttaa erittäin tehokas tavalla, joka ei ollut tehnyt http: Poliisi esikaupunki Atlanta sanovat he etsivät mies syytetään ammunta ja ryöstää nainen hän tapasi dating sivuston kautta.

CBS46 raportoi tiistaina http: TEKIJÄT poliisi sanovat kaksi olivat palasi hotelli kun mies veti ja kertoi vetää yli ja antaa hänelle kaikki hänen tavaroitaan. Viranomaiset sanovat nainen ammuttiin hänen kasvonsa ja pystyi pakenemaan jalan. AP Poliisi esikaupunki Atlanta sanovat he etsivät mies syytetään ammunta ja ryöstää nainen hän tapasi dating sivuston kautta.

Poliisi sanoa kaksi olivat palasi hotelli kun mies veti ja kertoi vetää yli ja antaa hänelle kaikki hänen tavaroitaan. Kardashian haki avioeroa hänen miehensä neljä yearslast joulukuu, vedoten ylitsepääsemättömiä eroja. Avioero on vielä saatettava loppuun koska Odoms salaperäinen olinpaikasta. Paljastava uusi haastattelu kosmopoliittinen UK todellisuus-show-Asetelman myöntää, asiat eivät osoittaudu miten hän odottaa vuotiaana. Mennessä osuin tuossa iässä ajattelin on lapsia ja silti olla naimisissa, sanoi Kardashian, joka muutti uuteen taloon youngerbrother Rob, Mutta koska se ei ole, miten se meni, et voi istua pallon ja itkeä.

Aikana 19 vuotta avioliiton kaksi nyt vieraantunut puolisoiden http: Media nouto väittää, että Chris Rock ei julkisesti paljasta hänen väitetty suhde kanssa Rosario Dawson alkaessa sellaiseksi, että yleisö nähnyt Dawson tuolloin. He eivät halua ilmoittaa, kun heidän elokuva Top 5 on edelleen vapautettu syy he eivät halua ihmisten ajattelua Rosario on jonkinlainen Kodinrikkoja. Uskon vain, että en halua poikaystävä", hän selitti. Mutta nyt olen kuin, haluan vain olla yksin.

Celeb jakaa "gotta suren," hän suostui. Minulla oli mies, joten mielestäni on siirtymäkausi, jota en halua kiirehtiä. Hän todella himoitsee on companionshipI vain haluavat halata. Kun he menivät naimisiin, hän oli Olin nuori, mutta minä rakastin sitä. Pidän, kun tallennat tiettyjä asioita teidän avioliitto. Lisää tiedotteita ilmoittautua ja hallita tilin saat vierailemalla uutiskirjeen tilaus Center.

Joten se kuusi maalia kolmen viime peleissä, Gaudreau teki 11 ja 12 http: Olin tällaista käytöstä hitaasti alku, mutta on mukava nähdä kiekko menee nettomääräisen. Sacramento point guard Darren Collison and forwards Derrick Williams and Jason Thompson were view possibilities as part of a multi-player package for Deron Williams, league sources said.

The combination of Williams' massive salary and declining health and production leave the Nets with little leverage to take back much more than spare parts for the one-time All-Star guard. Nevertheless, the Nets have an interest in unloading Williams' contract, but don't believe they'd have to attach a good young player or a draft pick to a deal. The Kings have been pleased with Collison's impact on the roster, especially how he's emerged as a strong leader and a popular teammate. There remains a reluctance for Sacramento to move Collison in a deal, sources said, but the Nets would need a point guard to replace Williams and he'd be a solid starter at a reasonable price.

Kings interim coach Tyrone Corbin and Williams have a solid relationship dating back to their several years together with the Utah Jazz. This so-called marriage law, or protection law for women, is not only threatening womens rights to make a decision for [themselves] but is also threatening womens security and safety, a spokesperson from the Burmese Womens League tells TIME.

But despite the recent surge of anti-Muslim discourse in the country, Ma Ba Thas desire to protect the dominant Buddhist religion has deep historical roots dating back to the last of the Burmese kings in the early 20th century, when anticolonial sentiments were high.

Once the British were about to depose King Thibaw, he issued a call to arms, telling people to rise up and defend not just the country, but also the Sasana [the Buddhist religion], says Matthew Walton, a Burma scholar from the University of Oxford. Insecurities over the opening up of the country after five decades of military rule could be driving the resurgence in nationalism today. In times of uncertainty, the protection of Buddhism can get reconfigured against an external threat, says Walton.

For many hard-line Buddhists, the external threat in Burma right now is the perception that the Muslim population will take over the country.

The victim picked up his date and moments later the brother put a gun to his head, police said. The victims car, a tan, Mazda 3, is still missing.

Hamilton is charged with aggravated robbery and aggravated burglary. I mean, I promote, market, network, and coach other people and businesses to success, so why not myself? In , Jason Williams in his article, Love. The Virtual Dating Game forecast that the traditional way of meeting someone in person may be better, but it may no longer be practical.

Considered the first social networks, Internet dating websites led to the proliferation of social networking websites and apps and current digital trends prove social life has migrated online. Celebs who love models The sexy star, 23, who split from her boyfriend Andrew Dryden this past February, stepped out with Magid earlier this month in Miami.

According to an eyewitness, the new couple were "cozying up together" at the Bombay Sapphire Artisan Series Finale party on Dec. According to Ratajkowski's new beau's LinkedIn account , Magid is an "independent music professional" and "experienced, handsome, well liked and handsome.

Adams was governor of Massachusetts at the time. The time capsule was removed http: Its removal Thursday was due to an ongoing water filtration project at the building. Pamela Hatchfield, a conservator at the museum, slowly chiseled away at the cornerstone on Thursday to reach the box, a process that took several hours to complete.

Galvin said the plan is to return it to the site sometime next year. The excavation came just months after another time capsule was uncovered from the Old State House, which served as the state's first seat of government. Eventually, Zhang said Momo will look to add more revenues through mobile gaming services and mobile ads.

It's also not clear if an app like Momo can thrive on its own. Tinder, the wildly popular dating app in the United States that lets people swipe through a series of pictures to find someone they want to contact, is majority owned by Barry Diller's online media conglomerate IAC IACI.

The company is also been facing a fair share of controversy lately. When I get the chance I write about lifestyle and booze too. Previously I edited Forbes's front-of-the-book section "Leaderboard," and was a proud member of the Forbes Wealth Team.

Before that I worked on Wall Street. Feel free to follow me on Twitter: The time capsule was removed in the midth century and its contents transferred to a copper box, Galvin said. Told through black and white vignettes, the video for Whole Damn Year, represents Bliges lyrics of physical pain literally.

Blige herself is featured minimally in the video released on Tuesday. A light piano line and sparse kit make the narrative of three different abuse stories all the more powerful. Each story is told as a flashback. For companies, he promised a review of taxes levied on property values, a long-standing complaint of businesses.

Ahead of Wednesday's statement, the government announced more funding for Britain's health service and details of a new road-building programme. View gallery Britain's Chancellor of the Exchequer George Osborne L and Chief Secretary to the Treasury Dan Cameron has previously said he wanted to reward voters with income tax cuts, once the public finances were stronger. The Conservatives narrowly lag the opposition Labour party in most opinion polls. But they score more highly on economic policy, and Osborne sought to use Wednesday's high-profile budget statement to ramp up his message to voters that the recovery would only be safe in his hands.

The Associated Press left messages Wednesday for attorneys representing Bricker. Copyright The Associated Press. Taylor Swift taylorswift13 December 1, taylorswift13 alright fine I'm in Michael Clifford michael5sos December 2, While were pretty sure the Twitter exchange was completely platonic, its fun to see this new friendship blossoming! However, not everyone is a fan of the 5SOS rocker. Aimed at social workers, educators, parents, caregivers, counselors and others, the conference is an effort to raise awareness of issues faced by the disabled and open dialogue about the discrimination they face, according to Williamson.

Its not just prejudice its something that limits someones access based upon stereotype or physical appearance, said Williamson, whose year-old son, Alex, a Yellow Springs High School student, has physical and cognitive impairments.

Päälle puunrunkoon puunrungot ja ampuu sijoitettu pitkät ja kapeat lehdet kerätään nippuun. Dracaena marginata on monia sekamuotojen, jotka on onnistuneesti kasvatettu kotona - Magenta, Tricolor Bicolor. Tämä kosteutta rakastava kukka, joka tarvitsee usein ja runsaasti kastelua. Vuosina aktiivisen kasvun kevät ja kesä kasvi kosteuttaa kolmesti viikossa syksyllä ja talvella - korkeintaan kerran viikossa.

Lehdet Dracaena marginata - indikaattoreista. Niitä voidaan käyttää määrittämään yleinen kunto kasvi. Massa defoliation voi todistaa puute kosteutta, ja ylimäärä sitä. Siksi kastelu pitäisi olla säännöllistä ja ajoissa.

Dracaena haluaa kasvaa hieman kosteassa maaperässä. Älä anna kuivaus savi koomaan. Ylivuodot kukka, etenkin talvella, voi laukaista sen romahduksen. Dracaena marginata on erittäin reagoi hyvin usein ruiskutus, varsinkin kesähelteellä. Ground osa laitoksen voidaan kastellut päivittäin. Lisäksi ruiskuttamalla eksoottisia järjestää säännöllisiä suihkut ja pesemällä lehdet pölyä.

Jos lehdet kuivu kärjissä, joten sisäilma on liian kuivaa. Optimaalinen lämpötila järjestelmä Dracaena sisältö on viisitoista astetta talvella, kesällä - alueella kahdenkym- kaksikymmentä-viisi astetta. Dracaena marginata varsin onnistuneesti siirtää lämpötilan lasku kahteentoista astetta kylmänä vuodenaikana. Kuitenkin, tämä kastelu kukkia tarvitsevat vähemmän, tai alijäähtyneen ja kostea substraatin juuristo kasvin home, joka aiheuttaa kasvi voi kuolla.

Huolimatta siitä, että se on trooppinen kasvi, kotona on tarpeen säätää kohtalainen kattavuus suojaa suoralta auringon. Sillanpää itä- ja länsipuolella soveltuvat parhaiten sisältöä tämän kukan. Kirjava muodot tarvitsevat enemmän kirkas valo, muuten ne menettävät lehdet koriste ja vaihtuu vihreäksi. Dracaena, hoito on hyvin yksinkertainen, samoin kuin monet muut huonekasveja, lannoite tarpeisiin. Ruokinta kukkien tehdään kevään ja kesän, kun kasvi on aktiivisesti kasvaa.

Kesäkukka syöttää vain kerran seitsemässä päivässä. Dracaena marginata myös mahdollista syöttää kylmänä vuodenaikana - kerran kuukaudessa. Aiheesta-sidokset käytä huumeita koriste lehtien huonekasveja. Toimittamaan maa osa Dracaena marginata on suositeltavaa käyttää lääkettä tohtori Folli käynnistin.

Ruokinnan jälkeen lehdet muuttuvat loistava ja vilkas. Kukkia istutetaan uusiin säiliöihin, se ei ole suositeltavaa syöttää kautta maaperään.

Tässä tapauksessa lehtien lannoitukseen. Perushoidon varten Dracaena marginata koti kuuluu lisääntymishoidon. Lisääntyminen Dracaena koti suorittaa useilla tavoilla - via siemenet, pistokkaat ja pistokkaita. Kevät - täydellinen aika näitä menettelyjä. Ennen istutusta liota siemeniä millään vustimulanttina päivä lämpötilassa kolmekymmentä astetta. Tätä tarkoitusta varten, käytä tai Zircon Appin. Istutus käsiteltyjen siementen tuotetaan erityinen maaperän sekoitetaan huonekasveja palmu.

Siementen avulla toteutetaan kertakäyttösäiliöitä. Taimet runsaasti kastellaan ja peitetään läpinäkyvällä kalvolla, mikä luo, kasvihuone olosuhteet.

Jos se on tehty oikein, puolitoista kuukautta, siemenet itää. Tänä aikana on tärkeää varmistaa hyvän valaistuksen istuttaminen suojaamista suoralta auringonvalolta.

Lisäksi huolta taimien on säännöllistä kastelua ja lannoitusta. Ensimmäinen lannoitus nuori Dracaena jälkeen pidettävässä saada vahvempi ja hieman vanhempi. Käyttötiheys lannoitteiden kukkia on yksi kuukausi.

Kun kasvit päästä korkeus viisi-kuusi senttimetriä ne istutetaan yksitellen kapasiteetin pysyvää. Jatkohoidon nuorille kukkia on sama kuin aikuiset yksilöt. Dracaena marginata pistokkaat toisto suoritetaan keväällä. Voit tehdä tämän, ota paksu ja terve paeta munuaisiin.

Jakaminen on jaettu kahteen tai kolmeen osaan viisi senttimetriä pitkä. Jokaisessa osassa on oltava vähintään yksi munuainen. Toisella puolella varren on viilto ja pistä ravinteiden alustaan. Istutettu pistokkaat sijoitetaan lämpimään ja hyvin valaistu paikka, jossa ei ole suoraa auringonvaloa, joka kattaa elokuva.

Tämä mahdollistaa lisääntymisen taimien saada puolen kuukauden aikana, jos kaikki tehdään oikein. Kun pistokkaat uusien oksat näyttävät, ne ruiskutetaan lämpimän ja puhdistettu vesi. Yhtä tehokkaasti pidetään lisääntymiselle Dracaena marginata kerrospukeutuminen. Apikaalisella versoja, pistokkaat upotetaan astiaan lämmintä vettä.

Estää mätäneminen istutus ainetta veteen, lisättiin yksi tabletti aktiivihiiltä. Kun kuukausi ja puoli on pistokkaat pitäisi näkyä juuret. Sitten ne voidaan istuttaa maahan pysyvään paikkaan. Täysi kasvun, terveen näköisiä ja koriste Dracaena marginaalinen riippuu sen asianmukaisesta ja ajoissa kulusta elinsiirtoa kasveja. Se on kukka vahva juuristo, jotka kasvavat usein hyvin nopeasti. Dracaena onko elinsiirtoa on mahdollista niiden koon mukaan. Sillä Dracaena, saavutti sorokasantimetrovoy korkeus vaaditaan lasku säiliö, jonka halkaisija on vähintään viisitoista senttimetriä.

Jos tämä ehto ei täyty, on järkevää tehdä tällainen elinsiirron kukka. Transplantaatioon kukkien, samoin kuin sen lisääntymiselle suoritetaan käyttämällä erityistä maaperän seos Palm ruukkukasvien. Alaosassa istuimen säiliön laittaa hyvä dreneerauskerroksen kevytsorarakeiden tai soraa.

Kukat kasvavat potin hedelmällinen maaperä, istutetut käsittelemällä uudessa potin. Istutetut kukkia runsaasti kastellaan lisäämällä vettä kasvun stimulaattori - Appin tai zirkonium. Johtuen lukutaidottomille hoidon dratsenu vaikuttaa tauteja ja tuholaisia. Tämän vuoksi kasvin menettää koristevaikutelma ja voi kuolla. Useimmiten Dracaena kärsii hyökkäyksiltä kilpikirvat, ripsiäisten ja hämähäkki punkit.

Parhaat olosuhteet syntymistä ja leviämistä hämähäkkipunkit - on ylikuivattua sisäilmaa. Tämä vika vaikuttaa kasvien lehdet, minkä seurauksena ne muuttuvat keltaisiksi ja kuihtuvat. Siinä suositellaan ehkäisyyn usein ruiskuttamalla maahan osa laitoksen ja tuuletus säännöllisin väliajoin tilojen.

Vaikuttaa näytteet käsitellään seostetulla Fufaev. Scale hyönteiset - erittäin vaarallinen hyönteinen, joka vaikuttaa koko maasegmentillä trooppisia kasveja. Vaikeuksissa kasvit kasvavat hitaasti, lehtensä kellastua ja kuihtuvat. Ennenaikainen hoitotoimenpiteet voivat johtaa kuolemaan kärsivän kohteita.

Harvinaisissa tapauksissa, infektio, kohonnut osa Dracaena pestään liuoksella, jossa on saippua-pohjainen ja vodka. Kohtelu pahoin vaurioitunut kukkia suoritetaan aktellik huume. Jotkut viljelijät käyttävät erityistä ansoja mikroskooppisen musta tuholaisia. Ulkonäkö ripsiäisten näyttää harmaa tahroja pintaan lehdet. Kukat sairas keskeyttää sen kasvua ja lehtien peitetty tumman laikku.

Noudattaen kaikkia sääntöjä hoidon, voit kasvattaa kauniita ja terveitä kukkia, jotka miellyttävät niiden koristelua jo vuosia. Dracaena - eksoottinen kasvi, joka on tullut meidät Afrikkalainen rannikolla. Myös elinympäristöön löytyvät Aasiasta ja Kanariansaarilla.

Villi Dracaena on puu jopa 20 metrin korkeuteen, jossa on suuri halkaisija tynnyri. Onneksi huonekasvi Dracaena merkittävästi huonompi veljiensä kokoisia. Dracaena pensas ottaa houkuttelevan näköisiä.

Se antaa sisätilojen tahansa huoneeseen mukavuutta ja vetovoimaa. Keskimäärin Dracaena korkeus on noin 50 cm, mutta voi nousta jopa muutaman metrin.

Mehevä vihreät lehdet harmahtava sävy on xiphoides muodon ja luoda pistorasiat. Ne tavoittavat viisikymmentä senttimetriä pitkä ja viisi senttimetriä leveä. Riippumatta, Dracaena pidetään vähän huoltoa kasvi, hoito, ja jotka yksinkertaisesti beskhlopotno. Dracaena tykkää auringosta, niin laita se, mieluiten etelälaidalla, mutta keskellä kuumana kesäpäivänä suositellaan piilottaa varjoissa.

Kasvilajia tummanvihreät lehdet tarvitsevat vähemmän valoa kuin lajia kirjava väriä. Kastelu dratsenu tarvitsevat usein, mutta maltillisesti. Dracaena kesällä kastelu suoritetaan kerran kahdessa päivässä ja säännöllisesti kerran viikossa lehdet suihkutetaan vettä huoneenlämmössä.

Kun huoneen lämpötila on alle 15 astetta vähentää kastelu useita kertoja, koska kasvi on unessa. Kasteluveden tulisi suodattaa tai perekipyachonnaya.

Vaikka Dracaena ja vedestä nauttiville kasvi, se on parempi olla alkuun asti kuin kaataa. Parantaa ulkonäköä kukka, vuosina kasvun alusta huhtikuun alkusyksystä dratsenu ruokitaan.

Tee se erityinen lannoite, niin usein kuin muutaman viikon välein. Tarkempaa tietoa annostus ja ruokinta löytyy ohje lannoitetta, joka voi ostaa kukkakauppoja. Dracaena Jatkokäytetty apikaalisella pistokkaita, kappaletta varren ja ilman kerrospukeutuminen.

Maaperän istutus pistokkaat on sekoitus hiekkaa ja turvetta. Pituus varsi cm. Tonkia kukka tarvitaan kaksi neljään viikkoon. Erittäin tärkeä kysymys elinsiirroista Dracaena.

Tämä kasvi on erittäin vahva juuristo, joka on lähellä pot vaikuttaa heikko kasvu kukka. Nuori kukka elinsiirron suositellaan vuosittain ennen kasvukauden, katsauksessa todetaan, että maaliskuun lopussa - huhtikuun alussa.

Kun olet ostanut Dracaena varastoon, pitää mielessä, että todennäköisimmin tämä on ensimmäinen "koti" ja kukka on ehkä elinsiirtoa. Tarkentaa tämä suhde voi istuttaa korkeus ja halkaisija potin 40 cm halkaisijaan tarvitse vähintään 15 cm.

Elinsiirtoa on parasta käyttää erityistä maaperän puilta. Ruukun täytetään kuivatus estää homeelle juuriston. Välittömästi elinsiirron jälkeen Dracaena olisi runsaasti vettä, se on mahdollista käyttää kasvua lisäävien. Yleisin sairaus Dracaena - Jose mittakaavassa. Se valloittaa nopeasti varsi ja kasvien lehdet, sen kasvu tervaista. Lehdet kellastua vaikutuksen jälkeen kilpikirvat. Jos aika ei vastaa kukka pian hukkuvat. Riippuen siitä, missä määrin vahinkoa, on olemassa kaksi tapaa käsitellä mittakaavassa hyönteisiä.

Ensimmäinen - pieniä vammoja - huuhtelu lehdet Dracaena saippualiuoksella aiemmin lisäämällä vodka. Jos vaurio on suuri, sinun täytyy hakea erityistä valmiste "aktellik". Tupakoitsijoilla kuivaa ilmaa usein ilmiö on voitettu Dracaena punkit. Sen jälkeen, Dracaena lehdet kellastua ja kuihtuvat. Vastus tämä tauti on vesi sadetus kukka jos vahinko on erittäin vahva - erityinen kemiallinen valmiste, kuten "Fufanom" tai "Fitoverom".

Myös Dracaena voi vaikuttaa pieni musta hyönteiset - ripsiäisten. Ne jäävät lehdet yli hopean tahrat ja voimakkaasti estää kasvien kasvua. Päästä eroon näistä "asukkaiden" ja Dracaena, se tulisi pestä saippualla ja vedellä, ja asettaa ansoja hyönteisille. Mutta kuten käytäntö osoittaa, yleisin syy Dracaena ongelmat eivät ole sairauksia, ja väärä hoito. Kasvi kuivia lehtiä ja muuttua ruskeaksi.

Syyt kuivaa ilmaa huoneeseen tai puute kastelua. Myös negatiivinen vaikutus kasvuun Dracaena saattaa olla luonnoksia ja kylmä. Usein käy niin, että pudota alempaan lehdet Dracaena, ja ihmiset ihmettelevät, mitä tehdä sen kanssa, "parantaa" kasvin kuolemaan.

Voi, se on toisinpäin varsin luonnollinen prosessi, varsinkin vanhemmat kasvit. Yhteenvetona kaikki edellä, jotta vältetään taudin ja saada kaunis kasvi, on mahdollista laatia perussäännöt hoito dratsenu:. Tämän, leikata haaroittunut osa juuri jälkeisen kasvin tai jos runko, leikataan pois yläosan etäisyydellä noin 10 cm alusta alkaen.

Poistaa leikattu osa alemman lehtiä. Kuivaukseen leikkaus jättää yhden tunnin ilmassa. Vaihtoehtoisesti, leikkaus voidaan jättää pois kornevina ratkaisu - valmiste, joka edistää muodostumista kasvien juurien. Voit istuttaa taimi ja heti oikealle maahan, mutta maaperä on oltava korkea pitoisuus turpeesta. Parhaalla mahdollisella tavalla erikoinen teplichku tehdä tai tarjota tarvittavat lämpötila ° C hydraation ja kastelua.

Jos kuninkaallinen tehdas edustaa nyt penechek, sitten peitä se purkki ja laittaa lämpimään ja valoisa paikka. Merkkejä uuden kasvun nähdään muutamassa kuukaudessa. Poista kaikki munuaiset, sisäänpäin suunnattu, pysynevät ne enintään viisi.

Tällä pyritään varmistamaan, että versot, jotka kehittävät, eivät häiritse toisiaan. Muuten kruunu on hallitsematon tiheydestä, ja sen seurauksena - ja tuhoeläinten samanaikaisesti muodonmuutos versoja. Jos Huipulta kuoli, ja oli yksi tynkä, ja tehdas todella haluamme pelastaa, niin käytä seuraavaa menetelmää leviämistä. Tehdä tämän, ottaa varsi ja leikkaa levy arvet siitä paloja cm. Jakaminen sijoitettu vaaka- tai pystysuunnassa vermikuliitti, hiekka tai maapohja ja tuottaa erikoinen vaikutus teplichku.

Jos käytät pystysuora menetelmää, elinsiirron leikkaus maahan ei tarvita. Asianmukainen viljely on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että kasvi.

Kaikki eivät tiedä, mitä ohjeita dratsenu kotihoitoon on noudatettava. Seuraavat vihjeet ohjaavat sinua tässä prosessissa asianmukaisen sadon. Jos et halua ostaa erityinen koostumus Turve seoksen agave perhe, se voi kokata ja itsensä. Tehdä tämän, ottaa 1 osa SOD maa korjattuja ja -laitumet ja 1 osa perliitti valo kevyt mineraali, joka on korvaava hiekka tai hiekkaa tai turvetta ja 1 osa kompostia tai lehtiä hometta. Nostatusaineena on myös mahdollista käyttää hiilen tai rikki tiiliä.

Alareunassa potin tarvitaan laittaa betonilohkon. Jopa helpompi ottaa kolme osaa puutarhan maaperän, 1 osa turvetta ja karkeaa hiekkaa. Älä unohda laittaa pohjalle salaojitus noin 3 cm.

Kun ns käsittely syvä potin toivottavaa korvata pintakerroksen maaperän. Hyvin valittu maaperä - avain onnistuneeseen kehittämiseen ja kasvien kasvua. Mutta välttää suoraa auringonvaloa, se on parasta, jos valaistus on hajallaan. Samaan aikaan, valon puute voi johtaa paljon hitaampi kasvin kasvua. Tämä pätee silloin, kun kasvi on keskellä huonetta. Sitä vedetään kasvun ja menettää nopeasti hyvän ulkonäön ja eleganssia. Tässä tapauksessa se auttaa leikata. On suositeltavaa käyttää kevään ja kesän.

Heidän menettelyssä, se muistuttaa prosessi "kopio kruunu. Alhaisissa lämpötiloissa, Dracaena ei kasva ja voi jopa kuolla. Minimilämpötila pitoisuus - 13 ° C: On käynyt ilmi, että koristekasvien putoava kasvi myös kukkii. Vaikka kutsua sitä näyttäviä kukinnan mahdotonta.

Kukinto on piikki tai harjalla, jotka ovat pieniä ja värittömiä kukinnot. Kukinnan tarkkailla lämpötilaa ja kastelu ja kostutetaan tilassa.

Kokeile miten tämä kasvi voidaan suihkuttaa useammin. Maaperän kohtalainen kastelu on suoritettava, ja kuivuessaan. Se on noin 2 kertaa kuukaudessa talvella ja kerran viikossa - kesällä. On tärkeää, ettei sallia ylimääräistä kosteutta tai kuivumisen maaperän. Vettä tulisi aina olla lämmin. Kesällä ja keväällä voit vesiliuoslannoiteliiketoiminnan kaksi kertaa kuukaudessa. Kun ulkona talvella tai syksyllä, lannoite ei tarvita. Kasvi orgaanisia lannoitteita suositellaan, ja keskellä kesän aikana aktiivisesti kasvua - mineraali.

Nämä kasvit ovat hyvin herkkiä sille, että tämä vaikuttaa kemiallisen olisi pidettävä mahdollisimman pienenä. Fluori löytyy vesijohtovettä, minkä vuoksi on tärkeää käyttää puhdasta ja tislattua vettä. Useimmissa tapauksissa ahdistus on tilaa omistajan Dracaena Dracaena lehtiä. Ne alkavat tummua kärjestä, ja sitten koko levyn muuttuu ruskeaksi ja kuolevat. Trim kuolleet lehdet eivät ratkaise ongelmaa. Se voi myös johtaa mätänevät juuret kasvin.

Elvytyksen Dracaena poista se potin, leikattiin juuret rot, ripottele ne jauhe tai aktiivihiiltä ja transplant uusi substraatti;. Tällöin Säädä kastelua tai kohtalainen.

Ruskea lehtien kärjet leikataan pois. Älä laita potin Dracaena läheisyydessä patterit. Jos tämä on välttämätöntä, säännöllisesti suihkuttaa kasvi. Liiallinen valo osoittaa ulkonäkö lehdille valoa ja kuivia paikkoja tai ne ovat huonosti maalattu.

Käytä aina hyvin valutettu maahan, jotta vältettäisiin ongelmia tulevaisuudessa. Jos rungon kasveja terve, mutta lehdet surkastunut ja varisee, poista ne. Runko pitää säännöllisesti suihkuttaa, ja antaa sille tarvittavat edellytykset. Pian hän antaa uusia versoja. Huomaa, että tässä tapauksessa, koska se Alalehdet abscission kasvien viittaa tavallista käytäntöä Dracaena. On myös kuolinsyy kasvin voi mekaanisesti vaurioitunut.

Mutta tässä tapauksessa on uloskäynti. Käyttää jotakin menetelmistä lisääntymisen, istuttaa uudelleen katkaista kärjen tai juureen rikki potin. Huolellinen ja asianmukaista hoitoa ensimmäistä kertaa elvyttää kasvi. Toinen syy kuolemaan kasvi voi palvella alusta alkaen sairastuneiden kasvien, joka olet ostanut kaupasta. Älä osta kasveja jolla on seuraavat ominaisuudet:. Pumpulipuikkolevitysvälinettä kastetaan saippuavettä, poistaa ne pintaan lehdet, ja lehdet itse alkoholiriippuvuuden hoitamiseksi ratkaisu.

Torjua näitä hyönteismyrkkyjä käytetään aktellik, fitoverm, Decis, Intal sup. Paljaalla silmällä näyttää mustia pisteitä. Eroon niistä voidaan saavuttaa poistamalla lehtiä ja häikäilemätön hoitoa konfidor. Tauti on käsitelty ylläpitämällä kohtalainen kosteus, valo ja lämpötila-olosuhteissa. Applied iprodioni, tiofanaattimetyylistä, klorotaloniilin ja mankotsebi. Puhdista juuret vanhasta maa- ja laskeutui uuden maaperään. Suorittaminen säännölliset tarkastukset kasveja ja ajoissa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä pitää laitteiston terve ja kaunis.

Dracaena ovat kauniita kuvioita pinkki, keltainen, valkoinen ja punainen raita ja voi elävöittää aluetta. Jos tiedät milloin elinsiirtoa, miten hoitaa niitä kotona, ja se noudattaa kaikkia edellä suositusten sitten terve kasvi yllättää ympäri. Ne, jotka kasvavat talon huonekasvit, tuntevat tämän hämmästyttävän kukka.

Hän muistuttaa eksoottisia palmuja, ihailla eleganssi lehdet: Jos olet onnekas, "vihreä yksi" ilahduttavat ja uskomattomia värejä. On tärkeää tietää, miten oikein hoitaa dratsenu vetovoimaa kauneudellaan ympäri vuoden.

Se ei vaadi paljon vaivaa, mutta on omat erityispiirteensä. Säännöt ovat hyvin yksinkertaisia. Koska laitos tuli meille Afrikan, hän ei pidä raskasta kastelua. Miten kasvaa Dracaena kotona? On suositeltavaa kostuttaa maaperä vain kaksi kertaa kuukaudessa. Kasvi rakastaa valoa, mutta ei voi sietää suoraa auringonvaloa, suuri tunne penumbra. Kesällä se on parempi tehdä parvekkeelle välttäen luonnoksia. Sen sijaan, että kastelu on sallittua suihkuttaa lehdet ja ripottele niitä suihkussa.

Keväällä ja kesällä on toivottavaa kastike lannoitteet. Elinsiirrot on tarpeen kaksi vuotta. Suurin ongelma liittyy kasvavaan lehtiä. Vihreät keuhkot menettää koriste ominaisuuksia. Aluksi Dracaena kuiva vinkkejä lehdet, niin se on täysin keltainen.

Miksi Dracaena lehdet kellastua? Todennäköisesti kasvin juuret ongelmat, jotka on täytetty vedellä. Tämä tapahtuu useista syistä:. Älä odota, kun kasvi on täysin keltainen. Heti ilmestyi Dracaena kuiva vinkkejä lehdet, on toivottavaa tehdä muutoksia.

Tämä säästää tehtaan tuholta. Siirron Dracaena kotona on myös tärkeää varmistaa, että hän on parempi kasvaa. Suosituin ja Yleisin laatu - marginata.

Se muistuttaa pientä palmu, mutta asianmukaista hoitoa kasvaa jopa 2,5 metriä. Hahmotella runkojohdon siro, pitkä, ohut jää. Kiitos runsas vihermassa kasvin kosteuttaa ja puhdistaa ilmaa. Se kasvaa lähes kaikkialla: Yksi lajikkeiden kukka - rajautuu punaisena tai bicolor - puna-vihreät lehdet. Katso kuinka tavallaan näyttää kuvassa. Miten hoitaa Dracaena marginata?

Ei ole erityisiä vaikeuksia. Kukka ei voi täyttää, mutta on suositeltavaa jatkuva lehtien kosteus. Tulisi välttää voimakasta valoa ja luonnoksia. Kun ostaa on suotavaa transplantoitavalla uusi potti, joka korvaa maahan. Ostokset Kukat istutetaan turvemaiden joka pitää vettä. Potin koko valitun juuren osat. Tarvitaan antaa suuri pohjatyhjennyksellä kerros. Erittäin suosittu tämäntyyppistä kukka, kuten tässä kuvassa. Tämä laji on varhaisen kasvuvaiheen muistuttaa pensas, ja vasta sitten tulee yksi kasvi.

Sekoita vain eräänlainen Dracaena kasvaa täysin ilman runko. Kukka on hyvin vaatimaton, kasvaa hitaasti, mutta se pääsee korkeus jopa kuusi metriä. Kuitenkin yksi lajikkeiden - Serprayz - kasvaa vain 20 senttimetriä.

Lehdet kasvin pitkä ja leveä, useammin vihreä, mutta lajikkeiden raidat valkoinen ja keltainen. Flower jalostus tapahtuu pistokkaita, joka kasvaa koko kuukauden. On suositeltavaa elinsiirron tällaista joka vuosi. Tuoksuva Dracaena, jotakin sen muunnelmaa kutsutaan Compact, se kasvaa tiheä säde kirkkaan vihreitä lehtiä. On näkymät kaistale hopeanharmaa väri, joka kykenee päästä korkeus kaksi metriä. Erikoisuus tämä kasvi, joka ilmestyy keväällä valkoisia kukkia, jolla on vahva miellyttävä tuoksu kukkivat yöllä ja aamulla syksyllä.

Ilme, se näyttää ihme. Kuuluisa "bambu onnea" - Dracaena Sander - on kierretty versot vihreitä lehtiä. Koriste muotoja ne antavat, alaiseen puunrungon lanka. Kasveja kasvatettiin ruukuissa tai hydrogeeliin. Tämä kukka uskotaan olevan tuo onnea, niin se antaa syntymäpäivillä. Home "lemmikki" on suuren suosion fanien Feng Shui mielessä. Se pääsee korkeus jopa metrin, mutta usein se levitetään koristeosista.

Talvella kasvi vaatii erityistä hoitoa. Tällä hetkellä sisäilma on liian kuivaa, joten on toivottavaa ajoittain ripottele lehdet, vesi lämmin suihku. Koska talvi kukka haalistuu kasvu, kastelu rajoja, mutta on tärkeää varmistaa, että maaperä ei kuivu kokonaan. Koska lyhyet päiväsaikaan, se on parempi laittaa tehtaan ikkunan välttäen suoraa auringonvaloa. On tärkeää säilyttää huoneen lämpötila ei ole alle 11 astetta. Katso tämä video ja näet selvästi, mitä asianmukaista hoitoa kukkien.

Mitä toimintoja viljelyn joka rakastaa, ja että ehdottomasti ei voi seistä. Selvitä, mitä ryhtyä kämmenen tyytyväisiä vuosia. Pyydä videon, koska kasvi tarkoittaa valoa ja vettä, mikä aika on tarpeen tehdä lannoitetta. Ymmärrätte miksi kukka lasku lähtee ja onko se vaarallista. He sanovat, että tämä käytännöllinen ja kaunis tapa sisustaa ikkunat ja ovet keksittiin muinaisessa Roomassa, joten nimi. Totta tai ei, anna heidän selvittää historioitsijat, ja todellisuus on: Ne ovat hyviä sekä suurten että pienten kokoinen ikkunat parveke ikkunat ja kun täytyy sulkea aukon vain kynnyksen.

Millä tasolla nousta ja laskea näiden verhot, asetetaan mielivaltaisesti, se on juuri niin tarvitset. Roman sävyjä - yksi ratkaisu klassisen dilemma pitkä tai lyhyt verhot. Pehmeä CSS verho kiinnitetty kattoon, auttaa pehmentämään vaikutelman tiukka kapea ikkuna, piilottaa ruma häntä, sekä kalusteet ja putket.

Näitä verhoja voidaan koristaa tahansa koristeellisia yksityiskohtia: Näiden elementtien avulla voit luoda mielenkiintoisia kuvioita. Suunnittelun, verhot romaanista tyyliä - eräänlainen nosto verhot, niitä voidaan tuottaa monella eri tavalla:. Klassinen versio laskosverhot on yleisin. Hän on tasainen ja erinomainen kankaan kangas, joka nostettaessa tasaisesti muodostettu pohjaan.

Verhot on kiinnitetty runkoon tankojen, putkien tai levyjen. CSS laskosverhot muodossa taittuu jopa täysin laajennetussa tilassa. Ne näyttävät enemmän tyylikäs ja tyylikäs kuin klassinen versio. Kehyksetön verhot ommeltu ilman kiskoja, ja kerätä taittuu kanssa "korvat" sivuilla. Vaikka tämäntyyppiset verhojen ei niin usein, mutta se oli hän, joka oli ensin ja toiminut prototyyppi modernin klassisen variantti. Lajista riippumatta voit valita itse ole taattua, että tällainen liinan ikkunan tai oviaukon on kaunis, tyylikäs, viihtyisä ja toimiva.

Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia ajatuksia laskosverhot sisätilojen eri huoneissa. Nämä verhot ovat ihanteellisia sisätilojen huone. Ja täyden noudattamisen tyyli sisätilojen tarvitsee vain valita oikea kangas.

Kangas ei tarvitse mustavalkoisiksi, mutta sitten on toivottavaa, että kuvio ottelun tyylikkäästi yleisen "tuulella" huone. Esimerkiksi, voit käyttää kangasta häkkiin tai pystyraitoja, mistä väritys sopimaan muihin ympäristön osa-alueiden ja sisustus antaa sisätilojen hengessä "vanhojen hyvien England. Huoneessa, jonka seinät on sisustettu huomaamaton pastelli värit näyttävät näyttäviä verhon romaanista tyyliä, erottuvalla kuvio tai koriste.

Ne voidaan sijoittaa kummallekin puolelle ikkunan. Nämä verhot ovat erityisen sopivia erkkeri ja ikkunat, jotka koostuvat yksittäisten osa. Tänään, kuten muodin eklektinen ja monikerroksinen, laskosverhot on usein yhdistetty muun tyyppisiin ikkunaverhot. Klassisen sisustus yhdistää ne tai verhoihin, moderni - vaaka- ja rullaverhot.

Ensemble laskosverhot ja kaksi verhot näyttävät erityisen vaikuttavaa tilava huone, jossa korkea katto. Roman verhot ei liian tiiviisti kudottu hieno herkkä kuvio, esim hopea kukkapainatus lisää sisätilojen helppous ja hienostuneisuutta. Sokea tiheä kudos tai jakardi mielikuvituksellinen "royal" koristeena antaa ilmapiiri asuu juhla ja aristocraticness.

Kevyempi ja vaaleampi verhot, ilma ja helpompi olohuone suunnittelu koetaan. Tämä vaikutelma voidaan tehostaa vielä enemmän, jos yhdistetään läpikuultava laskosverhot tylliä tai musliini. Kannattajat luonnonmateriaalien ja ekologiset tyyli, valita laskosverhot bambu, oljesta tai karkeaa värjäämätön pellava. Ne luovat tunnelmaa sisätilojen olohuoneen luonnollisuuden ja luonnonläheisyys.

Viime aikoina enemmän ja enemmän suunnittelijat kehotetaan käyttämään olohuoneessa kaksinkertainen Roman sävyjä. Ne koostuvat kahdesta rainasta eri tiheydet, joista yksi toimii verho, ja muut - verhot. Ne voivat poimia molemmat kankaan samanvärisiä, ja kontrasti. Nämä kaihtimet näyttävät hyvältä ikkunoissa kaikenkokoisille.

Makuuhuoneen pitäisi valita hiljainen ja kirkkaita värejä. Tekstiilit voivat menestyksekkäästi päällekkäisiä varjoa verhoilu, esimerkiksi kuvassa tässä makuuhuoneessa. Jos huone tarvitsee hyvän sähkökatkos, voit käyttää kangasverhoilulla. Tätä tarkoitusta varten voidaan myös käyttää sähkökatkos materiaalia, joka kykenee täysin estämään auringonvalon pääsy huoneeseen.

Riippuen fysiologiset ominaisuudet henkilön, sillä hyvän unen hän tarvitsee joitakin hämärä tai täysin pimeä. Ensimmäisessä tapauksessa se riittää verhot tavanomaisten tiheä verho kankaat: Mutta jos haluat täysin pimentää makuuhuone, valitse laskosverhot valmistettu kankaasta sähkökatkos, joka on täysin läpinäkymätön.

Valita verhot, jotka väri, joka on läsnä sisätilojen, mutta se ei sulaudu väriä seiniin. Jos aiot keskittyä ruutuun mieluummin kirkkaita ja täyteläisiä värejä. Tällainen suunnittelu menetelmä on perusteltua, kun suuri tai ikkuna-aukon, esimerkiksi silloin, kun useita ikkunoita, jotka on järjestetty riviin yksi yhteinen sulkee sulkimen.

On pieni ikkuna on parempi ostaa haalistuneet verhot, jotka eivät painottaa sen pieni koko. Kaikki kalusteet makuuhuoneessa pitäisi olla mukava levätä, joten verhot huoneeseen on parempi valita sähkömoottori. Tällöin voidaan avata ja sulkea ne tai korjata tietyllä korkeudella kaukosäätimellä ilman sängystä nouseminen. Makuuhuone sijaitsee eteläisellä siivessä talon sovi roomalaisen mallin metallipinnoite kangasta.

Ne heijastavat auringon säteet ja estää sisäilma pysyisi viileänä. Jos malli ja rakenne tämän kankaan tuntua ei sovellu sisätiloihin se vuorauksena verhot mistä tahansa muusta materiaalista. Lapsille on parempi valita verhot luonnon ympäristöystävällisiä kangas, mieluiten tiheä ja sileä pinta.

Tämä voidaan satiini, popliini, paksua pellavaa tai silkkiä, farkkukangasta. Tällaiset verhot "hengittää", kestävä ja helppohoitoinen. Lasten tarpeen muuttaa valaistuksen mukaan mikä on sen tehtävä tällä hetkellä: Siksi laskosverhot huoneessa on parempi yhdistää verhot tai verhot.

Jos haluat koristella laatikon vain yhdenlainen verhot, valitse malli kahden eri tiheyden pehmopaperirainojen. Ikkunat lastentarha verhot edullista manuaaliseen ohjaukseen. Kauko-ohjain on liian suuri houkutus lapsille, ja siksi lastenhuoneessa, hän usein epäonnistuu.

Muista, että taustavärin verhot vaikuttaa lapsen psyyke. Joten, sininen, sininen ja vihreä lievittää stressiä ja rauhoittaa punaista ottaa käyttöön ja liikkeelle saava, keltainen ja oranssi kohottaa mielialaa ja parantaa ruokahalua. Keittiön taitekaihtimet vain taivaan lahja. Pääsääntöisesti se ei vaadi rikas sisustus ikkunan ja tarvitset tiiviisti mutta tyylikäs ratkaisu. Tämä vaatii usein rauta pesu verhot. Nämä verhot voidaan helposti irrottaa ja pestä kotona turvautumatta kalliita kuivapesupalveluja.

Paras materiaalit laskosverhot keittiössä - polyesteri, puuvilla, pellava ja sekoitettu versiot kyllästys. Ne ovat helppohoitoisia, melkein eivät absorboi hajuja, hitaasti saastunut ja helposti poistaa. Pienelle keittiö ikkunat edessä pohjoisen puolella, se on parempi valita verhot MDF ja vaaleat värit. Jos he Läsnä piirustus, on toivottavaa, että se heijastelee väri keittiötarvikkeet tai esineitä sen ympäristön. Tilavaa ja valoisa keittiö, voit valita verhot rikas tummia sävyjä. Mutta joka tapauksessa ne on kevyempi kuin seinät ja ei sulaudu niihin.

Tässä tapauksessa, monimutkainen kuvio kankaassa tulisi välttää. Mutta yksinkertainen tulosteita, esimerkiksi vuorotellen kapeat ja leveät nauhat, suuri solu, herneet, se on sallittua. Jos päätät yhdistää keittiöön Roman kaihtimet ja verhot, valitse malli kankaan.

Muuten, vaikka iso keittiö, olet vaarassa visuaalisesti oversaturate väri. Rohkeita kokeiluja väriä ja materiaaliltaan pelata sijaan eklektinen, ovat sallittuja vain erittäin tilavia huoneita. Keittiöissä sekä standardi- että pienet koot verhot pitäisi tukea pääteemana suunnittelun.

Suunnittelu vaihtoehtoja kuten verhojen asetettu. Täällä voit vapaasti valita minkä tahansa värejä ja materiaaleja, joissa keskitytään niiden mieltymykset ja yleinen tyyli sisustus. Jos kylpyhuoneessa on ikkuna, ja tässä käytännön verhot näyttää hyvältä.

Bath on parasta valita tiivis kudos tai käyttää pad illalla sähkövalo ei paistoi läpi verhot. Kylpy on parempi käyttää laskosverhot polyesteri, johon on lisätty lasikuitumateriaalista tai seokset polyesteri satiini, pellava, puuvilla tai viskoosi. Tällaiset verhot eivät haalistu auringossa, niille on ominaista korkea kosteudenkestävyys, kestävyys ja helppohoitoisuus.

Kuitenkin niiden suunnittelu on erittäin monipuolinen, ja ne myös näyttävät elegantti ja tyylikäs, sekä malleja suunniteltu asuinkäyttöön sisätilat. Värit laskosverhot kylpyhuoneessa valitaan samat säännöt kuin olohuoneita. Koska malli on valmistettu pastelli kankaat, jotka soveltuvat klassinen sisätilat. Verhot metallinen kiilto koristaa sisustus korkean teknologian tyyliin.

Siten mistään sisustustyyli, voit valita sopivan Roman verhot. Vastaavasti kuin ikkuna koristelu yksityisrakennusten sisätilojen, laskosverhot kylpyhuoneessa voi olla lievä, keskivaikea tai täydellinen sähkökatkos varjostus kyky. Erittäin kätevä kylpy ja Roman malleja "päivän ja yön", joka on jo melko paljon yli. Ne koostuvat kahdesta samapaikkaisen samalla reunalla kankaan rainojen eri tiheydet, jolloin mukavasti säätää valaistusta hieman pehmeää hajavaloa ja varjot.

Mutta koska kylpyhuoneen ei tarvitse täyttä varjoa, yleensä valita valoverhoja tai MDF sitä. Kuten näette, laskosverhot eivät ole vain hyvin käytännöllinen, ne sopivat mihin tahansa huoneeseen ja tehdä siitä todella mukava ja kodikas. Lisäksi kangas kulutus räätälöimällä niiden minimiin. Niitä voidaan käyttää paitsi itse, mutta yhdessä verhot, reunusverhot tai flounces. Mikä tekee niistä limakalvon läpinäkymätön kangas, estät polku luonnokset, pitää lämmön talon ja päästä eroon liian kirkkaassa auringonvalossa.

Kangas tarvikkeet - tärkein sisustuselementtejä, koska ne antavat sisätilojen tahansa huoneeseen tosi kodin mukavuutta ja lämpöä. Ja vaikka keittiön - tilaa hyvin vaativa laadusta materiaalien voit valita näyttäviä sisustus ja hänelle.

Se on tietenkin, noin verhot - tyylikäs, mukava ja käytännöllinen. Siksi pidämme yksityiskohtaisesti kuvia ja täydellinen kokoelma yksi parhaita ratkaisuja keittiöön - laskosverhot, moderni muotoilu on tullut erityisen merkityksellinen sisustus vuonna Nosto rulla verhot täydellisesti selviytymään suojaa elintarvikkeiden liiallinen valo ja ei-toivottuja näkymät ulkopuolelta.

Pienille keittiö, jossa yhden lehden ikkunan, voit käyttää laskosverhot klassinen muotoilu istumapaikat aukon yläpuolella. Vuonna avokeittiö olohuoneessa tai ruokasali, on aiheellista, jossa yhdistyvät minimaalinen muotoilu roll-up verhot, reunusverhot ja verhot. Tiheä kangas taitto suuri taittuu jännitystä nauhoitus, keksittiin muinaisessa Roomassa.

Legendan mukaan tällaiset verhojen käyttää runsaasti kansalaisia, jotta taloon hieman kylmänä, suojautua aina läsnä pölyä ja paahtavan Southern Sun. Myöhemmin taitettava muotoilu vei perustana luoda sunshield Colosseum ja purjeet laivat Imperiumin laivaston. Tämä on vaihtoehto useimmiten valittu ompeluun laskosverhot käsillään. Valmis kauppa verhot varustettu yleis pyörivän-ketjun mekanismi, joka toimii periaatteella kaihtimet - ketjun kireys aktivoi pyörivän akselin ja roottorin yksiköt.

Niistä uutuuksia vuoden - moderni muotoilu, moottoroitu valvontajärjestelmä, joka nostaa kudoksen napin painalluksella kaukosäätimestä tai kytkin. Niiden arvo riippuu mallista ja teho sähkömoottori. Lemmikit ompelija voi ostaa valmiina järjestelmän räystään ja nostoketjun rautakaupasta, ja sitten itse tehtyjä kankaiset kaihtimet ei taivu kaupasta ostettu kollegansa, mutta niiden kustannukset kasvavat. Jotta olisi helpompi valita tekstiilejä laskosverhot keittiössä, on tärkeää määrittää sen tiheys ja kyky estää auringon säteet.

Tyypillisesti Ikkunoiden itään tai etelään, valitse läpäisemätön tekstiilejä, mutta tilat, jotka eivät voi ylpeillä liikaa valoa - läpinäkyviä tai läpikuultavia materiaaleja. Jos keittiö on pohjakerroksessa tai ikkunoita sijaitsevat lähellä naapurin talo, sinun pitäisi valita läpinäkymätön tekstiilejä riippumatta asteesta huoneen valaistuksen.

Tärkein parametri mistään keittiö kangas - käytännöllisyys. Ja suunnittelu laskosverhot täysin täyttää tämän vaatimuksen, on tarpeen valita oikea materiaali menettämättä ulkoasu tekee kuuma höyry ei ime hajuja ja helppo chistitsya. Optimalnym vaihtoehto keittiö voi tulla moderneja tekstiilejä hoidettu antistaattinen ja vedenpitävä kyllästys - tämä suojaus estää muodostuminen sieni ja ei salli pölyä, hiilen jäämien kerääntyä taittuu ja tunkeutuvat syvälle kankaaseen kuituihin.

Kyllästetyt verhot ei voi pestä tavalliseen tapaan, mutta kuivapesu suositellaan heille. Mutta on muitakin perinteisiä ja moderneja materiaaleja, hyvin todistettu ehdot mikroilmaston keittiön:.

Valmistukseen tietyntyyppisten tekstiilejä verho esim. Maali Näiden verhot pidetään kärsimättä väri vuosien mittaan, ja kangas ei haalistu auringossa ja ei haalistu pesussa. Nosto verhot voi olla sekä itsenäinen, ja apuelimen ikkunan koristeluun. Paras vaihtoehto keittiöön - lyhyt kappa tai ilman verhoja, jotka voivat olla joko liuku- tai yksiosainen kangasta työntää sivuun käyttäen podhvata.

A raskas tai verhoihin rehevän parempi jättää olohuoneeseen - makuuhuone tai olohuone. Läpikuultava "Rimko" verhot samasta materiaalista, ja verho kappa - monimutkainen, mutta tyylikäs muotoilu, tasapainoinen ankaruutta moderni sisustus. Neutraali hyvältä laskosverhot tylliä valkoinen tai maitomainen väri, erottuva kirkkaan kukka verhot ja raidallinen kangas, alkuperäinen verhot valokuvien tulostamiseen.

Kaikki riippuu sisätila keittiö vaa'at, seinä suunnittelu ja muut tekstiilit, keynote muotoilu. Jos on värikäs sisustus koriste tai kirkas kuva, suljin on parempi valita tavallinen. Mutta yksivärinen seinät, voit poimia kanssa erottuvalla kuvio tekstiilejä.

Kun olet valinnut kankaan ja tyypin suunnittelun, sinun täytyy päättää, mitä ja miten korjata verhot, ikään kuin tavallisella ikkuna taitekaihtimet Lambrekiinin tai verho voidaan ripustaa renkaat, silmukat, Velcro tai koukkuja, erkkeri keittiössä on asennettava jokaisen lehden tai erityinen suunnittelu räystäät. Laskosverhot keittiössä näyttävät näyttäviä alensi ja auki. Saada paitsi sisustuselementti sisustus, mutta myös tehokasta suojaa auringolta ja utelias katseita, verho tulee peittää ikkunan avaaminen tai kukin läppä erikseen.

Keittiöt kanssa kattoikkunat ja viistot helpoin tapa korjata verhon avulla kapean reunalistat lehteä kohti. Rekisteröintiä kaari-ikkunat tai erkkeri alue voidaan käyttää Kiinnitys svorku joustavilla hihnat ja erityinen hylly tahansa sopivassa muodossa kokoon aukkojen ja sisustustyyli. On pyöreä, neliö, string malleja, jotka taivutetaan puoliympyrän tai eri kulmissa. Puhdistaa poimuihin verhot pöly imuroidaan tai pyyhitään kuivalla kankaalla kankaalle, jättämättä raitoja. Mutta noki keittiöstä joten älä päästä eroon - tarve poistaa kannen kiinnikkeet poistaa painovoiman nauhat ja pese käsin tai koneella.

Kuivaus voi olla joko erikseen materiaali ja rakenne kootussa tilassa. Ominaisuudet hoito riippuu pitkälti vybrannogomateriala. Jos polymeeriset kuidut ovat läsnä koostumuksessa, voidaan pestä lämpötilassa, joka ei ole korkeampi kuin 40 astetta, muuten tuote menettää kiiltoa. Varovaisuutta tulee ja hapen valkaisuaine tai tahranpoistoaineet - ne voivat aiheuttaa tahroja tai värjäytymiä. Mutta ei välttämättä rauta synteettiset kankaat, ne voidaan ripustaa ikkunan märkä - ne sopivat täydellisesti suoristettu menettämättä muoto.

Nosto verhot on paikka mitään tyyliä, kuten ger aihealueiden sisustus kosketus voidaan valita sopivasti väritys, koristeita tai koristeellisia yksityiskohtia. Kuten voidaan nähdä kuvassa, on moderni keittiö, sisustettu hengessä korkean teknologian tai minimalistinen, roomalainen verho taittuu selvästi todennettu ja tekstiilejä tumma tai kirkas väri korostus tulee mielenkiintoista, elävöittää tyylikäs muotoilu.

Materiaali on yleensä valittu yksivärinen, mutta suunnittelussa ovat merkittäviä ja kangas valokuvatulostuksen 3D tyyliin. Tilava keittiö-ruokailutila, sisustettu historialliset tyylit, on aiheellista web painetun silkki, satiini tai sekoitekuidut kaunis rakenne, koristeltu hapsut, tupsut, pörröinen frill.

Tahallinen rakenteen yksinkertaisuuden korjattu näyttäviä verhot, alkuperäinen kappa tai kehyksetön malli pehmeä taittuu. Erittäin orgaaninen katsoa kuvia lehdissä ja todellisessa sisätilat laskosverhot keittiössä, sisustettu tyyliin monia kotiäidit suosikki maa, samoin kuin kaikki sen etnisten lajikkeet - Provencessa, maalaismainen, Englanti, amerikkalainen ja muut "kylä" vaihtoehdot.

Näiden verhot optimaalinen ratkaisu olisi kankaan kanssa kukka koristeet, häkki, herneet, raidat. Se näyttää hyvältä ja yhdistelmä variantteja rakenteiden, esim.

Vuonna sisustus, voit ottaa huomioon ajatukset suunnittelun laskosverhot keittiöön meidän valokuvakokoelmia. Mielenkiintoinen yhdistelmä - baari ja herneet, tällainen muotoilu näyttäisi hyvältä maalaismainen sielu. Valokuva osoittaa selvästi, miten suljin tehokkaasti täydentävät maaliin kuviot, jatkuvat yleinen suunnittelu viiva.

Läpikuultava laskosverhot tulee erinomainen vaihtoehto tylli keittiössä, paitsi nykypäivän tyylien. Valokuvatulostusta luonnon kuviot - new year yksinoikeudella keittiö suunnittelu. Moderni teknologia mahdollistaa tehdä valokuvatulosteita tekstiileihin kirkkaat, selkeät, todennäköisin. Ole varovainen valinta koristeet ja fotoprint Roman kaihtimet - merkitys lukua tulisi säilyttää poimuihin kangasta kokoontaitettava.

Nosto verho - melko yksinkertainen rakenne, joka on helppo tehdä itse, turvautumatta palveluja studiossa. Jotta kuvio laskosverhot käsillään, on tärkeää määrittää koko verhot, paikka räystään ja kiinnitystapa muodostavat kaistaleet taittuu ompeleet, pitsi, kiristysnyörit.

Määrän määrittämiseksi materiaalin avulla oikeat mittaukset toteutettu - että aukon leveys on lisättävä vähintään 20 cm ja marginaalin leveys, kiinnittämiseksi lehteen - 10 cm on riittävä. Askel askeleelta ohjeet helpompi hahmottaa, tarjoamme valokuva valmiin mallin ja järjestelmän tulevista teoksista. Kiristin voidaan helpottaa taivuttamalla kankaan jokaisen rivin cm, ja ommel kertaiseksi.

Tarkastelimme verhoja hyvin yksinkertainen rakenne. Haluttaessa malli voi olla vaikeaa, koristeltu reunusverhot, kihara runsaskarvaiset hapsut, helmiä, tai lainaa moderni sisustus ideoita uusiin tuotteisiin vuonna Trendikäs sisustus keittiö pysyy samana ilmaa, ja suuria alueita, jotka yhdistävät työtilat ruokasali - tämä on lähes sääntö.

Classic Verhot pysyvät suosikkeihin valitessaan asusteita keittiön ikkunat, mutta heillä on uusi kilpailija - tyylikäs ja kaunis ikkunaluukut. Pysyy mukana muoti ja kuten kaikki modernit? Sitten taitekaihtimet keittiö - se on sinun valintasi. Onhan nyt muodissa mukavuutta ja yksinkertaisuus, minimalismia.

Kunniamerkki ikkunat ja ovet nostamalla verhot tulleet alas meitä antiikin Rooma. Siksi nämä tuli tunnetuksi verhot laskosverhot. Ne sopivat optimaalisesti suurille ja pienille ikkuna-aukkoja, kuten parveke ikkunat. Verhot voidaan kiinnittää millä tahansa tasolla, ne on helppo nousta ja laskea ennalta määrätylle korkeudelle.

Verhot voidaan varustaa koriste-elementtejä: Näistä komponenteista on helppo luoda yksilöllisiä kuvioita. Tämän tyyppinen verho on hybridi klassisen kaihtimet ja kankaan verhot. Raina on liitetty kiinnitysmekanismin, jonka avulla korjata ne haluttuun asemaan joko käsin tai moottorin avulla.

Nostettaessa kangasta tasaisesti vahvistettuja poimuihin. Verho käytetty pellavaa ja silkkiä kankaat, jacquard, puuvilla ja sametti kankaita, bambu kudonta ja puusta, Tissue Flok vuori ja muut. Laskosverhot soveltuvat tahansa sisätilojen, täydellisesti yhdistettynä klassisen tuotteita tylli ja organza. Ne sopivat optimaalisesti toimistoon, olohuone, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja Loggia. Tiheä kangas voidaan yhdistää ilman liukuva ikkunaluukut.

Verhot voidaan liittää suoraan ikkunan ikkunan, oviaukko tai kattoon. Tuotteet on helppo puhdistaa ja poistetaan. Mallit vuorattu ei vain tullut este kirkas valo, mutta myös suojata luonnoksia avaamalla, pitää lämpimänä. Laskosverhot ovat erityyppisiä rakentamisen, mutta ne ovat mukavia ja toimivia.

Kukin versio näyttää hyvältä kaikki ikkunat ja aukot. Ne ovat vaakasuorassa rainoja, jotka noston aikana muodossa vaakasuora laskokset alareunassa. Kangas on kiinnitetty runkoon levyjen tai nauhojen. Cascade vaihtelu alensi kerätään muodossa yhtenäinen rypyt nostettaessa hännät muunnetaan vaiheittain.

Ja ala-versio, ja korotettu tilassa ne näyttävät rehevä ja tyylikäs. Kehyksetön malleja kootaan tyypistä lambrequin. Taitokset on järjestetty keskiosaan, ja osapuolet ovat silmukat. Tällaiset verhot ovat harvinaisempia, mutta niistä on tullut perustamiselle klassinen verhot. Ne eroavat toisistaan, että taitto terä ei kierretty laatikkoon. Web helposti hallittavissa nostettaessa, laskemista ja lukitsemista paikoilleen.

Olohuoneeseen laskosverhot kankaat valitaan perustuvat sisätilojen. Materiaalirainojen värejä ja koriste olisi päällekkäin sisustus seinien ja verhoilu.

Läpikuultava kangas antaa sisätilojen kevyt ilmava olohuone hienostuneen ilmeen. Ne soveltuvat pienille ryhmille.

Artikkelit voidaan kuvioida tai yksivärisen. Värivalinta ja koristeena riippuu tyyli huone. Seiniin kuviolla sopivat optimaalisesti tavallinen verhot kuvioitu malli. Tavallisen värisenä kankaat antaa tilaa jokapäiväiseen dullish ilmeen. Kiinnittää huomiota ikkunoiden, valitse tuote sävy on paljon tummempi kuin yleistä taustaa. Kuinka hyvin maalauksia mahtua yleinen tyyli, paljon riippuu valitusta materiaalista ja määrän valoa huoneeseen. Ratkaisu olohuoneeseen usein sametti, organzaa Brocade ja tapetti.

Läpikuultava malleja parhaiten käytetään hämärässä. Suurissa sopivassa muodossa tiheä kangas yhdistettynä klassiseen verhot. Kankaat voi mennä päällekkäin paitsi pehmustetut huonekalut, mutta myös muita tekstiilejä.

Luonnollisia tuotteita bambu sopivat maa, paikka tai eko-tyyliin. Korkealaatuisten himmennys on parempi asentaa tiheä kangas vuori, esimerkiksi sähkökatkos. Täyttämällä huone auringonvaloa paremmin käyttää ilman läpikuultava verhot.

Lastenhuone laskosverhot valitaan mehukas ja värikäs sävyt huoneeseen kulunut iloinen energiaa. On aiheellista koristella kangas helmiä, nauhat, tupsu johto tai hapsut.

Selvitä, mitkä uuden kilpailijan liittyy Derek ja Julianne Hough! Mutta näyttää siltä, Val ei DWTS jätkä hänen silmällä Rumer; se olisi hänen muiden kilpailija Redfoo puolueen rokkari ja hänen kumppaninsa Emma Slater mielestä hän on niiden suurin kilpailu. Hän vei hänet Fisherman's Grotto cioppino toinen päivä ja he ratsastivat lautalla lahden yli. Hän käytti kasakat "aivan kuten Mister Rogers," Monique sanoo. Oli kiistaton rotuun tekijä painoa: Monique on musta, ja hän halusi tietää lisää musta kaupunkielämän.

It wont work if you refuse 2 accept ANY responsibility. Of course, Leakes and Jordan havent been getting along. According to the Inquisitr, Claudia Jordan has enjoyed filming the show, but has hinted that this would be her last season. So how did these two meet? According to a report from Us Weekly , a source tells them the pair met last month at the Oscars. Its just the beginning stages, the source explained.

But theyre having a lot of fun and seeing where it goes. Thoughts on this new couple? She was more recently in a relationship with Australian actor Thomas Cocquerel. Sourced told Us Weekly the new couple met at the Vanity Fair's Oscars party last month where the year-old actress showed off her new pixie cut in a black couture gown. Find out which new contestant is related to Derek and Julianne Hough!

But it seems Val isn't the DWTS dude with his eye on Rumer; that would be her fellow contestant Redfoo as the party rocker and his partner Emma Slater think that she is their biggest competition. Press play on our interview with them above to find out why. While we already knew how her mom reacted to her joining the show, Rumer tells us Willis was "very excited.

He's really a softie, which most people don't know. Wade asserts that SeekingArrangement has spawned "thousands" of marriages, a claim impossible to verify. He also denies that there's any real distinction between sugar relationships and marriage: Among the dozen women I talked to, a divorced woman named Viv has used sugar sites most like an upwardly mobilizing OkCupidand has actually met a potentially serious partner.

A year-old who's studying biochemistry at Sacramento State, she had moral qualms about sugar sites but wanted access to "someone who's established, instead of the type of site web guy I meet, who is doing nothing and going nowhere"the kind of man who could help pay for her physician's assistant master's program in the future.

Taula Plus, joka on testattu sitten viime vuoden lopulla, on tilausmaksut vaihtelevat iän ja maan. Uusi porrastetusti suunnitelma esiin joitakin niskakarvat ja PhoneArena blogi kirjoitti että "aivan turhauttavan Taula tiedottaja kertoi CBS News että useita kuukausia kestäneen testauksen taula sekä yrityksen determinedthat näissä hintaluokissa antoi hyvin tiettyjen ikärakenteen.

Testaus weve aikana oppinut, ei ole yllättävää, että nuoret käyttäjät ovat aivan yhtä innoissaan taula Plus on budjettia rajoitettu, ja on alhaisempi hinta painaa liipaisinta. Hän muistutti myös Spotify kuin toinen yritys, joka on Porrastetun hinnoittelun rakenne perustuu ikä, latauksen vähemmän käyttäjiä ei paljon käytettävissä olevia tuloja kuin opiskelijat. Maanantain mietinnössä todettiin, että teini, jotka kokeneet dating väkivallan mieluiten korkean riskin käyttäytymistä: Stephanie Nilva on johtaja päivä yksi - ryhmä, joka toimii teini dating väkivallan torjumiseksi.

Nilva sanoo, on todennäköisesti paljon suurempi ilmaantuvuus dating väkivaltaa kuin heijastuu tutkimus. Dating kallo esitti useita vaikeuksia. Mukaan raportin Australias naisten päivä, Emma Watson, tunnetuin Hernione Grangeria Harry Potter-elokuvissa ja prinssi Harry salaisuus vuodelta keskenään ja saavat tuntemaan toisemme melko hyvin. Lehti raportoi että prinssi Harry kehottanut yhteisiä kavereita auttamaan häntä Emma Watson koukku ja sitten lähetti näyttelijä sähköpostia pyytää häntä kun hän jakaa rugby pelaaja Matthew Janney joulukuussa hengailla.

Kun vuotias Brown University valmistunut toi 12 ystäviensä täyttää vuotias prince, he ilmeisesti osuma se pois. Emma Watson ja prinssi Harry salaa dating, mukaan naisten päivä. Voisi Emma Watson on vihdoin kesytetty surullisen kandidaatin?

Tarinan kun prinssi Harry kuullut, että Emma Watson ja hänen brittiläinen rugby pelaaja poikaystävänsä Matthew Janney hajosi viime vuoden lopussa, hän lähetti hänelle sähköpostia kutsua juhliin.

Nyt huhutaan, että Emma Watson ja prinssi Harry todella nauttia toistensa yrityksen ja oppia tuntemaan toisiaan todella hyvin. Valokuvan lähetetty Emma Watson emmawatson 8 heinäkuu at 7: Sadie Gennis 17 tuntia sitten olet istuu alas?

Koska Australian nainen päivä vaatii Emma Watson on alkanut dating prinssi Harry. Harry ilmeisesti tavoitti Emma jälkeen hänet erotettiin rugby pelaaja Matthew Janney viime vuonna sähköpostitse kutsua juhliin. IBM järki tutkimuksen mukaan sanoi 26 41 dating ne analysoitiin Google Inc: IBM ei maininnut haavoittuvia apps mutta sanoi, se oli varoittanut app julkaisijat ongelmiin. Apps kuten taula, OkCupid ja ottelu on tullut erittäin suosittuja viime vuosina, koska niiden pikaviestipalveluita, Valokuva ja geolocation.

Tutkimuksessa IBM analysoidaan 26 41 dating apps Googlen Android mobiili foorumi ja totesi, että haavoittuvuus vaihtelivat keskipitkällä korkea mittakaavassa.

Tutkimuksessa todettiin, että 50 prosenttia yritysten IBM analysoida, työntekijä asennettu suosittu dating apps olivat läsnä model after eloisa aparaatti, joka myös oli saada yrityksen luottamuksellisia tietoja. Yritykset tarjoavat smartphone työntekijöitä, jotka käyttävät niitä viralliseen tarkoitukseen sekä casual käyttöön kuten päästä dating sivustoja, joilla on hakkerointi riskejä. Valitse Your ajoneuvo vastaavasti Internet on täynnä lukemattomia dating ohjelmia, mutta ei kaikki autot ovat mukava jokainen kuljettaja.

Jos etsit pitkäaikaista rakkautta, ohjata selväksi siitä "Taula. Pidä silmäsi tiellä ja ei model after sinun soittaa puhelimella aivan liian usein annetaan kuljettajalle on syyllistynyt läheskään tarpeeksi tarkkaavaisesti matkaansa, sen sijaan haudata pari silmän iPhone kun potentiaalinen kumppani päätyy taustapeili kuten jäi ulos.

Molemmat yritykset ylläpitää vaarantunut tiedot olivat joko "vanhentunut tai luotu robotit," mukaan TASS. Nyt Topface n toimitusjohtaja Dmitri Fiolatov pysyy mukavan rauhallinen. Hän sanoo, että ei ole todisteita rikkomisesta, mutta yhtiö tutkii parhaillaan tilannetta. Yli toimittajien, pseudo toimittajat ja muut credentialed '' media'' odotetaan keräävän tiistain juhla keskellä meille Airways. Viime vuonna New Yorkissa, Itävallan mies Yhdysvaltojen pukeutunut Mozart, toinen kaveri käytti Waldo puku, Nickelodeon's Pick poika oli talossa ja Michelle Williams, entinen Destiny laulaja kysyi pelaajat laulaa.

Ainakin molemmat joukkueet ovat tuttuja typeryyttä. Tutkijat tutkimukseen osallistuneista opiskelijoista lukuvuonna on kahdeksan kouluissa terveyskeskusten Kaliforniassa ilmoitti Futurity.

Futurity noin 1, nuoret vuotiaille kysyttiin kokemuksistaan suhde väärinkäyttö, cyberabuse, seksuaalista käyttäytymistä ja jos ne haetaan lisääntymis- ja seksuaaliterveydelle huolehtiminen. Vaikka neljä kouluissa terveyskeskusten toteuttaisi uusia menettelyjä, neljä keskuksissa opetti puhumaan ihmissuhteista henkilökunta sai suhde väärinkäyttö esitteitä jaettavaksi nuoriso. Haastattelussa todellisen näytön aiemmin tässä kuussa Schultz hyvitetään hänen yhdessä LaPlante ja VP kehityksen Josh Spangler Lighthearted n jatkuvaa menestystä ja bannerin VH1 "ilmeisesti kaikki tapahtunut tästä suhteesta on eräänlainen salainen kastike" Schultz sanoi.

Miksi yhtäkkiä se on maagisesti saatu? Mielestäni paljon se on, olen vihdoin valmis antamaan yhtiön pois ja anna muiden vaikuttaa erittäin tehokas tavalla, joka ei ollut tehnyt http: Poliisi esikaupunki Atlanta sanovat he etsivät mies syytetään ammunta ja ryöstää nainen hän tapasi dating sivuston kautta. CBS46 raportoi tiistaina http: TEKIJÄT poliisi sanovat kaksi olivat palasi hotelli kun mies veti ja kertoi vetää yli ja antaa hänelle kaikki hänen tavaroitaan.

Viranomaiset sanovat nainen ammuttiin hänen kasvonsa ja pystyi pakenemaan jalan. AP Poliisi esikaupunki Atlanta sanovat he etsivät mies syytetään ammunta ja ryöstää nainen hän tapasi dating sivuston kautta.

Poliisi sanoa kaksi olivat palasi hotelli kun mies veti ja kertoi vetää yli ja antaa hänelle kaikki hänen tavaroitaan. Kardashian haki avioeroa hänen miehensä neljä yearslast joulukuu, vedoten ylitsepääsemättömiä eroja.

Avioero on vielä saatettava loppuun koska Odoms salaperäinen olinpaikasta. Paljastava uusi haastattelu kosmopoliittinen UK todellisuus-show-Asetelman myöntää, asiat eivät osoittaudu miten hän odottaa vuotiaana. Mennessä osuin tuossa iässä ajattelin on lapsia ja silti olla naimisissa, sanoi Kardashian, joka muutti uuteen taloon youngerbrother Rob, Mutta koska se ei ole, miten se meni, et voi istua pallon ja itkeä.

Aikana 19 vuotta avioliiton kaksi nyt vieraantunut puolisoiden http: Media nouto väittää, että Chris Rock ei julkisesti paljasta hänen väitetty suhde kanssa Rosario Dawson alkaessa sellaiseksi, että yleisö nähnyt Dawson tuolloin. He eivät halua ilmoittaa, kun heidän elokuva Top 5 on edelleen vapautettu syy he eivät halua ihmisten ajattelua Rosario on jonkinlainen Kodinrikkoja.

Uskon vain, että en halua poikaystävä", hän selitti. Mutta nyt olen kuin, haluan vain olla yksin. Celeb jakaa "gotta suren," hän suostui. Minulla oli mies, joten mielestäni on siirtymäkausi, jota en halua kiirehtiä. Hän todella himoitsee on companionshipI vain haluavat halata.

Kun he menivät naimisiin, hän oli Olin nuori, mutta minä rakastin sitä. Pidän, kun tallennat tiettyjä asioita teidän avioliitto. Lisää tiedotteita ilmoittautua ja hallita tilin saat vierailemalla uutiskirjeen tilaus Center. Joten se kuusi maalia kolmen viime peleissä, Gaudreau teki 11 ja 12 http: Olin tällaista käytöstä hitaasti alku, mutta on mukava nähdä kiekko menee nettomääräisen. Sacramento point guard Darren Collison and forwards Derrick Williams and Jason Thompson were view possibilities as part of a multi-player package for Deron Williams, league sources said.

The combination of Williams' massive salary and declining health and production leave the Nets with little leverage to take back much more than spare parts for the one-time All-Star guard. Nevertheless, the Nets have an interest in unloading Williams' contract, but don't believe they'd have to attach a good young player or a draft pick to a deal. The Kings have been pleased with Collison's impact on the roster, especially how he's emerged as a strong leader and a popular teammate.

There remains a reluctance for Sacramento to move Collison in a deal, sources said, but the Nets would need a point guard to replace Williams and he'd be a solid starter at a reasonable price. Kings interim coach Tyrone Corbin and Williams have a solid relationship dating back to their several years together with the Utah Jazz. This so-called marriage law, or protection law for women, is not only threatening womens rights to make a decision for [themselves] but is also threatening womens security and safety, a spokesperson from the Burmese Womens League tells TIME.

But despite the recent surge of anti-Muslim discourse in the country, Ma Ba Thas desire to protect the dominant Buddhist religion has deep historical roots dating back to the last of the Burmese kings in the early 20th century, when anticolonial sentiments were high. Once the British were about to depose King Thibaw, he issued a call to arms, telling people to rise up and defend not just the country, but also the Sasana [the Buddhist religion], says Matthew Walton, a Burma scholar from the University of Oxford.

Insecurities over the opening up of the country after five decades of military rule could be driving the resurgence in nationalism today. In times of uncertainty, the protection of Buddhism can get reconfigured against an external threat, says Walton.

For many hard-line Buddhists, the external threat in Burma right now is the perception that the Muslim population will take over the country.

The victim picked up his date and moments later the brother put a gun to his head, police said. The victims car, a tan, Mazda 3, is still missing. Hamilton is charged with aggravated robbery and aggravated burglary. I mean, I promote, market, network, and coach other people and businesses to success, so why not myself? In , Jason Williams in his article, Love. The Virtual Dating Game forecast that the traditional way of meeting someone in person may be better, but it may no longer be practical.

Considered the first social networks, Internet dating websites led to the proliferation of social networking websites and apps and current digital trends prove social life has migrated online. Celebs who love models The sexy star, 23, who split from her boyfriend Andrew Dryden this past February, stepped out with Magid earlier this month in Miami.

According to an eyewitness, the new couple were "cozying up together" at the Bombay Sapphire Artisan Series Finale party on Dec. According to Ratajkowski's new beau's LinkedIn account , Magid is an "independent music professional" and "experienced, handsome, well liked and handsome. Adams was governor of Massachusetts at the time.

The time capsule was removed http: Its removal Thursday was due to an ongoing water filtration project at the building. Pamela Hatchfield, a conservator at the museum, slowly chiseled away at the cornerstone on Thursday to reach the box, a process that took several hours to complete. Galvin said the plan is to return it to the site sometime next year.

The excavation came just months after another time capsule was uncovered from the Old State House, which served as the state's first seat of government. Eventually, Zhang said Momo will look to add more revenues through mobile gaming services and mobile ads. It's also not clear if an app like Momo can thrive on its own. Tinder, the wildly popular dating app in the United States that lets people swipe through a series of pictures to find someone they want to contact, is majority owned by Barry Diller's online media conglomerate IAC IACI.

The company is also been facing a fair share of controversy lately. When I get the chance I write about lifestyle and booze too. Previously I edited Forbes's front-of-the-book section "Leaderboard," and was a proud member of the Forbes Wealth Team. Before that I worked on Wall Street.

Feel free to follow me on Twitter: The time capsule was removed in the midth century and its contents transferred to a copper box, Galvin said.

On tärkeää huomata, että monet sisustussuunnittelijat valitsevat usein Dollar Tree yhdessä Limoviikuna muodossa puita ja palmoobraznoy Dracaena marginata kasvien muodostaa kotona tilaan tai koristella talvipuutarha lasissa huoneeseen. Oksia, kasvaa suoraan ylös mukula potin substraatin, koristeltu lähekkäin toisiaan kiiltävä pinnatisect lehtiä. Kehittämisessä kasvien huoneessa, keskellä rehevän tummanvihreä pensaita Zamioculcas usein itse niin pieniä kukkaruukkuja, kuten koti violetti Saintpaulia, syklaamit kauniit kukat, perhoset, kaunis Pelargonium, tyylikäs phalaenopsis orkideat hennon kukkia.

Spray Dollar Tree ei välttämättä, mutta kesällä ajoittain huuhtele pöly ja lika lehdet kuumassa suihkussa. Tällöin vanha lehdet alkavat kellastua, mutta siellä on luonnollinen kasvu nuoret lehdet. Tässä tapauksessa älä huoli, koska vanha lehdet vähitellen kuivuvat ja pudota. Muuten, omasta pysty poistamaan kellastunut lehtiä, vaikka ne ovat hieman pilata ulkonäköä kasvi. Dracaena - eksoottinen kukka Parsa perhe, yksi yleisimmistä asukkaiden kodeissa ja toimistoissa. Koska sen kestävyys, korkea koriste ominaisuuksia, tämä kukka on suosikki monia viljelijöille.

Mutta kaikki eivät tiedä, miten hoitaa dratsenu kotona. On huomattava, että joukossa kaikki lajikkeet suosituin kotimainen kukka- käyttää Dracaena marginata. Tämä ikivihreä puu kasvi on kotoisin Afrikasta saavutti kolme metriä aikuisiässä. Päälle puunrunkoon puunrungot ja ampuu sijoitettu pitkät ja kapeat lehdet kerätään nippuun.

Dracaena marginata on monia sekamuotojen, jotka on onnistuneesti kasvatettu kotona - Magenta, Tricolor Bicolor. Tämä kosteutta rakastava kukka, joka tarvitsee usein ja runsaasti kastelua. Vuosina aktiivisen kasvun kevät ja kesä kasvi kosteuttaa kolmesti viikossa syksyllä ja talvella - korkeintaan kerran viikossa. Lehdet Dracaena marginata - indikaattoreista. Niitä voidaan käyttää määrittämään yleinen kunto kasvi.

Massa defoliation voi todistaa puute kosteutta, ja ylimäärä sitä. Siksi kastelu pitäisi olla säännöllistä ja ajoissa. Dracaena haluaa kasvaa hieman kosteassa maaperässä. Älä anna kuivaus savi koomaan. Ylivuodot kukka, etenkin talvella, voi laukaista sen romahduksen. Dracaena marginata on erittäin reagoi hyvin usein ruiskutus, varsinkin kesähelteellä.

Ground osa laitoksen voidaan kastellut päivittäin. Lisäksi ruiskuttamalla eksoottisia järjestää säännöllisiä suihkut ja pesemällä lehdet pölyä. Jos lehdet kuivu kärjissä, joten sisäilma on liian kuivaa.

Optimaalinen lämpötila järjestelmä Dracaena sisältö on viisitoista astetta talvella, kesällä - alueella kahdenkym- kaksikymmentä-viisi astetta. Dracaena marginata varsin onnistuneesti siirtää lämpötilan lasku kahteentoista astetta kylmänä vuodenaikana.

Kuitenkin, tämä kastelu kukkia tarvitsevat vähemmän, tai alijäähtyneen ja kostea substraatin juuristo kasvin home, joka aiheuttaa kasvi voi kuolla. Huolimatta siitä, että se on trooppinen kasvi, kotona on tarpeen säätää kohtalainen kattavuus suojaa suoralta auringon. Sillanpää itä- ja länsipuolella soveltuvat parhaiten sisältöä tämän kukan.

Kirjava muodot tarvitsevat enemmän kirkas valo, muuten ne menettävät lehdet koriste ja vaihtuu vihreäksi. Dracaena, hoito on hyvin yksinkertainen, samoin kuin monet muut huonekasveja, lannoite tarpeisiin. Ruokinta kukkien tehdään kevään ja kesän, kun kasvi on aktiivisesti kasvaa. Kesäkukka syöttää vain kerran seitsemässä päivässä.

Dracaena marginata myös mahdollista syöttää kylmänä vuodenaikana - kerran kuukaudessa. Aiheesta-sidokset käytä huumeita koriste lehtien huonekasveja. Toimittamaan maa osa Dracaena marginata on suositeltavaa käyttää lääkettä tohtori Folli käynnistin. Ruokinnan jälkeen lehdet muuttuvat loistava ja vilkas.

Kukkia istutetaan uusiin säiliöihin, se ei ole suositeltavaa syöttää kautta maaperään. Tässä tapauksessa lehtien lannoitukseen. Perushoidon varten Dracaena marginata koti kuuluu lisääntymishoidon. Lisääntyminen Dracaena koti suorittaa useilla tavoilla - via siemenet, pistokkaat ja pistokkaita. Kevät - täydellinen aika näitä menettelyjä. Ennen istutusta liota siemeniä millään vustimulanttina päivä lämpötilassa kolmekymmentä astetta.

Tätä tarkoitusta varten, käytä tai Zircon Appin. Istutus käsiteltyjen siementen tuotetaan erityinen maaperän sekoitetaan huonekasveja palmu. Siementen avulla toteutetaan kertakäyttösäiliöitä. Taimet runsaasti kastellaan ja peitetään läpinäkyvällä kalvolla, mikä luo, kasvihuone olosuhteet. Jos se on tehty oikein, puolitoista kuukautta, siemenet itää. Tänä aikana on tärkeää varmistaa hyvän valaistuksen istuttaminen suojaamista suoralta auringonvalolta.

Lisäksi huolta taimien on säännöllistä kastelua ja lannoitusta. Ensimmäinen lannoitus nuori Dracaena jälkeen pidettävässä saada vahvempi ja hieman vanhempi.

Käyttötiheys lannoitteiden kukkia on yksi kuukausi. Kun kasvit päästä korkeus viisi-kuusi senttimetriä ne istutetaan yksitellen kapasiteetin pysyvää. Jatkohoidon nuorille kukkia on sama kuin aikuiset yksilöt. Dracaena marginata pistokkaat toisto suoritetaan keväällä. Voit tehdä tämän, ota paksu ja terve paeta munuaisiin. Jakaminen on jaettu kahteen tai kolmeen osaan viisi senttimetriä pitkä. Jokaisessa osassa on oltava vähintään yksi munuainen.

Toisella puolella varren on viilto ja pistä ravinteiden alustaan. Istutettu pistokkaat sijoitetaan lämpimään ja hyvin valaistu paikka, jossa ei ole suoraa auringonvaloa, joka kattaa elokuva. Tämä mahdollistaa lisääntymisen taimien saada puolen kuukauden aikana, jos kaikki tehdään oikein.

Kun pistokkaat uusien oksat näyttävät, ne ruiskutetaan lämpimän ja puhdistettu vesi. Yhtä tehokkaasti pidetään lisääntymiselle Dracaena marginata kerrospukeutuminen. Apikaalisella versoja, pistokkaat upotetaan astiaan lämmintä vettä. Estää mätäneminen istutus ainetta veteen, lisättiin yksi tabletti aktiivihiiltä. Kun kuukausi ja puoli on pistokkaat pitäisi näkyä juuret. Sitten ne voidaan istuttaa maahan pysyvään paikkaan.

Täysi kasvun, terveen näköisiä ja koriste Dracaena marginaalinen riippuu sen asianmukaisesta ja ajoissa kulusta elinsiirtoa kasveja. Se on kukka vahva juuristo, jotka kasvavat usein hyvin nopeasti. Dracaena onko elinsiirtoa on mahdollista niiden koon mukaan. Sillä Dracaena, saavutti sorokasantimetrovoy korkeus vaaditaan lasku säiliö, jonka halkaisija on vähintään viisitoista senttimetriä. Jos tämä ehto ei täyty, on järkevää tehdä tällainen elinsiirron kukka.

Transplantaatioon kukkien, samoin kuin sen lisääntymiselle suoritetaan käyttämällä erityistä maaperän seos Palm ruukkukasvien. Alaosassa istuimen säiliön laittaa hyvä dreneerauskerroksen kevytsorarakeiden tai soraa. Kukat kasvavat potin hedelmällinen maaperä, istutetut käsittelemällä uudessa potin. Istutetut kukkia runsaasti kastellaan lisäämällä vettä kasvun stimulaattori - Appin tai zirkonium.

Johtuen lukutaidottomille hoidon dratsenu vaikuttaa tauteja ja tuholaisia. Tämän vuoksi kasvin menettää koristevaikutelma ja voi kuolla. Useimmiten Dracaena kärsii hyökkäyksiltä kilpikirvat, ripsiäisten ja hämähäkki punkit.

Parhaat olosuhteet syntymistä ja leviämistä hämähäkkipunkit - on ylikuivattua sisäilmaa. Tämä vika vaikuttaa kasvien lehdet, minkä seurauksena ne muuttuvat keltaisiksi ja kuihtuvat.

Siinä suositellaan ehkäisyyn usein ruiskuttamalla maahan osa laitoksen ja tuuletus säännöllisin väliajoin tilojen. Vaikuttaa näytteet käsitellään seostetulla Fufaev.

Scale hyönteiset - erittäin vaarallinen hyönteinen, joka vaikuttaa koko maasegmentillä trooppisia kasveja. Vaikeuksissa kasvit kasvavat hitaasti, lehtensä kellastua ja kuihtuvat. Ennenaikainen hoitotoimenpiteet voivat johtaa kuolemaan kärsivän kohteita. Harvinaisissa tapauksissa, infektio, kohonnut osa Dracaena pestään liuoksella, jossa on saippua-pohjainen ja vodka. Kohtelu pahoin vaurioitunut kukkia suoritetaan aktellik huume. Jotkut viljelijät käyttävät erityistä ansoja mikroskooppisen musta tuholaisia.

Ulkonäkö ripsiäisten näyttää harmaa tahroja pintaan lehdet. Kukat sairas keskeyttää sen kasvua ja lehtien peitetty tumman laikku. Noudattaen kaikkia sääntöjä hoidon, voit kasvattaa kauniita ja terveitä kukkia, jotka miellyttävät niiden koristelua jo vuosia. Dracaena - eksoottinen kasvi, joka on tullut meidät Afrikkalainen rannikolla.

Myös elinympäristöön löytyvät Aasiasta ja Kanariansaarilla. Villi Dracaena on puu jopa 20 metrin korkeuteen, jossa on suuri halkaisija tynnyri. Onneksi huonekasvi Dracaena merkittävästi huonompi veljiensä kokoisia. Dracaena pensas ottaa houkuttelevan näköisiä.

Se antaa sisätilojen tahansa huoneeseen mukavuutta ja vetovoimaa. Keskimäärin Dracaena korkeus on noin 50 cm, mutta voi nousta jopa muutaman metrin. Mehevä vihreät lehdet harmahtava sävy on xiphoides muodon ja luoda pistorasiat.

Ne tavoittavat viisikymmentä senttimetriä pitkä ja viisi senttimetriä leveä. Riippumatta, Dracaena pidetään vähän huoltoa kasvi, hoito, ja jotka yksinkertaisesti beskhlopotno. Dracaena tykkää auringosta, niin laita se, mieluiten etelälaidalla, mutta keskellä kuumana kesäpäivänä suositellaan piilottaa varjoissa. Kasvilajia tummanvihreät lehdet tarvitsevat vähemmän valoa kuin lajia kirjava väriä.

Kastelu dratsenu tarvitsevat usein, mutta maltillisesti. Dracaena kesällä kastelu suoritetaan kerran kahdessa päivässä ja säännöllisesti kerran viikossa lehdet suihkutetaan vettä huoneenlämmössä. Kun huoneen lämpötila on alle 15 astetta vähentää kastelu useita kertoja, koska kasvi on unessa.

Kasteluveden tulisi suodattaa tai perekipyachonnaya. Vaikka Dracaena ja vedestä nauttiville kasvi, se on parempi olla alkuun asti kuin kaataa. Parantaa ulkonäköä kukka, vuosina kasvun alusta huhtikuun alkusyksystä dratsenu ruokitaan.

Tee se erityinen lannoite, niin usein kuin muutaman viikon välein. Tarkempaa tietoa annostus ja ruokinta löytyy ohje lannoitetta, joka voi ostaa kukkakauppoja. Dracaena Jatkokäytetty apikaalisella pistokkaita, kappaletta varren ja ilman kerrospukeutuminen. Maaperän istutus pistokkaat on sekoitus hiekkaa ja turvetta. Pituus varsi cm. Tonkia kukka tarvitaan kaksi neljään viikkoon. Erittäin tärkeä kysymys elinsiirroista Dracaena.

Tämä kasvi on erittäin vahva juuristo, joka on lähellä pot vaikuttaa heikko kasvu kukka. Nuori kukka elinsiirron suositellaan vuosittain ennen kasvukauden, katsauksessa todetaan, että maaliskuun lopussa - huhtikuun alussa. Kun olet ostanut Dracaena varastoon, pitää mielessä, että todennäköisimmin tämä on ensimmäinen "koti" ja kukka on ehkä elinsiirtoa.

Tarkentaa tämä suhde voi istuttaa korkeus ja halkaisija potin 40 cm halkaisijaan tarvitse vähintään 15 cm. Elinsiirtoa on parasta käyttää erityistä maaperän puilta. Ruukun täytetään kuivatus estää homeelle juuriston. Välittömästi elinsiirron jälkeen Dracaena olisi runsaasti vettä, se on mahdollista käyttää kasvua lisäävien.

Yleisin sairaus Dracaena - Jose mittakaavassa. Se valloittaa nopeasti varsi ja kasvien lehdet, sen kasvu tervaista. Lehdet kellastua vaikutuksen jälkeen kilpikirvat.

Jos aika ei vastaa kukka pian hukkuvat. Riippuen siitä, missä määrin vahinkoa, on olemassa kaksi tapaa käsitellä mittakaavassa hyönteisiä. Ensimmäinen - pieniä vammoja - huuhtelu lehdet Dracaena saippualiuoksella aiemmin lisäämällä vodka. Jos vaurio on suuri, sinun täytyy hakea erityistä valmiste "aktellik". Tupakoitsijoilla kuivaa ilmaa usein ilmiö on voitettu Dracaena punkit. Sen jälkeen, Dracaena lehdet kellastua ja kuihtuvat. Vastus tämä tauti on vesi sadetus kukka jos vahinko on erittäin vahva - erityinen kemiallinen valmiste, kuten "Fufanom" tai "Fitoverom".

Myös Dracaena voi vaikuttaa pieni musta hyönteiset - ripsiäisten. Ne jäävät lehdet yli hopean tahrat ja voimakkaasti estää kasvien kasvua. Päästä eroon näistä "asukkaiden" ja Dracaena, se tulisi pestä saippualla ja vedellä, ja asettaa ansoja hyönteisille. Mutta kuten käytäntö osoittaa, yleisin syy Dracaena ongelmat eivät ole sairauksia, ja väärä hoito. Kasvi kuivia lehtiä ja muuttua ruskeaksi. Syyt kuivaa ilmaa huoneeseen tai puute kastelua. Myös negatiivinen vaikutus kasvuun Dracaena saattaa olla luonnoksia ja kylmä.

Usein käy niin, että pudota alempaan lehdet Dracaena, ja ihmiset ihmettelevät, mitä tehdä sen kanssa, "parantaa" kasvin kuolemaan. Voi, se on toisinpäin varsin luonnollinen prosessi, varsinkin vanhemmat kasvit.

Yhteenvetona kaikki edellä, jotta vältetään taudin ja saada kaunis kasvi, on mahdollista laatia perussäännöt hoito dratsenu:. Tämän, leikata haaroittunut osa juuri jälkeisen kasvin tai jos runko, leikataan pois yläosan etäisyydellä noin 10 cm alusta alkaen. Poistaa leikattu osa alemman lehtiä. Kuivaukseen leikkaus jättää yhden tunnin ilmassa. Vaihtoehtoisesti, leikkaus voidaan jättää pois kornevina ratkaisu - valmiste, joka edistää muodostumista kasvien juurien. Voit istuttaa taimi ja heti oikealle maahan, mutta maaperä on oltava korkea pitoisuus turpeesta.

Parhaalla mahdollisella tavalla erikoinen teplichku tehdä tai tarjota tarvittavat lämpötila ° C hydraation ja kastelua. Jos kuninkaallinen tehdas edustaa nyt penechek, sitten peitä se purkki ja laittaa lämpimään ja valoisa paikka.

Merkkejä uuden kasvun nähdään muutamassa kuukaudessa. Poista kaikki munuaiset, sisäänpäin suunnattu, pysynevät ne enintään viisi. Tällä pyritään varmistamaan, että versot, jotka kehittävät, eivät häiritse toisiaan. Muuten kruunu on hallitsematon tiheydestä, ja sen seurauksena - ja tuhoeläinten samanaikaisesti muodonmuutos versoja.

Jos Huipulta kuoli, ja oli yksi tynkä, ja tehdas todella haluamme pelastaa, niin käytä seuraavaa menetelmää leviämistä. Tehdä tämän, ottaa varsi ja leikkaa levy arvet siitä paloja cm. Jakaminen sijoitettu vaaka- tai pystysuunnassa vermikuliitti, hiekka tai maapohja ja tuottaa erikoinen vaikutus teplichku. Jos käytät pystysuora menetelmää, elinsiirron leikkaus maahan ei tarvita.

Asianmukainen viljely on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että kasvi. Kaikki eivät tiedä, mitä ohjeita dratsenu kotihoitoon on noudatettava. Seuraavat vihjeet ohjaavat sinua tässä prosessissa asianmukaisen sadon.

Jos et halua ostaa erityinen koostumus Turve seoksen agave perhe, se voi kokata ja itsensä. Tehdä tämän, ottaa 1 osa SOD maa korjattuja ja -laitumet ja 1 osa perliitti valo kevyt mineraali, joka on korvaava hiekka tai hiekkaa tai turvetta ja 1 osa kompostia tai lehtiä hometta.

Nostatusaineena on myös mahdollista käyttää hiilen tai rikki tiiliä. Alareunassa potin tarvitaan laittaa betonilohkon. Jopa helpompi ottaa kolme osaa puutarhan maaperän, 1 osa turvetta ja karkeaa hiekkaa. Älä unohda laittaa pohjalle salaojitus noin 3 cm. Kun ns käsittely syvä potin toivottavaa korvata pintakerroksen maaperän. Hyvin valittu maaperä - avain onnistuneeseen kehittämiseen ja kasvien kasvua. Mutta välttää suoraa auringonvaloa, se on parasta, jos valaistus on hajallaan.

Samaan aikaan, valon puute voi johtaa paljon hitaampi kasvin kasvua. Tämä pätee silloin, kun kasvi on keskellä huonetta. Sitä vedetään kasvun ja menettää nopeasti hyvän ulkonäön ja eleganssia. Tässä tapauksessa se auttaa leikata. On suositeltavaa käyttää kevään ja kesän.

Heidän menettelyssä, se muistuttaa prosessi "kopio kruunu. Alhaisissa lämpötiloissa, Dracaena ei kasva ja voi jopa kuolla. Minimilämpötila pitoisuus - 13 ° C: On käynyt ilmi, että koristekasvien putoava kasvi myös kukkii.

Vaikka kutsua sitä näyttäviä kukinnan mahdotonta. Kukinto on piikki tai harjalla, jotka ovat pieniä ja värittömiä kukinnot. Kukinnan tarkkailla lämpötilaa ja kastelu ja kostutetaan tilassa. Kokeile miten tämä kasvi voidaan suihkuttaa useammin. Maaperän kohtalainen kastelu on suoritettava, ja kuivuessaan. Se on noin 2 kertaa kuukaudessa talvella ja kerran viikossa - kesällä. On tärkeää, ettei sallia ylimääräistä kosteutta tai kuivumisen maaperän. Vettä tulisi aina olla lämmin. Kesällä ja keväällä voit vesiliuoslannoiteliiketoiminnan kaksi kertaa kuukaudessa.

Kun ulkona talvella tai syksyllä, lannoite ei tarvita. Kasvi orgaanisia lannoitteita suositellaan, ja keskellä kesän aikana aktiivisesti kasvua - mineraali. Nämä kasvit ovat hyvin herkkiä sille, että tämä vaikuttaa kemiallisen olisi pidettävä mahdollisimman pienenä. Fluori löytyy vesijohtovettä, minkä vuoksi on tärkeää käyttää puhdasta ja tislattua vettä. Useimmissa tapauksissa ahdistus on tilaa omistajan Dracaena Dracaena lehtiä. Ne alkavat tummua kärjestä, ja sitten koko levyn muuttuu ruskeaksi ja kuolevat.

Trim kuolleet lehdet eivät ratkaise ongelmaa. Se voi myös johtaa mätänevät juuret kasvin. Elvytyksen Dracaena poista se potin, leikattiin juuret rot, ripottele ne jauhe tai aktiivihiiltä ja transplant uusi substraatti;.

Tällöin Säädä kastelua tai kohtalainen. Ruskea lehtien kärjet leikataan pois. Älä laita potin Dracaena läheisyydessä patterit. Jos tämä on välttämätöntä, säännöllisesti suihkuttaa kasvi. Liiallinen valo osoittaa ulkonäkö lehdille valoa ja kuivia paikkoja tai ne ovat huonosti maalattu.

Käytä aina hyvin valutettu maahan, jotta vältettäisiin ongelmia tulevaisuudessa. Jos rungon kasveja terve, mutta lehdet surkastunut ja varisee, poista ne. Runko pitää säännöllisesti suihkuttaa, ja antaa sille tarvittavat edellytykset. Pian hän antaa uusia versoja. Huomaa, että tässä tapauksessa, koska se Alalehdet abscission kasvien viittaa tavallista käytäntöä Dracaena.

On myös kuolinsyy kasvin voi mekaanisesti vaurioitunut. Mutta tässä tapauksessa on uloskäynti. Käyttää jotakin menetelmistä lisääntymisen, istuttaa uudelleen katkaista kärjen tai juureen rikki potin. Huolellinen ja asianmukaista hoitoa ensimmäistä kertaa elvyttää kasvi. Toinen syy kuolemaan kasvi voi palvella alusta alkaen sairastuneiden kasvien, joka olet ostanut kaupasta. Älä osta kasveja jolla on seuraavat ominaisuudet:.

Pumpulipuikkolevitysvälinettä kastetaan saippuavettä, poistaa ne pintaan lehdet, ja lehdet itse alkoholiriippuvuuden hoitamiseksi ratkaisu. Torjua näitä hyönteismyrkkyjä käytetään aktellik, fitoverm, Decis, Intal sup. Paljaalla silmällä näyttää mustia pisteitä. Eroon niistä voidaan saavuttaa poistamalla lehtiä ja häikäilemätön hoitoa konfidor. Tauti on käsitelty ylläpitämällä kohtalainen kosteus, valo ja lämpötila-olosuhteissa.

Applied iprodioni, tiofanaattimetyylistä, klorotaloniilin ja mankotsebi. Puhdista juuret vanhasta maa- ja laskeutui uuden maaperään. Suorittaminen säännölliset tarkastukset kasveja ja ajoissa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä pitää laitteiston terve ja kaunis. Dracaena ovat kauniita kuvioita pinkki, keltainen, valkoinen ja punainen raita ja voi elävöittää aluetta. Jos tiedät milloin elinsiirtoa, miten hoitaa niitä kotona, ja se noudattaa kaikkia edellä suositusten sitten terve kasvi yllättää ympäri.

Ne, jotka kasvavat talon huonekasvit, tuntevat tämän hämmästyttävän kukka. Hän muistuttaa eksoottisia palmuja, ihailla eleganssi lehdet: Jos olet onnekas, "vihreä yksi" ilahduttavat ja uskomattomia värejä. On tärkeää tietää, miten oikein hoitaa dratsenu vetovoimaa kauneudellaan ympäri vuoden.

Se ei vaadi paljon vaivaa, mutta on omat erityispiirteensä. Säännöt ovat hyvin yksinkertaisia. Koska laitos tuli meille Afrikan, hän ei pidä raskasta kastelua. Miten kasvaa Dracaena kotona? On suositeltavaa kostuttaa maaperä vain kaksi kertaa kuukaudessa.

Kasvi rakastaa valoa, mutta ei voi sietää suoraa auringonvaloa, suuri tunne penumbra. Kesällä se on parempi tehdä parvekkeelle välttäen luonnoksia.

Sen sijaan, että kastelu on sallittua suihkuttaa lehdet ja ripottele niitä suihkussa. Keväällä ja kesällä on toivottavaa kastike lannoitteet.

Elinsiirrot on tarpeen kaksi vuotta. Suurin ongelma liittyy kasvavaan lehtiä. Vihreät keuhkot menettää koriste ominaisuuksia. Aluksi Dracaena kuiva vinkkejä lehdet, niin se on täysin keltainen. Miksi Dracaena lehdet kellastua? Todennäköisesti kasvin juuret ongelmat, jotka on täytetty vedellä.

Tämä tapahtuu useista syistä:. Älä odota, kun kasvi on täysin keltainen. Heti ilmestyi Dracaena kuiva vinkkejä lehdet, on toivottavaa tehdä muutoksia. Tämä säästää tehtaan tuholta.

Siirron Dracaena kotona on myös tärkeää varmistaa, että hän on parempi kasvaa. Suosituin ja Yleisin laatu - marginata. Se muistuttaa pientä palmu, mutta asianmukaista hoitoa kasvaa jopa 2,5 metriä. Hahmotella runkojohdon siro, pitkä, ohut jää. Kiitos runsas vihermassa kasvin kosteuttaa ja puhdistaa ilmaa. Se kasvaa lähes kaikkialla: Yksi lajikkeiden kukka - rajautuu punaisena tai bicolor - puna-vihreät lehdet.

Katso kuinka tavallaan näyttää kuvassa. Miten hoitaa Dracaena marginata? Ei ole erityisiä vaikeuksia. Kukka ei voi täyttää, mutta on suositeltavaa jatkuva lehtien kosteus. Tulisi välttää voimakasta valoa ja luonnoksia. Kun ostaa on suotavaa transplantoitavalla uusi potti, joka korvaa maahan. Ostokset Kukat istutetaan turvemaiden joka pitää vettä. Potin koko valitun juuren osat. Tarvitaan antaa suuri pohjatyhjennyksellä kerros. Erittäin suosittu tämäntyyppistä kukka, kuten tässä kuvassa.

Tämä laji on varhaisen kasvuvaiheen muistuttaa pensas, ja vasta sitten tulee yksi kasvi. Sekoita vain eräänlainen Dracaena kasvaa täysin ilman runko. Kukka on hyvin vaatimaton, kasvaa hitaasti, mutta se pääsee korkeus jopa kuusi metriä. Kuitenkin yksi lajikkeiden - Serprayz - kasvaa vain 20 senttimetriä. Lehdet kasvin pitkä ja leveä, useammin vihreä, mutta lajikkeiden raidat valkoinen ja keltainen. Flower jalostus tapahtuu pistokkaita, joka kasvaa koko kuukauden. On suositeltavaa elinsiirron tällaista joka vuosi.

Tuoksuva Dracaena, jotakin sen muunnelmaa kutsutaan Compact, se kasvaa tiheä säde kirkkaan vihreitä lehtiä. On näkymät kaistale hopeanharmaa väri, joka kykenee päästä korkeus kaksi metriä.

Erikoisuus tämä kasvi, joka ilmestyy keväällä valkoisia kukkia, jolla on vahva miellyttävä tuoksu kukkivat yöllä ja aamulla syksyllä. Ilme, se näyttää ihme. Kuuluisa "bambu onnea" - Dracaena Sander - on kierretty versot vihreitä lehtiä. Koriste muotoja ne antavat, alaiseen puunrungon lanka. Kasveja kasvatettiin ruukuissa tai hydrogeeliin. Tämä kukka uskotaan olevan tuo onnea, niin se antaa syntymäpäivillä. Home "lemmikki" on suuren suosion fanien Feng Shui mielessä.

Se pääsee korkeus jopa metrin, mutta usein se levitetään koristeosista. Talvella kasvi vaatii erityistä hoitoa.

Tällä hetkellä sisäilma on liian kuivaa, joten on toivottavaa ajoittain ripottele lehdet, vesi lämmin suihku. Koska talvi kukka haalistuu kasvu, kastelu rajoja, mutta on tärkeää varmistaa, että maaperä ei kuivu kokonaan. Koska lyhyet päiväsaikaan, se on parempi laittaa tehtaan ikkunan välttäen suoraa auringonvaloa. On tärkeää säilyttää huoneen lämpötila ei ole alle 11 astetta. Katso tämä video ja näet selvästi, mitä asianmukaista hoitoa kukkien. Mitä toimintoja viljelyn joka rakastaa, ja että ehdottomasti ei voi seistä.

Selvitä, mitä ryhtyä kämmenen tyytyväisiä vuosia. Pyydä videon, koska kasvi tarkoittaa valoa ja vettä, mikä aika on tarpeen tehdä lannoitetta. Ymmärrätte miksi kukka lasku lähtee ja onko se vaarallista. He sanovat, että tämä käytännöllinen ja kaunis tapa sisustaa ikkunat ja ovet keksittiin muinaisessa Roomassa, joten nimi. Totta tai ei, anna heidän selvittää historioitsijat, ja todellisuus on: Ne ovat hyviä sekä suurten että pienten kokoinen ikkunat parveke ikkunat ja kun täytyy sulkea aukon vain kynnyksen.

Millä tasolla nousta ja laskea näiden verhot, asetetaan mielivaltaisesti, se on juuri niin tarvitset. Roman sävyjä - yksi ratkaisu klassisen dilemma pitkä tai lyhyt verhot. Pehmeä CSS verho kiinnitetty kattoon, auttaa pehmentämään vaikutelman tiukka kapea ikkuna, piilottaa ruma häntä, sekä kalusteet ja putket. Näitä verhoja voidaan koristaa tahansa koristeellisia yksityiskohtia: Näiden elementtien avulla voit luoda mielenkiintoisia kuvioita.

Suunnittelun, verhot romaanista tyyliä - eräänlainen nosto verhot, niitä voidaan tuottaa monella eri tavalla:. Klassinen versio laskosverhot on yleisin. Hän on tasainen ja erinomainen kankaan kangas, joka nostettaessa tasaisesti muodostettu pohjaan.

Verhot on kiinnitetty runkoon tankojen, putkien tai levyjen. CSS laskosverhot muodossa taittuu jopa täysin laajennetussa tilassa. Ne näyttävät enemmän tyylikäs ja tyylikäs kuin klassinen versio. Kehyksetön verhot ommeltu ilman kiskoja, ja kerätä taittuu kanssa "korvat" sivuilla. Vaikka tämäntyyppiset verhojen ei niin usein, mutta se oli hän, joka oli ensin ja toiminut prototyyppi modernin klassisen variantti.

Lajista riippumatta voit valita itse ole taattua, että tällainen liinan ikkunan tai oviaukon on kaunis, tyylikäs, viihtyisä ja toimiva. Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia ajatuksia laskosverhot sisätilojen eri huoneissa. Nämä verhot ovat ihanteellisia sisätilojen huone.

Ja täyden noudattamisen tyyli sisätilojen tarvitsee vain valita oikea kangas. Kangas ei tarvitse mustavalkoisiksi, mutta sitten on toivottavaa, että kuvio ottelun tyylikkäästi yleisen "tuulella" huone. Esimerkiksi, voit käyttää kangasta häkkiin tai pystyraitoja, mistä väritys sopimaan muihin ympäristön osa-alueiden ja sisustus antaa sisätilojen hengessä "vanhojen hyvien England.

Huoneessa, jonka seinät on sisustettu huomaamaton pastelli värit näyttävät näyttäviä verhon romaanista tyyliä, erottuvalla kuvio tai koriste. Ne voidaan sijoittaa kummallekin puolelle ikkunan. Nämä verhot ovat erityisen sopivia erkkeri ja ikkunat, jotka koostuvat yksittäisten osa.

Tänään, kuten muodin eklektinen ja monikerroksinen, laskosverhot on usein yhdistetty muun tyyppisiin ikkunaverhot. Klassisen sisustus yhdistää ne tai verhoihin, moderni - vaaka- ja rullaverhot.

Ensemble laskosverhot ja kaksi verhot näyttävät erityisen vaikuttavaa tilava huone, jossa korkea katto. Roman verhot ei liian tiiviisti kudottu hieno herkkä kuvio, esim hopea kukkapainatus lisää sisätilojen helppous ja hienostuneisuutta.

Sokea tiheä kudos tai jakardi mielikuvituksellinen "royal" koristeena antaa ilmapiiri asuu juhla ja aristocraticness. Kevyempi ja vaaleampi verhot, ilma ja helpompi olohuone suunnittelu koetaan. Tämä vaikutelma voidaan tehostaa vielä enemmän, jos yhdistetään läpikuultava laskosverhot tylliä tai musliini. Kannattajat luonnonmateriaalien ja ekologiset tyyli, valita laskosverhot bambu, oljesta tai karkeaa värjäämätön pellava. Ne luovat tunnelmaa sisätilojen olohuoneen luonnollisuuden ja luonnonläheisyys.

Viime aikoina enemmän ja enemmän suunnittelijat kehotetaan käyttämään olohuoneessa kaksinkertainen Roman sävyjä. Ne koostuvat kahdesta rainasta eri tiheydet, joista yksi toimii verho, ja muut - verhot.

Ne voivat poimia molemmat kankaan samanvärisiä, ja kontrasti. Nämä kaihtimet näyttävät hyvältä ikkunoissa kaikenkokoisille. Makuuhuoneen pitäisi valita hiljainen ja kirkkaita värejä. Tekstiilit voivat menestyksekkäästi päällekkäisiä varjoa verhoilu, esimerkiksi kuvassa tässä makuuhuoneessa.

Jos huone tarvitsee hyvän sähkökatkos, voit käyttää kangasverhoilulla. Tätä tarkoitusta varten voidaan myös käyttää sähkökatkos materiaalia, joka kykenee täysin estämään auringonvalon pääsy huoneeseen. Riippuen fysiologiset ominaisuudet henkilön, sillä hyvän unen hän tarvitsee joitakin hämärä tai täysin pimeä.

Ensimmäisessä tapauksessa se riittää verhot tavanomaisten tiheä verho kankaat: Mutta jos haluat täysin pimentää makuuhuone, valitse laskosverhot valmistettu kankaasta sähkökatkos, joka on täysin läpinäkymätön. Valita verhot, jotka väri, joka on läsnä sisätilojen, mutta se ei sulaudu väriä seiniin.

Jos aiot keskittyä ruutuun mieluummin kirkkaita ja täyteläisiä värejä. Tällainen suunnittelu menetelmä on perusteltua, kun suuri tai ikkuna-aukon, esimerkiksi silloin, kun useita ikkunoita, jotka on järjestetty riviin yksi yhteinen sulkee sulkimen.

On pieni ikkuna on parempi ostaa haalistuneet verhot, jotka eivät painottaa sen pieni koko. Kaikki kalusteet makuuhuoneessa pitäisi olla mukava levätä, joten verhot huoneeseen on parempi valita sähkömoottori. Tällöin voidaan avata ja sulkea ne tai korjata tietyllä korkeudella kaukosäätimellä ilman sängystä nouseminen.

Makuuhuone sijaitsee eteläisellä siivessä talon sovi roomalaisen mallin metallipinnoite kangasta. Ne heijastavat auringon säteet ja estää sisäilma pysyisi viileänä.

Jos malli ja rakenne tämän kankaan tuntua ei sovellu sisätiloihin se vuorauksena verhot mistä tahansa muusta materiaalista. Lapsille on parempi valita verhot luonnon ympäristöystävällisiä kangas, mieluiten tiheä ja sileä pinta. Tämä voidaan satiini, popliini, paksua pellavaa tai silkkiä, farkkukangasta. Tällaiset verhot "hengittää", kestävä ja helppohoitoinen. Lasten tarpeen muuttaa valaistuksen mukaan mikä on sen tehtävä tällä hetkellä: Siksi laskosverhot huoneessa on parempi yhdistää verhot tai verhot.

Jos haluat koristella laatikon vain yhdenlainen verhot, valitse malli kahden eri tiheyden pehmopaperirainojen. Ikkunat lastentarha verhot edullista manuaaliseen ohjaukseen.

Kauko-ohjain on liian suuri houkutus lapsille, ja siksi lastenhuoneessa, hän usein epäonnistuu. Muista, että taustavärin verhot vaikuttaa lapsen psyyke. Joten, sininen, sininen ja vihreä lievittää stressiä ja rauhoittaa punaista ottaa käyttöön ja liikkeelle saava, keltainen ja oranssi kohottaa mielialaa ja parantaa ruokahalua. Keittiön taitekaihtimet vain taivaan lahja. Pääsääntöisesti se ei vaadi rikas sisustus ikkunan ja tarvitset tiiviisti mutta tyylikäs ratkaisu.

Tämä vaatii usein rauta pesu verhot. Nämä verhot voidaan helposti irrottaa ja pestä kotona turvautumatta kalliita kuivapesupalveluja. Paras materiaalit laskosverhot keittiössä - polyesteri, puuvilla, pellava ja sekoitettu versiot kyllästys. Ne ovat helppohoitoisia, melkein eivät absorboi hajuja, hitaasti saastunut ja helposti poistaa. Pienelle keittiö ikkunat edessä pohjoisen puolella, se on parempi valita verhot MDF ja vaaleat värit.

Jos he Läsnä piirustus, on toivottavaa, että se heijastelee väri keittiötarvikkeet tai esineitä sen ympäristön. Tilavaa ja valoisa keittiö, voit valita verhot rikas tummia sävyjä. Mutta joka tapauksessa ne on kevyempi kuin seinät ja ei sulaudu niihin. Tässä tapauksessa, monimutkainen kuvio kankaassa tulisi välttää. Mutta yksinkertainen tulosteita, esimerkiksi vuorotellen kapeat ja leveät nauhat, suuri solu, herneet, se on sallittua.

Jos päätät yhdistää keittiöön Roman kaihtimet ja verhot, valitse malli kankaan. Muuten, vaikka iso keittiö, olet vaarassa visuaalisesti oversaturate väri. Rohkeita kokeiluja väriä ja materiaaliltaan pelata sijaan eklektinen, ovat sallittuja vain erittäin tilavia huoneita. Keittiöissä sekä standardi- että pienet koot verhot pitäisi tukea pääteemana suunnittelun.

Suunnittelu vaihtoehtoja kuten verhojen asetettu. Täällä voit vapaasti valita minkä tahansa värejä ja materiaaleja, joissa keskitytään niiden mieltymykset ja yleinen tyyli sisustus. Jos kylpyhuoneessa on ikkuna, ja tässä käytännön verhot näyttää hyvältä. Bath on parasta valita tiivis kudos tai käyttää pad illalla sähkövalo ei paistoi läpi verhot. Kylpy on parempi käyttää laskosverhot polyesteri, johon on lisätty lasikuitumateriaalista tai seokset polyesteri satiini, pellava, puuvilla tai viskoosi.

Tällaiset verhot eivät haalistu auringossa, niille on ominaista korkea kosteudenkestävyys, kestävyys ja helppohoitoisuus. Kuitenkin niiden suunnittelu on erittäin monipuolinen, ja ne myös näyttävät elegantti ja tyylikäs, sekä malleja suunniteltu asuinkäyttöön sisätilat.

Värit laskosverhot kylpyhuoneessa valitaan samat säännöt kuin olohuoneita. Koska malli on valmistettu pastelli kankaat, jotka soveltuvat klassinen sisätilat. Verhot metallinen kiilto koristaa sisustus korkean teknologian tyyliin. Siten mistään sisustustyyli, voit valita sopivan Roman verhot.

Vastaavasti kuin ikkuna koristelu yksityisrakennusten sisätilojen, laskosverhot kylpyhuoneessa voi olla lievä, keskivaikea tai täydellinen sähkökatkos varjostus kyky. Erittäin kätevä kylpy ja Roman malleja "päivän ja yön", joka on jo melko paljon yli. Ne koostuvat kahdesta samapaikkaisen samalla reunalla kankaan rainojen eri tiheydet, jolloin mukavasti säätää valaistusta hieman pehmeää hajavaloa ja varjot. Mutta koska kylpyhuoneen ei tarvitse täyttä varjoa, yleensä valita valoverhoja tai MDF sitä.

Kuten näette, laskosverhot eivät ole vain hyvin käytännöllinen, ne sopivat mihin tahansa huoneeseen ja tehdä siitä todella mukava ja kodikas. Lisäksi kangas kulutus räätälöimällä niiden minimiin. Niitä voidaan käyttää paitsi itse, mutta yhdessä verhot, reunusverhot tai flounces. Mikä tekee niistä limakalvon läpinäkymätön kangas, estät polku luonnokset, pitää lämmön talon ja päästä eroon liian kirkkaassa auringonvalossa.

Kangas tarvikkeet - tärkein sisustuselementtejä, koska ne antavat sisätilojen tahansa huoneeseen tosi kodin mukavuutta ja lämpöä. Ja vaikka keittiön - tilaa hyvin vaativa laadusta materiaalien voit valita näyttäviä sisustus ja hänelle. Se on tietenkin, noin verhot - tyylikäs, mukava ja käytännöllinen. Siksi pidämme yksityiskohtaisesti kuvia ja täydellinen kokoelma yksi parhaita ratkaisuja keittiöön - laskosverhot, moderni muotoilu on tullut erityisen merkityksellinen sisustus vuonna Nosto rulla verhot täydellisesti selviytymään suojaa elintarvikkeiden liiallinen valo ja ei-toivottuja näkymät ulkopuolelta.

Pienille keittiö, jossa yhden lehden ikkunan, voit käyttää laskosverhot klassinen muotoilu istumapaikat aukon yläpuolella. Vuonna avokeittiö olohuoneessa tai ruokasali, on aiheellista, jossa yhdistyvät minimaalinen muotoilu roll-up verhot, reunusverhot ja verhot.

Tiheä kangas taitto suuri taittuu jännitystä nauhoitus, keksittiin muinaisessa Roomassa. Legendan mukaan tällaiset verhojen käyttää runsaasti kansalaisia, jotta taloon hieman kylmänä, suojautua aina läsnä pölyä ja paahtavan Southern Sun.

Myöhemmin taitettava muotoilu vei perustana luoda sunshield Colosseum ja purjeet laivat Imperiumin laivaston. Tämä on vaihtoehto useimmiten valittu ompeluun laskosverhot käsillään.

Valmis kauppa verhot varustettu yleis pyörivän-ketjun mekanismi, joka toimii periaatteella kaihtimet - ketjun kireys aktivoi pyörivän akselin ja roottorin yksiköt. Niistä uutuuksia vuoden - moderni muotoilu, moottoroitu valvontajärjestelmä, joka nostaa kudoksen napin painalluksella kaukosäätimestä tai kytkin.

Niiden arvo riippuu mallista ja teho sähkömoottori. Lemmikit ompelija voi ostaa valmiina järjestelmän räystään ja nostoketjun rautakaupasta, ja sitten itse tehtyjä kankaiset kaihtimet ei taivu kaupasta ostettu kollegansa, mutta niiden kustannukset kasvavat.

Jotta olisi helpompi valita tekstiilejä laskosverhot keittiössä, on tärkeää määrittää sen tiheys ja kyky estää auringon säteet. Tyypillisesti Ikkunoiden itään tai etelään, valitse läpäisemätön tekstiilejä, mutta tilat, jotka eivät voi ylpeillä liikaa valoa - läpinäkyviä tai läpikuultavia materiaaleja.

Jos keittiö on pohjakerroksessa tai ikkunoita sijaitsevat lähellä naapurin talo, sinun pitäisi valita läpinäkymätön tekstiilejä riippumatta asteesta huoneen valaistuksen. Tärkein parametri mistään keittiö kangas - käytännöllisyys.

Ja suunnittelu laskosverhot täysin täyttää tämän vaatimuksen, on tarpeen valita oikea materiaali menettämättä ulkoasu tekee kuuma höyry ei ime hajuja ja helppo chistitsya.

Optimalnym vaihtoehto keittiö voi tulla moderneja tekstiilejä hoidettu antistaattinen ja vedenpitävä kyllästys - tämä suojaus estää muodostuminen sieni ja ei salli pölyä, hiilen jäämien kerääntyä taittuu ja tunkeutuvat syvälle kankaaseen kuituihin. Kyllästetyt verhot ei voi pestä tavalliseen tapaan, mutta kuivapesu suositellaan heille. Mutta on muitakin perinteisiä ja moderneja materiaaleja, hyvin todistettu ehdot mikroilmaston keittiön:.

Valmistukseen tietyntyyppisten tekstiilejä verho esim. Maali Näiden verhot pidetään kärsimättä väri vuosien mittaan, ja kangas ei haalistu auringossa ja ei haalistu pesussa. Nosto verhot voi olla sekä itsenäinen, ja apuelimen ikkunan koristeluun.

Paras vaihtoehto keittiöön - lyhyt kappa tai ilman verhoja, jotka voivat olla joko liuku- tai yksiosainen kangasta työntää sivuun käyttäen podhvata. A raskas tai verhoihin rehevän parempi jättää olohuoneeseen - makuuhuone tai olohuone.

Läpikuultava "Rimko" verhot samasta materiaalista, ja verho kappa - monimutkainen, mutta tyylikäs muotoilu, tasapainoinen ankaruutta moderni sisustus. Neutraali hyvältä laskosverhot tylliä valkoinen tai maitomainen väri, erottuva kirkkaan kukka verhot ja raidallinen kangas, alkuperäinen verhot valokuvien tulostamiseen.

Kaikki riippuu sisätila keittiö vaa'at, seinä suunnittelu ja muut tekstiilit, keynote muotoilu. Jos on värikäs sisustus koriste tai kirkas kuva, suljin on parempi valita tavallinen. Mutta yksivärinen seinät, voit poimia kanssa erottuvalla kuvio tekstiilejä. Kun olet valinnut kankaan ja tyypin suunnittelun, sinun täytyy päättää, mitä ja miten korjata verhot, ikään kuin tavallisella ikkuna taitekaihtimet Lambrekiinin tai verho voidaan ripustaa renkaat, silmukat, Velcro tai koukkuja, erkkeri keittiössä on asennettava jokaisen lehden tai erityinen suunnittelu räystäät.

Laskosverhot keittiössä näyttävät näyttäviä alensi ja auki. Saada paitsi sisustuselementti sisustus, mutta myös tehokasta suojaa auringolta ja utelias katseita, verho tulee peittää ikkunan avaaminen tai kukin läppä erikseen.

Keittiöt kanssa kattoikkunat ja viistot helpoin tapa korjata verhon avulla kapean reunalistat lehteä kohti. Rekisteröintiä kaari-ikkunat tai erkkeri alue voidaan käyttää Kiinnitys svorku joustavilla hihnat ja erityinen hylly tahansa sopivassa muodossa kokoon aukkojen ja sisustustyyli.

On pyöreä, neliö, string malleja, jotka taivutetaan puoliympyrän tai eri kulmissa. Puhdistaa poimuihin verhot pöly imuroidaan tai pyyhitään kuivalla kankaalla kankaalle, jättämättä raitoja. Mutta noki keittiöstä joten älä päästä eroon - tarve poistaa kannen kiinnikkeet poistaa painovoiman nauhat ja pese käsin tai koneella. Kuivaus voi olla joko erikseen materiaali ja rakenne kootussa tilassa. Ominaisuudet hoito riippuu pitkälti vybrannogomateriala.

Jos polymeeriset kuidut ovat läsnä koostumuksessa, voidaan pestä lämpötilassa, joka ei ole korkeampi kuin 40 astetta, muuten tuote menettää kiiltoa. Varovaisuutta tulee ja hapen valkaisuaine tai tahranpoistoaineet - ne voivat aiheuttaa tahroja tai värjäytymiä. Mutta ei välttämättä rauta synteettiset kankaat, ne voidaan ripustaa ikkunan märkä - ne sopivat täydellisesti suoristettu menettämättä muoto.

Nosto verhot on paikka mitään tyyliä, kuten ger aihealueiden sisustus kosketus voidaan valita sopivasti väritys, koristeita tai koristeellisia yksityiskohtia.

Kuten voidaan nähdä kuvassa, on moderni keittiö, sisustettu hengessä korkean teknologian tai minimalistinen, roomalainen verho taittuu selvästi todennettu ja tekstiilejä tumma tai kirkas väri korostus tulee mielenkiintoista, elävöittää tyylikäs muotoilu. Materiaali on yleensä valittu yksivärinen, mutta suunnittelussa ovat merkittäviä ja kangas valokuvatulostuksen 3D tyyliin. Tilava keittiö-ruokailutila, sisustettu historialliset tyylit, on aiheellista web painetun silkki, satiini tai sekoitekuidut kaunis rakenne, koristeltu hapsut, tupsut, pörröinen frill.

Tahallinen rakenteen yksinkertaisuuden korjattu näyttäviä verhot, alkuperäinen kappa tai kehyksetön malli pehmeä taittuu. Erittäin orgaaninen katsoa kuvia lehdissä ja todellisessa sisätilat laskosverhot keittiössä, sisustettu tyyliin monia kotiäidit suosikki maa, samoin kuin kaikki sen etnisten lajikkeet - Provencessa, maalaismainen, Englanti, amerikkalainen ja muut "kylä" vaihtoehdot.

Näiden verhot optimaalinen ratkaisu olisi kankaan kanssa kukka koristeet, häkki, herneet, raidat. Se näyttää hyvältä ja yhdistelmä variantteja rakenteiden, esim. Vuonna sisustus, voit ottaa huomioon ajatukset suunnittelun laskosverhot keittiöön meidän valokuvakokoelmia. Mielenkiintoinen yhdistelmä - baari ja herneet, tällainen muotoilu näyttäisi hyvältä maalaismainen sielu.

Valokuva osoittaa selvästi, miten suljin tehokkaasti täydentävät maaliin kuviot, jatkuvat yleinen suunnittelu viiva. Läpikuultava laskosverhot tulee erinomainen vaihtoehto tylli keittiössä, paitsi nykypäivän tyylien. Valokuvatulostusta luonnon kuviot - new year yksinoikeudella keittiö suunnittelu. Moderni teknologia mahdollistaa tehdä valokuvatulosteita tekstiileihin kirkkaat, selkeät, todennäköisin. Ole varovainen valinta koristeet ja fotoprint Roman kaihtimet - merkitys lukua tulisi säilyttää poimuihin kangasta kokoontaitettava.

Nosto verho - melko yksinkertainen rakenne, joka on helppo tehdä itse, turvautumatta palveluja studiossa. Jotta kuvio laskosverhot käsillään, on tärkeää määrittää koko verhot, paikka räystään ja kiinnitystapa muodostavat kaistaleet taittuu ompeleet, pitsi, kiristysnyörit.

Määrän määrittämiseksi materiaalin avulla oikeat mittaukset toteutettu - että aukon leveys on lisättävä vähintään 20 cm ja marginaalin leveys, kiinnittämiseksi lehteen - 10 cm on riittävä. Askel askeleelta ohjeet helpompi hahmottaa, tarjoamme valokuva valmiin mallin ja järjestelmän tulevista teoksista. Kiristin voidaan helpottaa taivuttamalla kankaan jokaisen rivin cm, ja ommel kertaiseksi. Tarkastelimme verhoja hyvin yksinkertainen rakenne.

Haluttaessa malli voi olla vaikeaa, koristeltu reunusverhot, kihara runsaskarvaiset hapsut, helmiä, tai lainaa moderni sisustus ideoita uusiin tuotteisiin vuonna Trendikäs sisustus keittiö pysyy samana ilmaa, ja suuria alueita, jotka yhdistävät työtilat ruokasali - tämä on lähes sääntö.

Classic Verhot pysyvät suosikkeihin valitessaan asusteita keittiön ikkunat, mutta heillä on uusi kilpailija - tyylikäs ja kaunis ikkunaluukut. Pysyy mukana muoti ja kuten kaikki modernit? Sitten taitekaihtimet keittiö - se on sinun valintasi.

Onhan nyt muodissa mukavuutta ja yksinkertaisuus, minimalismia. Kunniamerkki ikkunat ja ovet nostamalla verhot tulleet alas meitä antiikin Rooma.

Siksi nämä tuli tunnetuksi verhot laskosverhot. Ne sopivat optimaalisesti suurille ja pienille ikkuna-aukkoja, kuten parveke ikkunat.

Verhot voidaan kiinnittää millä tahansa tasolla, ne on helppo nousta ja laskea ennalta määrätylle korkeudelle. Verhot voidaan varustaa koriste-elementtejä: Näistä komponenteista on helppo luoda yksilöllisiä kuvioita. Tämän tyyppinen verho on hybridi klassisen kaihtimet ja kankaan verhot.

Raina on liitetty kiinnitysmekanismin, jonka avulla korjata ne haluttuun asemaan joko käsin tai moottorin avulla. Nostettaessa kangasta tasaisesti vahvistettuja poimuihin. Verho käytetty pellavaa ja silkkiä kankaat, jacquard, puuvilla ja sametti kankaita, bambu kudonta ja puusta, Tissue Flok vuori ja muut.

Laskosverhot soveltuvat tahansa sisätilojen, täydellisesti yhdistettynä klassisen tuotteita tylli ja organza. Ne sopivat optimaalisesti toimistoon, olohuone, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja Loggia. Tiheä kangas voidaan yhdistää ilman liukuva ikkunaluukut. Verhot voidaan liittää suoraan ikkunan ikkunan, oviaukko tai kattoon. Tuotteet on helppo puhdistaa ja poistetaan. Mallit vuorattu ei vain tullut este kirkas valo, mutta myös suojata luonnoksia avaamalla, pitää lämpimänä.

Laskosverhot ovat erityyppisiä rakentamisen, mutta ne ovat mukavia ja toimivia. Kukin versio näyttää hyvältä kaikki ikkunat ja aukot. Ne ovat vaakasuorassa rainoja, jotka noston aikana muodossa vaakasuora laskokset alareunassa. Kangas on kiinnitetty runkoon levyjen tai nauhojen. Cascade vaihtelu alensi kerätään muodossa yhtenäinen rypyt nostettaessa hännät muunnetaan vaiheittain.

Ja ala-versio, ja korotettu tilassa ne näyttävät rehevä ja tyylikäs. Kehyksetön malleja kootaan tyypistä lambrequin. Taitokset on järjestetty keskiosaan, ja osapuolet ovat silmukat. Tällaiset verhot ovat harvinaisempia, mutta niistä on tullut perustamiselle klassinen verhot. Ne eroavat toisistaan, että taitto terä ei kierretty laatikkoon. Web helposti hallittavissa nostettaessa, laskemista ja lukitsemista paikoilleen.

Olohuoneeseen laskosverhot kankaat valitaan perustuvat sisätilojen. Materiaalirainojen värejä ja koriste olisi päällekkäin sisustus seinien ja verhoilu. Läpikuultava kangas antaa sisätilojen kevyt ilmava olohuone hienostuneen ilmeen.

Ne soveltuvat pienille ryhmille. Artikkelit voidaan kuvioida tai yksivärisen. Värivalinta ja koristeena riippuu tyyli huone.

Seiniin kuviolla sopivat optimaalisesti tavallinen verhot kuvioitu malli.

Lehdet Dracaena marginata - indikaattoreista. Ei kestä vettä pysähtyneisyyden ja liiallinen kosteus huoneessa. Varovaisuutta tulee ja hapen valkaisuaine tai tahranpoistoaineet - ne voivat aiheuttaa tahroja tai värjäytymiä. Zamioculcas tuskin liikkuu, kun hän alkoi vaivata, se on parempi tehdä käsittely kukka maan kanssa, pienestä säiliöstä potin enemmän kuin vain 2 cm. Tutkimuksessa paljastui myös, että miehet haluavat tavata ravintoloissa, kun taas naiset haluavat tavata kahviloissa. Legenda kertoo, että tyttö olisi ilmestynyt ahdas, se on syytä tehdä Zamioculcas Bloom. Alhaisissa lämpötiloissa, Dracaena ei kasva ja voi jopa kuolla.

: Trimmed pussy sielunkumppani testi

Hairy pussy getting fucked pimppipumppu Halvalla viroon sabina suomi porno
FINNISH HAIRY PUSSY PORNO ILMASTA Katsastuskonttori joensuu web chat porno
Trimmed pussy sielunkumppani testi Sex messut ilmaista puhelin seksiä

SUOMI POSTI PLUS SUOMALAINEN

Trimmed pussy sielunkumppani testi

Shannon Muncie