Intiimihieronta mustan naisen pillu

intiimihieronta mustan naisen pillu

.

Toisaalta, näitä palstoja lukee suurimmalta osin, joko monikulttuurisissa suhteissa olevat tai rasismia lietsovat. Kannustaisin kuitenkin teitä miehiä lähestymään rohkeasti, kyllä katsekontaktista ja kehonkielestä voi paljon päätellä, unohtamatta vasemman käden nimettömän varustusta. Itse etsin edelleen sopivaa seurustelukumppania. On ihanaa kuulla niistä parisuhteista, jotka onnistuu ja joille annetaan mahdollisuus hääalttarille asti.

Kerran sitä tässä eletään, mä en ainakaan aio jossitella. Mähän oon positiivisesti yllättynyt. Jos totta puhutaan, niin en kyllä olis heti pohjolaa veikannu teiän sijainniks. Todella kiva kuulla tästä ja ennen kaikkea, kaikkea hyvää teille ja onnea perheenlisäyksestä! Minulla ei ollut mitään preferenssiä mustia tyttöjä kohtaan, mutta helpommin tuli tapailtua mustia tyttöjä kun heitä nyt sattui olemaan noissa paikoissa enemmän kuin valkoisia.

Suomessa taas seurustellut tietenkin suomalaisten tyttöjen kanssa, sillä en pahemmin ole täällä Afrikkalaisiin tyttöihin törmännyt. Somaleitahan täällä tietty on, mutta itse ollessani kristitty en voisi harkita seurustelevani vakavasti muslimin kanssa ellei sitten hänellä halua kääntyä kristityksi.

Pari vuotta nyt seurustellut Länsi-Afrikasta kotoisin olevan kristityn korkeastikoulutetun tytön kanssa ja hyvin menee. Tietenkin kulttuurierot ovat valtaisat eikä hän ole nähnyt mailmaa samalla tavalla kuin minä, mutta molemmat uskomme että rakkaus voittaa kuitenkin aina. Elämme toisiamme varten, emme muita. Suomessa on tietenkin ennakkoluuloja ja rasismia, mutta enemmän vittuilua saa osakseen kyllä mielestäni enemmän Afrikassa kuin Suomessa ja ongelmat hieman erilaiset.

Olen täysin samaa mieltä Afrikkalaisen miehen kanssa siitä että toisen kulttuuri täytyy hyväksyä, vaikka se ei olisikaan täydellinen. Aivan kuten ei mikään muukaan kulttuuri. Jos tumman tytön kanssa haluaa toimivan suhteen on musta tärkeää oppia näkemään toinen nimenomaan naisena eikä mustana tai afrikkalaisena.

Ikävä kyllä mutta tuo uskonto on käsittämättömän ongelmallinen ihmisten päässä. Aivan kuin naispappeus, tasa arvoa ollaan muttei nainen kuitenkaan saa olla pappi. Mielestäni erikulttuuristen suhteiden peruskivi on se että hyväksytään toisen erilaisuus ja uskonto muttei aleta omaa tuputtamaan toiselle, tai jos aletaan niin siitä ne ongelmat syntyy. Ateistina minua ei vaivaa toisen usko lainkaan kunhan se ei hallitse meidän elämää ja tungeta pakolla minuun.

Ainakin tähän asti on toiminut aasialaisen kumppanin kanssa, minusta tuntuu että he kunnioittavat enemmän toisten uskoa kuin länsimaalaiset. Pari kaveria on ollut suhteessa afrikkalaisen naisen kanssa, mutta molemmat ovat pahasti pettyneet, itsekin kävin muutaman kerran ulkona toisen kaverin naisen siskon kanssa, mutta afrikkalaiset naiset eivät oikein ymmärrä reaaliteetteja, yrittävät nyhtää mieheltä kaiken, tai luulevat että raha kasvaa puissa.

Olisi kiva jos tarkentaisit nimittäin kaikki minun tuntemani afrikkalaiset naiset jotka täällä ovat kasvaneet eivät ajattela noin. Jeps, jopa yhden tapauksen pohjalta voi yleistää. Ihminen on usein sen kulttuurin tuote minkä keskuudessa hän on kasvanut.

Ei minusta Suomssa kasvanut tyttö ole mikään tae kuitenkaan onneen, vaan usein ehkä koulutetulle miehelle koulutettu Afrikkalainen tyttö voi sopia paremmin kuin Suomessa kasvanut kouluja käymätön henkilö. En kuitenkaan usko että Suomalaiselle villi-ihmisille sopisi sitä vastoin Afrikkalainen villi-ihminen kun molempien kyky sietää ja ymmärtää erilaisuutta on rajallinen. Itä-Afrikassa kaupungeissa kasvaneet keski-luokan tytöt ovat jokseenkin yhtä länsimaalaisia kuin Suomessa, tietty Länsi-Afrikassa afrikkalainen kulttuuri on hyvässä ja pahassa vahvimmillaan.

Oon itsekin kyllä huomannut että Afrikkalaisissa yhteiskunnissa korostuu tietynlainen materialismi, mutta sitä esiintyy yhtä lailla Suomessakin. Joka paikassa on ihmisiä jotka kuvittelevat että raha tuottaa onnea ja rohkenen väittää että tuskin missään maassa naiset eivät pitäisi tärkeänä sitä että mies on edes jollain tasolla menestyvä ja pystyy huolehtimaan perheestään.

Niissä maissa joissa puuttuu tasa-arvo ja naisten menestymistä yhteiskunnassa pyritään rajoittamaan on naisilla tietenkin suurempi intressi yrittää saada menestyvää miestä. Mitä ihmeellistä siinä nyt on? Ei tumma tyttö tai suomalainen tyttö ole itsessään todellakaan mikään onnen tae. Hyvän naisen valitseminen on vaativaa puuhaa ja usein tuuristakin kiinni, mutta kun on avoiminmielin liikkeellä voi löytää sen mitä haluaa.

Siis Suomessa kasvanut kouluja käymätön afrikkalainen nainen vai? Yleensä kyllä Suomessa syntyneet ovat ne koulut käynneet ihan korkeakouluun asti Länsi afrikkalaiset jotka itse tunnen.

Jos luet tarkkaan, niin en ottanut kantaa Suomessa syntyneiden afrikkalaisten tyttöjen koulutustaustaan vaan siihen että koulutetuille miehille sopii koulutettu nainen ja päin vastoin ja että sillä että missä on syntynyt on välillä toissijainen seikka. Alright, oli vähän sekavaa mutta kiitos kun selvensit. Olen jossain määrin samaa mieltä kanssasi asiassa.

Kiitos kun jaoit mielipiteesi asiaan! Kiitos kun jaoit mielipiteesi! Olisi voinut tarkemmin kuitenkin selittää.. Olen rasisti ja rotutietoinen suomalainen mies, mutta silti on tultu tapailtua kahteen otteeseen paria afrikasta syntyisin olevaa naista. Antaa melko hyvän kuvan joidenkin naisten selittämättömästä vetovoimasta. En kannata mitään ideologiaa, ellei sitten 'etäisesti-kyynistä-mutta-eteenpän-suuntavaa-realismia' määritetä aatteeksi.

Vastaan myös kysymyksiin jos niitä on: Kieli on ilmeisesti toinen äidinkielesi? Mitä olen seurannut ulkomaalaisten ja suomalaisten avioliittojen kariutumisen yleisin syy on erilaisista kulttuuritaustoista johtuvat toisistaan eroavat odotukset parisuhteesta. Esim Uudesta-Seelannista oleva katoliseen kirkkoon kuuluva nainen ja suomalainen luterilainen mies edustavat samaa länsimaisen kulttuurin aluetta ja ymmärtävät suurinpiirtein toisiaan.

Toinen on nämä ns. Usein sitten tulee ero kun nainen löytää Suomessa varakkaamman "farangin". En sano etteikö noista suhteista osa onnistuisi ja että suomalaiset naiset eivät kiinnittäisi huomiota miehen varallisuuten. Kuitenkin suhteella on parhaat mahdollisuudet onnistua jos osapuolet ovat suurinpiirtein tasavertaisia. Jos nimimerkki on "suomessasyntynytafro", niin mitäpä luulisit kulttuurin omaksumisesta ja hyväksymisestä?

Älä unohda perheen ja suvun merkitystä. Enpäs oo vähän aikaan täällä käynyt mutta kivasti on mielipiteitä tullut kehiin! Koen että olen aina jollain tavalla omaksunut Suomalaisen kulttuurin vaikka Afrikkalainen kulttuuri oli vahvasti osa arkeani kasvataessa. Tiedän etten tule ikinä joutumaan sellaiseen tilanteeseen jossa alkaisin Suomalaisen miehen kanssa seurustelemaan ja myöhemmin menemään hänen kanssaan naimisiin vaan papereitten takia koska olen itsekkin Suomen kansalainen valinnan varaa minulla siis on.

En osaa sanoa mitä tarkalleen suhteelta odotan paitsi että se kestäisi pitkään.. No sinulla on sitten täydet mahdollisuudet saada haluamasi. No joo, myönnän että "suomiafro" naiset voivat olla hyvin kauniita suomimiehenkin silmään. Missä kuljeksivat vapaat vakiintumis haluiset kolmenkympin tietämillä olevat "suomiafro" naiset?

Voi löytyikö se pikkuisen tyttökaveri ihan uudesta -Seelannista asti ja nyt on sit ihan vuosisadan tarina, sit pikku Pekka ihmettelee muutaman vuoden päästä, kun on lusikat lähteneet ulos, lue toi sun väkerryksesi uudelleen silloin suhteen kestävyydestä, kun kyseessä samaa länsimaista kulttuuria. Kirjoitat niin hyvin suomea, että sinulla on suomalaisen miehen kanssa yhteinen kieli. Tämä auttaa pitkässä juoksussa ja itsellä ei tosiaan ulkomaalaisista naisista huonojakaan kokemuksia.

Minkäikäinen olet ja kuinka kauan asunut suomessa? Ulkomailla työmatkoilla asuessa tavatuja. Osa aivan hemmetin hienoja. Osa ei niin niin hienoja. Eipä ole heti ensimmäiseksi tullut ulkomailla tai Suomessa tullut kysyttyä, että onko sukusi jo pitkään asunut Amarikassa tai mistä olet Suomeen tullut. Ei ensimmäisiä kysymyksiä kuten ei ihon väri. Ihan sama jos ihon väri jne. Eka kysymys ei sukututkimukseen liittyvä.

Minua kyllä aina tuo sukututkimus kiinnostaa, joten pahoitteluni, että tulen olemaan juuristasi kiinnostunut. Tosin vanhemmiten ja enemmän ulkolaisia ja värillisiä tavattuani, olen oppinut vähän hillitsemään uteliaisuuttani tai ainakin sen esiintuomista. Positiivisempi suhtautuminen afrikkalaisiin naisiin kuin vaikkapa afroamerikkalaisiin tai afrokaribialaisiin.

Ainakin tapaamani afrikkalaiset opiskelijanaiset ovat olleet kiinnostavia, käytökseltään miellyttäviä, asiallisia ja perhearvoja kunnioittavia. Mitä tulee ulkonäkökysymyksiin olen niitä suomalaismiehiä jotka pitävät afrikkalaisia naisia myös kauniina, viehättävinä ja puoleensavetävinä. Minulla ei ole ainakaan mitään sellaisia näkemyksiä jonka mukaan afrikkalaisista preferenssinä pitäisin vaaleahkoa, etiopialaismallista ihonväriä.

Mitä tummaihoisempi, sitä kauniimpi. Sosiaalisesti suosin hieman keskivertaista enemmän koulutettuja. Tuntuu että on enemmän "yhteistä puhuttavaa". Kerrotaan nyt omiakin kokemuksia kun kerran tänne eksyin. Olen parin viikon verran tapaillut parikymppistä afrikkalaista naista joka on asunut Suomessa pitkään.

Täytyy sanoa että upea nainen ja väri on vain plussaa: Aluksi oli hieman ennakkoluuloja mutta ne kyllä hävisivät nopeasti. Minun mielestäni afrikkalaiset ja myös muualta kotoisin olevat esim. Ja varmasti useimmat ovat oikeasti mukavia ja rakastettavia ihmisiä. Harmi vaan, että Suomessa on niin kovin vähän afrikkalaisia tai ulkomaalaisen taustan omaavia ylipäänsä.

Helsingissäkin näkyy katukuvassa usein mustia miehiä ja somalialaisia, mikä on ihan jees, mutta harvemmin mustia naisia. Ylipäänsä Suomi olisi parempi paikka, jos täällä olisi enemmän ulkomaalaisia ja ihmiset ylipäänsä olisivat avarakatseisempia. Ei taida tasa-arvo toteutua. Miten se tähän liittyy? Mikä on suomalaisten ukkojen ja akkojen pulijakauma? Suomeen pitäisi saada enemmän afrikkalaisia naisia. He ovat minun preferenssini. Ei afrikkalaisia miehiä eikä naisia Suomeen. Jos Helsinkiin saataisiin 50 kuubalaista naista, tämäkin saatanan hautausmaa voisi herätä eloon.

Ja ilman yletöntä, typerää viinan kittaamista. Kun kalu alkaa seisomaan paatuneimmallakaan skinillä ei ole väliä minkä värinen nainen on.

En naisen värillä ole merkitystä jos on muuten mieleen sillä pillu ja tissit löytyvät niin valkoisilta, mustilta kuin keltaisilta naisilta.

Pillu on niin valkoisen, mustan kuin keltaisenkin miehen rakkain paikka. Kunnollinen mies vastaa suoraan kysymykseen suoraan: Mustat naiset ovat aivan ihania. Heillä on erityisen hyvin kehittynyt esteettisyyden, kauneuden taju. Osaavat laittaa tukkansa ja vaatteensa äärimmäisen viehättävästi. En mie ole koskaan mitään kylttiä nahny joka ilmoittas missä se raja kulkee.

Pitänee kysyä tutuilta onko ne nähny moista. Siis onhan tummat emännät eksoottisia ;. Tuo jalkavaimo puhe on höpö pöpöä. Ei suomalaiset, jotka oli vielä vuotta sitten torpan keisareita pidä jalkavaimoja. Onnellisia tuntuvat olevan pari-suhteessa. Itse olisin kovastikin kiinnostunut seurustelemisesta kiltin ja kivan mustan tytön kanssa, mutta olen kyllä pannut merkille sen että jos valkoiselle suomalaiselle naiselle kiltti mies on enemmänkin kaveri, niin mustalle naiselle kiltti mies on totaalinen turn off.

Asun helsingissä, joten olen jo lähes 20 vuoden ajan nähnyt niin kaduilla, ravintoloissa kuin työpaikoillakin useita eri tummia naisia, ja heistä yksikään ei edes vilkaise minuun päin. Aasialaisista naisista muutama on hymyillyt minulle kauniisti, mutta mustat naiset kohtelevat minua kuin ilmaa. Suomalainen nainen on ainut joka on lähestynyt minua kaikkein aktiivisimmin, joten olen saanut kyllä hyvin vahvan vaikutelman siitä ettei mustia naisia kiinnosta valkoinen suomalainen mies lainkaan.

Tästä syystä en viitsi suotta häiritä heitä, kun tietää että pakit tulee jokatapauksessa. Uskon, että olet liian kiltti ja tylsä tulisellle afronaiselle ellei se ole jostain uskonnollisista piireistä. Kerroppa mitä mielenkiintoista yleensäkin on jossain ns.

Kuka nainen paitsi aasialainen, on kiinnostunut kilteistä ja aina-valmiina olevista miehistä. Tummissa naisissa on sen verran enemmän luonetta kuin missään, että älä edes viitsi vaivautua yrittämään niitä. Keskity vaan aasian helppoihin naisiin, ne ei ole kovin kranttuja ulkonäkösi suhteen, vaan haluavat jossain vaiheessa vain tietää paljon sulla on rahaa pankkitilillä. Vain valkoista miestä fanaattisesti inhoava suomalainen feministi voi kirjoittaa noin vihamielisen vastauksen.

Juuri sinunkaltaistesi suomi-naisten takia todella toivon että kaikki suomalaiset naiset pakkonaitettaisiin muslimi-miehille jalkavaimoiksi ja suomalaiset miehet ottaisivat vaimon aasiasta. Aloittaja kysyy mitä mieltä miehet ovat mustista naisista. Vastaan että en halua heitä koska he palvovat vain väkivaltaisia raiskaajia. En ole raiskaaja enkä väkivaltainen, joten en halua miesvihaa täynnä olevaa valkoista enkä mustaa naista.

Pitkästä aikaa täällä taas! Missä ovat vuotiaat sinkut "suomiafro" naiset: Minä tiedän tapauksen jossa musta nainen ja valkoinen mies kirjoittelivat toisilleen netissä ilman että kumpikaan tiesi minkä värinen toinen on. Kumpikin on läntisestä teollisuusmaasta ja kristittyjä. Pariskunta kiinnostui toisistaan niin paljon että tapasivat ja sitten lopulta seurustelun jälkeen menivät naimisiin. Itse en kuulu tohon ikäryhmään joten en osaa sanoa, voisin kuitenkin kuvitella että ihan normi paikoissa missä suomalaisetkin.

Olen suomalainen mies ja suhtautuminen afrikkalaisiin ja aasialaisiin naisiin on hyvin myönteinen ja toivoisin heitä lisää tänne suomeen. Ja mikä ettei myös elämänkumppaniksi ihan hyvin voisi ajatella ulkomaalaista naista. Mietin vain sitä, että missä afrikkalaiset sinkkunaiset vapaa-aikaansa viettävät. Tietenkin päivisin he ovat varmaan opiskelemassa tai töissä. Ainakin kaupassa heitä näkee silloin tällöin ja ehkä varmemmin iltapäivän jälkeen, kun palaavat kotiin ja käyvät ruoka ostoksilla. Täällä ainakin näkee afrikkalaisia ostoksilla paikallisessa Lidl marketissa ja siellä käy aika monesta eri kansallisuudesta ihmisiä ostoksilla.

Iltaisin kaduilla ei kyllä paljon afrikkalaisia naisia näy, joten onko niin, että he kokoontuvat viettämään iltaa muiden kaupungissa asuvien afrikkaalisten kanssa, jolloin eivät tarvise olla yksikseen. Olisipa rohkeutta lähestyä afrikkalaista naista, kun oon senverran ujo luonteeltani, etten uskalla lähestyä juuri ketään naista, koska oletan, että saan taas pakit, kun muutaman kerran olen ollut treffeillä ja oon saanu aina pakit.

Olisin kyllä otettu, jos afrikkalainen nainen tulis jutteleen mulle suomalaiselle miehelle, niin ei varmaan koskaan tuu tapahtumaan, mutta sitä toivon. Ei oikein iske tulta 2. Minua ei kyllä kiinnosta mustat tai erittäin tummat naiset. Sellainen suomalainen brunette on ok ja miksi ei vaikka joku ulkomaalainenkin mutta että joku tropiikin tyttö, kiinalainen tai thaimaalainen.

Ei oikein iske ei sitten niin millään. Ennen melkein mikä tahansa jotenkin normaali suomalainen harmaavarpunen tai "Justiina". Jos afrikkalaisista pitäisi jotain kaunista sanoa, niin se on ehdottamasti takamus ja sen muoto mutta vastaavia löytyy kyllä suomalaisillakin joskin ovat harvinaisempia näkyjä.

Pahimpia piirteitä ulkonäöllisesti afrikkalaisessa taas ovat kikkarapää, silmät, pusuhuulet ja koko leukavärkki sekä usein tikkumaiset sääret. Jotenkin ikä alkaa käsittääkseni painaa myös kovin nuorena. Kauniita tummia naisia vaikuttaisi olevan erityisesti Intiassa, arabimaissa ja entisen Neuvostoliiton eteläisissä osissa ja yleensä kauneimmat näistä ovat oman kansansa keskuudessa keskimääräistä vaaleampia joskin suomalaisittain tummia.

Jälleen oli se aika vuodesta, kun maailman kauneimmat naiset katsastettiin, jälleen kerran kauko aasian kauneus voitti, filippiinat ovat brassien, venezuelan ohella menestyneimpiä kauneuskilpailuiden saralla.

Ylempänä oleva nimimerkki on kirjoituksineen metsässä, kuin lumiukko, yhdessä varpustensa kanssa. Mielenkiintoista, että edellä mainitut maanosat ovat suurimmat kauneusteollisuuden ja plastiikkakirurgian kuluttajia Siis vedät johtopäätöksenä, että koska Kiinassa sekä Koreassa kauneuskirurgia jyllää, niin tämä koskisi Filippiinejä myöskin? Ja eurostandardi on niissä kumeissa eri kuin afrostandardi, senkin takia kannattaa ostaa ennen lähtöä.

Liian iso kumi hiertäää ja voi lipsahtaa päältä pois kesken toiminnan. Puhutaanko tässä nyt ammattilaisten kanssa makaamisesta vai ihan tyttöystävän hankkimisesta toisesta kulttuurista? Ei afrikasta saa sen pienempiä kortonkeja kuin euroopastakaan. Durexin mukaan valkoisilla on isoimmat maailman suurin kondomivalmistaja , mutta mustat ovat niin lähellä perässä että kondomien valmistukseen tälläinen ei vaikuta. Intiassa on tiettävästi alettu valmistaa erikokoisia kondomeita, tosin intialaiset ovat pinempiä kooltaan muutenkin.

Katoliissa maissa, muissa maanosissa? Ei tarvitse lähteä muihin maanosiin kun kondominvalmistajat ilmoittavat jopa nettisivuillaan millaiset koot tehdään. Ja tosiaan; Intiassa ollaan tiettävästi ensimmäisen maana herätty siihen että kondomit ovat liian suuria. Enkä väitä että kaikilla "tummilla" olisi aivan yhtä pienet kuin intialaisilla, mutta kyllä se nyt pahasti siltä näyttää.

Haluavat pisimpään ja kiihkeimmin kaikista maailman naisista siis keskimäärin. Itse olen kerran saanut kokea yhden meksikaaninaisen ja voin vain todeta, että pitää tutkimus kyllä kutinsa. Ja sama pätee muihin kokemiini Keski- ja Etelä-Amerikkalaisiin. Kun taas suomalaiset naiset ovat olleet enemmänkin keskitasoa, eivät kuitenkaan mitään ihan huonoja!

Elkää ottako loukkauksena, mutta kyllä valinta kallistuisi ehdottomasti pois suomalaisista naisista, samanlaisia melkein kaikki kokemani, tylsiä sängyssä. Toki helppous hieman kompensoi tuota "huonoutta". Jos ei yleistetä ihan kaikkia mustia, venäläisiä, virolaisia ja suomalaisia naisia Itse olen seurustellut tummaihoisen TERVEEN miehen kanssa jo kauan aikaa ja tottakai seksi rakkaani kanssa on laadukasta, ihanaa ym ym, mutta enpä usko, että seksin laatu on ihonväristä kiinni.

Itse uskon, että jos rakkautta on molemminpuolin, niin seksi on aina hyvää ja mielikuvituksellista. Monet eivät vaan enää jaksa satsata parisuhteeseen, kun luottavat, että kyllähän se kumppani rinnalla pysyy, vaikka pökkisin vain pari kertaa viikossa.

Lakastuu se kauneinkin kukka joskus. Mielestäni on typerää haukkua suomalaisia naisia velttopepuiksi tai suomalaisia miehiä kaljamahoiksi Kai meitä on joka lähtöön ja jos ei miellytä, niin varmaan jokaiselle on joku jossain Kyllä se nyt on niin että sekin on yksilöllistä onko musta mies hyvä. Eli samanlaisia velttokulleja ja paskamahoja niistäkin löytyy; Niin kun löytyy hyviä suomalaisia rakastajiakin Niin ja kestoon voi vaikuttaa myös nainen itse jos on vähääkään kokemusta mitä ei näytä olevan riikalla puheista päätellen.

Tais olla sun eka ulkomaalainen kun sitä noin hehkutat;. Minä en sinuun koskisi pitkällä kepilläkään. Taitaa se pikkarien pyöriminen johtua siellä lisääntyvän pieneliökannan lisääntymisestä.

Kuuleman mukaan eivät ole kovin uskollista sorttia. Sitten kun saa lapsia, Afrikan miehelle tulee omat menot. Saattaa olla, että olet oikeassa. Mutta tulee niitä vapaitakin miehiä Afrikan mantereelta. Ja jos Riikalla oli mukava ilta, mikäs siinä. Hän varmasti -fiksuna naisena- ottaa selville, onko vaimoja tulossa perässä? Vai onko sulle käynyt ohraisesti? Mustan miehen tyttöystävä Kiva kuulla, että sait kunnon kyytiä, ja olet tyytyväinen.

Minkähän ikäinen olet ja mistä kaupungista? Nuorena sitä voi kokeilla kaikkea - mahdollista ja mahdotontakin - mitä jos tämä mies Rakastuikin suhun toden teolla ja haluaa tavata? Ihonväristä riippumatta, heillä on myös tunteet Olen seurustellut 10 v.

Jos tarkoituksesi oli kuitenkin vain ärsyttää suomalaisia miehiä; OK. Kyllä ne niin itseään täynnä ovatkin, että tarvitsevat potkut suoraan 'kivareihin'.

Asettunut asumaan kanssasi vuokrasta puhumattakaan - onko hänellä työpaikka? Kuka sua sitten auttaa, jos haluat päästä kaverista eroon.

Niitä on niin monenlaisia, kuten suomalaisiakin. Siipeilijöitä ja kunnon kavereita. Olen minäkin sitä kokeillut, ennen kuin ymmärsin, että afrikkalaisillakin on sydän. Muslimit ovat luku sinänsä; joko ne sopeutuvat tänne Suomeen alkavat juoda ja käydä vieraissa lauantaisin, syödä sianlihaa Tai sitten ne alkavat vaatia Sinua käyttäytymään kuten muslimityttöystävä. Etköhän sä tiedä, 'missä menet'; pidä hauskaa, mutta ole varovainen.

KUKA on tämä häirikkö kun joka palstalla häiritsee??? Ota nyt palstan sheriffi jo tiedot esiin ko. Suomalainen mies, elää kotona tossun alla ja kostaa kotona olonsa työpaikalla naisille, tavalla tai toisella.

Sitäpäitsi, monikulttuurisen seurustelun kautta opit tuntemaan erilaisia ihmisiä. Elämme vuotta ja Suomi kuuluu EU. Maailma se kun menee eteenpäin. Niin on mentävä Suon Kuokan ja Jussinkin. Kyllä homma on niin että kaikkiin eläimiin sinäkin sekoat. Niistä saa kyllä hyviä lampunvarjostimia-muuhun mustista ei juuri ole. Suomalainen mies on sitä mitä se on. Sinulle on turha selittää koska et todennäköisesti edes ymmärrä.

Panopuuna olemiseen ei paljon tarvita älyä! Suomalaiset ja valkolaiset ämmät on vain sellasii löysäperseitä että niitä ei pane Erkkikään, mielummin tumputtaa. Kokemukseni mukaan miehet vaativat pientä vikittelyä ja härnäämistä ja käyvät aivan kuumana!

Tuo juttusi vaikuttaa siltä, että makasit alla kuin lahna ja mies sai taas tehdä kaikki hommat. Kivahan se on kokeilla, kun mies sai taas kerran tehdä kaikki työt.

Riikka - olet kolleega Keep On Going Black! Kyllä nyt taitaa hiukan naiset liioitella. Eiköhän jokainen meistä tiedä että se kiima kuin kiima laskee ennemmin tai myöhemmin, riippumatta minkä värinen kyrpä on. Suakin joku käy panemassa silloin tällöin ja kas kohta huomaat että kaverista ei kuulu enää mitään koska.. Samha se on ku työntäis kasteluletkua pyllyy vittu semmone musta saatana slerba.

Kerra kokeillu enkä kokeile toiste. Näin se on vain on - testattu on ja hyväksi havaittu! Suomalainen on hyvä, mies ja nainen. Ikänäni en ole valaana maannut, sellaiset vibrat pystyn antamaan liikkumattakin ,että kyllä irtoo. Ohjatkaa ja antakaa näille ihanille suomalaisille miehille kyytiä! Lantionpohjaan vaan virtaa, puristattette niin ,että mies tietää miltä hyvä suomalainen pillu tuntuu.

En missään nimessä tuomitse mustaihoisia, mutta voin kokemuksesta sanoa, ettei se kortsukaan aina auta Olen aivan samaa mieltä: Exäni kokeili, soitti mulle seuraavana aamuna, pyys tulla ajamaan paksuhuulen mäkeen ja laittamaan ittensä loppuun ku mustuainen osas vaan koheltaa muutaman minuutin ees taas..

Yli vuoden ajan oon saanu käydä vähä väliä täyttämässä kisun tarpeita ja muistuttamassa mitä se hyvä seksi on. Eikä ainakaan vielä loppua näy.. P Mikä parasta, juttu on tosiaan totta. Että voisin kyllä sanoa että tää Musta vs. Mua niin kans kiinnostaa toi, mut pelkään että tuun joukkoraiskatuks Tai en tiedä mistä löydän JUST sen oikeanlaisen, vinkkejä??

Niin niillähän on osalla melkein yhtäisoja pelejä kuin suomalaisilla hyvinvarustetuilla miehillä, mut ne suomalaiset ei anna sulle Myönsit juuri tuossa sujuvasti että et tee sängyssä mitään D Hyvä, jatka samaan malliin vaan, mutta älä ihmettele miksi niistä miehistä ei kuulu mitään Nämä miehet panee äkkiä ei mene kuin pari minuuttia ja ohi on pieni ase vielä.

Jos nyt pitää pakosta ihonvärin perusteella laittaa seksikumppaneita paremmuusjärjestykseen niin kyllä mustat tytöt ovat minulle olleet parhaita. Asustelin vuotta eri puolella mustaa Afrikkaa joten tiedä mistä puhun. Mutta hyviä kokemuksia on eniten Suomesta. Venäläisten kanssa ei ole synkannyt eikä latinojen kanssa, kuubalaisia lukuunottamatta.

Intiimihieronta mustan naisen pillu

Vai onko sulle käynyt ohraisesti? Mustan miehen tyttöystävä Kiva kuulla, että sait kunnon kyytiä, ja olet tyytyväinen. Minkähän ikäinen olet ja mistä kaupungista? Nuorena sitä voi kokeilla kaikkea - mahdollista ja mahdotontakin - mitä jos tämä mies Rakastuikin suhun toden teolla ja haluaa tavata?

Ihonväristä riippumatta, heillä on myös tunteet Olen seurustellut 10 v. Jos tarkoituksesi oli kuitenkin vain ärsyttää suomalaisia miehiä; OK. Kyllä ne niin itseään täynnä ovatkin, että tarvitsevat potkut suoraan 'kivareihin'.

Asettunut asumaan kanssasi vuokrasta puhumattakaan - onko hänellä työpaikka? Kuka sua sitten auttaa, jos haluat päästä kaverista eroon. Niitä on niin monenlaisia, kuten suomalaisiakin. Siipeilijöitä ja kunnon kavereita. Olen minäkin sitä kokeillut, ennen kuin ymmärsin, että afrikkalaisillakin on sydän. Muslimit ovat luku sinänsä; joko ne sopeutuvat tänne Suomeen alkavat juoda ja käydä vieraissa lauantaisin, syödä sianlihaa Tai sitten ne alkavat vaatia Sinua käyttäytymään kuten muslimityttöystävä.

Etköhän sä tiedä, 'missä menet'; pidä hauskaa, mutta ole varovainen. KUKA on tämä häirikkö kun joka palstalla häiritsee??? Ota nyt palstan sheriffi jo tiedot esiin ko. Suomalainen mies, elää kotona tossun alla ja kostaa kotona olonsa työpaikalla naisille, tavalla tai toisella. Sitäpäitsi, monikulttuurisen seurustelun kautta opit tuntemaan erilaisia ihmisiä.

Elämme vuotta ja Suomi kuuluu EU. Maailma se kun menee eteenpäin. Niin on mentävä Suon Kuokan ja Jussinkin. Kyllä homma on niin että kaikkiin eläimiin sinäkin sekoat. Niistä saa kyllä hyviä lampunvarjostimia-muuhun mustista ei juuri ole. Suomalainen mies on sitä mitä se on. Sinulle on turha selittää koska et todennäköisesti edes ymmärrä. Panopuuna olemiseen ei paljon tarvita älyä! Suomalaiset ja valkolaiset ämmät on vain sellasii löysäperseitä että niitä ei pane Erkkikään, mielummin tumputtaa.

Kokemukseni mukaan miehet vaativat pientä vikittelyä ja härnäämistä ja käyvät aivan kuumana! Tuo juttusi vaikuttaa siltä, että makasit alla kuin lahna ja mies sai taas tehdä kaikki hommat. Kivahan se on kokeilla, kun mies sai taas kerran tehdä kaikki työt. Riikka - olet kolleega Keep On Going Black! Kyllä nyt taitaa hiukan naiset liioitella. Eiköhän jokainen meistä tiedä että se kiima kuin kiima laskee ennemmin tai myöhemmin, riippumatta minkä värinen kyrpä on.

Suakin joku käy panemassa silloin tällöin ja kas kohta huomaat että kaverista ei kuulu enää mitään koska.. Samha se on ku työntäis kasteluletkua pyllyy vittu semmone musta saatana slerba.

Kerra kokeillu enkä kokeile toiste. Näin se on vain on - testattu on ja hyväksi havaittu! Suomalainen on hyvä, mies ja nainen. Ikänäni en ole valaana maannut, sellaiset vibrat pystyn antamaan liikkumattakin ,että kyllä irtoo.

Ohjatkaa ja antakaa näille ihanille suomalaisille miehille kyytiä! Lantionpohjaan vaan virtaa, puristattette niin ,että mies tietää miltä hyvä suomalainen pillu tuntuu. En missään nimessä tuomitse mustaihoisia, mutta voin kokemuksesta sanoa, ettei se kortsukaan aina auta Olen aivan samaa mieltä: Exäni kokeili, soitti mulle seuraavana aamuna, pyys tulla ajamaan paksuhuulen mäkeen ja laittamaan ittensä loppuun ku mustuainen osas vaan koheltaa muutaman minuutin ees taas..

Yli vuoden ajan oon saanu käydä vähä väliä täyttämässä kisun tarpeita ja muistuttamassa mitä se hyvä seksi on. Eikä ainakaan vielä loppua näy..

P Mikä parasta, juttu on tosiaan totta. Että voisin kyllä sanoa että tää Musta vs. Mua niin kans kiinnostaa toi, mut pelkään että tuun joukkoraiskatuks Tai en tiedä mistä löydän JUST sen oikeanlaisen, vinkkejä?? Niin niillähän on osalla melkein yhtäisoja pelejä kuin suomalaisilla hyvinvarustetuilla miehillä, mut ne suomalaiset ei anna sulle Myönsit juuri tuossa sujuvasti että et tee sängyssä mitään D Hyvä, jatka samaan malliin vaan, mutta älä ihmettele miksi niistä miehistä ei kuulu mitään Nämä miehet panee äkkiä ei mene kuin pari minuuttia ja ohi on pieni ase vielä.

Jos nyt pitää pakosta ihonvärin perusteella laittaa seksikumppaneita paremmuusjärjestykseen niin kyllä mustat tytöt ovat minulle olleet parhaita.

Asustelin vuotta eri puolella mustaa Afrikkaa joten tiedä mistä puhun. Mutta hyviä kokemuksia on eniten Suomesta. Venäläisten kanssa ei ole synkannyt eikä latinojen kanssa, kuubalaisia lukuunottamatta. Itämaan tytöistä ei niin paljon kokemuksia. Suomalaiset naiset ottavat nykyään suorituspaineita seksistäkin. Se ei ole mustien tyttöjen ongelma.

Parasta seksiä saa tummilta miehiltä. Ei ne mustat miehet ole sen parempia kuin valkoisetkaan miehet. Seksissähän on kyse lähinnä opituista tekniikoista.

Jos avaajalla on vähän seksuaalisia kokemuksia tai vaikka vain pari huonoa kokemusta vaaleiden miesten kanssa, niin yksi paremmin osaava musta mies voi tuntua silloin paremmalta. Mutta ei siitä niin suurta päätöstä voi tehdä, että mustat miehet olisivat parempia sekstaajia kuin valkoiset miehet. Samalla tavoin ne mustat miehet oppivat tyydyttämään naista, kuin valkoisetkin. Tarpeeksi toistoja ja perehtymistä tekniikoihin. Eli ei ne mustat miehet saa suuren rakastelijan statusta äitinsä maidosta.

Samoin puhe, että mustilla miehillä olisi aina iso kulli, on pötyä. Valitettavasti totuus on erillainen. Tosin on niitä isokullisiakin nähty. Myös vaaleaihoisilla miehillä, joten se siitä. Eiköhän se ole ihan jokaisen oma mielipide tykkääkö mustasta vai ei. Itselläni on ollut useampiakin suomalaisia seurustelukumppaneita mutta tällä hetkellä olen kihloissa Gambialaisen miehen kanssa. Ja vaikka joku saattaakin ajatella että kaikki gambialaiset ovat maksullisia "huora"miehiä, ei asia ole näin.

Kyllä sydän löytyy sieltäkin, ovat erittäin huomaavaisia ja rakastavaisia. Ja kyllä, se seksi on tajunnanräjäyttävää! En kenellekään sitä suosittele elleivät halua, mutta melkein satavarmasti voin sanoa että vielä jos on tunteet mukana, kyllä se seksi afrikkalaisen kanssa on huomattavasti parempaa kuin muiden valkoisten kanssa. JA, kyllä sieltä jalkojen välistä sitä kokoakin löytyi keskivertoa huomattavasti enemmän. Voisin vaikka vannoa että se taito on verissä.

Älkää tuomitko ellette oikeasti tiedä! Juu kyllä siinä suomi Timo jää toiseksi. Ei suomihuoralle riitä edes normaali pillunsa jakaminen vaan pitää vielä mennä antamaan koko maailman kaiken värisille luusereille. Hyi helvetti mitä touhua. Niin mustasta minäkin pidän!

Miksei nainen siis myös mustan miehen kanssa. Miksi täällä heti tuomitaan ja haukutaan. Itselläni ei ole mustasta miehestä kokemusta, mutta kiinnostaa kovasti Eikä tässäkään ole ihonväristä kyse vaan kiinnostavasta, seksikkäästä, puoleensavetävästä miehestä, joka vaan sattuu olemaan tummempi ihoinen.

Voisi hyvinkin olla suomalainenkin mies, mutta nyt on näin. Suomalaisissa miehissä on myös hyviä rakastajia,mutta nyt juuri olen kiinnostunut tästä tummaihoisesta ihmisenä ja myönnän - myös seksi hänen kanssaan kiinnostaa. Toivottavasti edetään siihen saakka,että pääsen hänen kanssa seksipuuhiin Valkoinen kiimaperse saa neekerin munaa. Katie Morgan saa mustaa munaa perseeseen.

Valkoisen teinitytön ensimmäinen neekeri. Musta beibi ja onnekas valkoinen mies. Neekeri panee huoralle kurkkuun. Taitava Valentina imee neekerin kyrpää. Valkoinen tyttö Angie ja isokullinen neekeri. Blondi lutka imee neekerin munaa. Pornoteini Giselle Leon ja neekeri. Valkoinen tyttö ratsastaa neekerin munan päällä. Mia Monroe haluaa mustan miehen munaa.

Valkoinen huora Ava Addams imee kadulla neekerin kyrpää. Musta tyttö ja hänen valkoinen veli-puoli. Valkoinen lutka ja musta asiakas. Isotissinen valkoinen huora ja neekeri. Tiukka Elsa Jean ja onnekas neekeri. Kuuma, musta beibi ja valkoinen mies.

Intiimihieronta mustan naisen pillu

Intiimihieronta mustan naisen pillu

Rosalie Laney