Etsin ystävää palsta treffiseuraa

Kyllä sitä ehtii seurustella vähän vanhempanakin. Miksei sitä seurustelukumppania voi etsiä "oikeasta" elämästä? Siks ku oikeessa elämässä voi olla vaikee löytää sitä oikeeta. Viestisi perusteella et vaikuta henkisesti sen kehittyneemmältä kuin muut ikäisesi. Oon samaa mieltä mut voidaan tehä semmone face. Musta noi v deitti palstat olis khyl jees! Oon aina yrittänyt etsiä poikaystävää, mutta olen hieman lihava muihin verrattuina,ja kukaan ei minu´sta sen takia tykkää!!

Jumalauta kuntoilkaa 5 kertaa viikossa 4km lenkin niin alkaa kuukaudessa tai parissa näkyyn. Luuletteko että joku taikoo ne pois. Sellanen kun on 5. No mun mielestä toi ei kyllä ole mikään ongelma, oot vaan oma ittes ja näytät et oot sinut sen kanssa ja oo itsevarma, kaikkihan tykkää sellasist jotka uskaltaa ja on itseluottamusta ja itsetunto korkeel! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Toi oli kyl vähän yli koska oon 11v ja mul on ollu jo 1 poikkis mut jätin sen kosk se ei enää tykänny musta enäääää: Mul ei oo ollu ollenkaa ja oon laittanu yhteen paikkaan ilmotuksen ja oon 11!!!

Kuule kun mä olin 9 mul oli jo ollu 5 tyttöystävää. Ja oon nytki 13 ja mul on jo 7 menossa. Et kuule ite mitä se on. Kerskailetko sillä, montako tyttöystävää sulla on ollu?!?! Voi tyttöparkoja, jotka on ollu sun tyttöystäviä!! Tyttöystävät ei oo kerskailun aihe!!!! Ala-asteelaisten seurustelu on enintään kävelyy koulun ympäri käsikädessä. Mä oon aivan samaa mieltä tyttöjä kuuluu kunnioittaa. Niiten oma vika jos käy huonosti? Samaa mieltä tosta nuorten deittisivuista!

Ei oo kivaa jos onkin seuraa vailla ja ei löydä mistään mitään muutakun yli 18 vuotiatten deittisivui Olis hieman mukavampaa jos löytyis hieman nuoremmille näitä paikkoja, kiitoos! Ois tosi kiva jos ns. Ois kiva jos tääl ois joku alle14 vuotias joka halusi olla lesbo mä tunnen tunteita vaan tyttöjä kohtaan. Mä tunnen olevani bi Määä oon neljä toista kohta viistoistan että oon sinkku että etin itelle sen ikästä poika ystävää oulusta.

Nuorten Deitti palsta ,, juu muuten kyllä.. Siis asia on aika yksinkertainen, foorumi kelpaa. Joku teistä tarmokkaista pikku lapsosista voi käydä värkkäämässä phpbb-foorumin joka on varsin helppoa. Itse en sitä perusta, sillä pedofiilejä sinne tulee kuitenkin ja joku joutuu raiskauksen uhriksi enkä aio olla sivuston ylläpitäjä, ajattelisin loppu elämäni ajan, että se olisi s ollut syytäni. Kyllähän sillä voisi tehdä rahaakin. Voisin sellaisen foorumin todella nopeasti tehdä, mutta juuri tuo onko se sitten kannattavaa.

Tietysti ylläpitäjänä saisi IP-osoitteet ja kaikki ylös mahdollisten pedofiilien kiinnisaamiseksi sekä voisi heti poistaa kaikki seksinhakuyritykset, mutta no, samallalaillahan täälläkin niitä pedofiilejä on ja tälläisellä foorumilla näyttää olevan vielä vähemmän valvontaa kuin phpbb-foorumilla olisi. Entäpä kyseisten nuorten turvallisuus? Nuoret sopivat keskenään paikan ja ajan, jossa tapaavat yksin vastakkaisen osapuolen.

Entäpä kun toinen osapuoli ei olekaan sitä mitä odotit? Saamme lukea iltalehdestä kohtalosi. Tälläinen sivu voisi teoriassa toimia, mutta vamasti jos sivusta tulisi yleinen, seksuaalirikokset tulisivat yleistymään.. Olkaamme siis järkeviä, jos tälläinen tulisi toteutumaan.

Huolestunu nuorten kannattais esim sopii paikas joku kauppakeskus ja otta frendi mukaa. Ois ihmisii nii pedarit ei vois repii autoo. Sellanen palsta tosiaan ois hyvä, missä esim. Noo joka tapauksessa kannatan sellasta palstaa: Ei deittipalstoja nuorille, koska a. Joo mäkin erosin just pari viikkoo sitten mun poikaystävästä. Mut se olikin ihan idiootti ja seurustelee jo yhen uuden muijan kans joten etin nyt semmost vuotiast poikaa: Oon 14 v poika laita viestiä wisenoa.

No onko tälläistä sivua olemassa? Jos on niin linkkailkaa! Kannatetaan y v -. Eniten tässä keskustelussa minua ärsyttää se, että iso osa porukasta on jotain v. Te olette vielä lapsia, seurustelu on sellainen vanhempien juttu jota voi aloitella 14v ja kunnolla aloittaa vasta joku n. Vaikka omassa kaveripiirissänne "seurustelisitte" älkää herranjumala netistä seuraa hakeko, koska TE olette pedari target 1! Tähän pakko lisätä, että kaikki kehittyy eri aikoihin: Ja ei läheltä löydy just sitä oikeaa aina.

Eikä rakkaudelle ole ikärajaa: Niin eihän rakkaudelle ikärajaa oo? Ja oon vähän pyörehkömpi ja rumempi muita niin ei kukaan tuttu kiinostunu ois: Ei kiitos mutta oisihan se joku kiva löytää. Tehdään teille joku geneerisesti nimetti verkkosivu, vaikka "YoungLove.

Tämän jälkeen kuvitelkaa palveluun kasapäin 10 - vuotiaita LAPSIA hakemassa seuraa ja jakamassa henkilötietojaan tuntemattomille. Tämän jälkeen lukekaa Iltalehdestä miten lapsien raiskaukset ja hyväksikäytöt nousevat helvetin radikaalisti.

Olette ihan vitun tyhmiä ja teidän ei kuuluisi edes olla internetissä vielä tuossa iässä, jos noin paskoja ideoita jaatte. Alle vuotiaille pitäis olla deitti sivusto.

Ite etin tyttöystävää ja joudun menee deittisivustoille ja esittää et on 18v,koska ei voi laittaa pienempää ikää. Kertoisin kyllä sit etten oo 18v. Mut ei rakkaudelle oo ikärajaa. Esimerkiksi julkisella paikalla tapaaminen kuten aiemmin on ehdotettu: D v sinkku, se on yksinäistä jo: Meinaattako te tosiaan että pitäis ihan deittipalsta. Ei oo kyl valmiita seurustelemaan. Ite oon 14 tyttö ja oon ilmaa ku kaikil ja sit yks meidän luokkalaineb nolo poika joka kaivaa nenää ja syö räkää yrittää "iskee" mut ja en ees tykkää siit ja muut pilkkaa et oltais yhes.

Mun mielestä nuorten deittisivut oli hyvä, koska siel ei ulkonäkö ole niin tärkeetä. En oo lihava ja on anorektikoksi haukuttu ku olen niin hoikka ja "luuta ja nahkaa". Jep deitti palsta ois hyvä on nimittäin 12v tyttö ja oon lesbo enkä löyä kettää sellasta tyttöö joka ois meilkei sama ikänen ja lesbo. Voi jumalauta menkää ny jo kaivamaan ne barbit pois sieltä varastosta ja ottakaa ne pakkelit pois naamastanne!

Aikuinen ehtii olla myöhemminki. Tuossa iässä me tytöt vielä pelättiin poikapöpöjä ja leikittiin nukeilla. Kannatan koska oon 11 ja yks saman ikänen tyttö on yhessä yhen pojan kaa.

Itekki kaipaan seuraa ja sillee Jos kelpaa 14v poika niin tääl ois. Olen kans 14 poika jos vain kelpaa. Itse olen 15v tyttö seuraa etsivä tyttö, useimmille deittipalstoille pitää olla 16v jotta pääsee sisälle. Se kyllä itseäni harmittaa hieman, pitääpi odottaa viellä vuos. Ei välttämättä kaikki nuoret ymmärrä olla varovaisia ja vaikka olisivatkin ei silti välty kaikilta vaaroilta.

Itse olen tyttöystävää etsivä 15v poika lahdesta Itse olen vuotias poika ja olen oppinut että seurustella kerkeää myöhemminkin. Olen urheilullinen ja välillä tuntuu että tytöt piirittävät, muta en ole ruvennut suhteisiin juuri sen takia, koska olen näin nuori. Ymmärrrän kyllä että jotkut vuotiaat etsii sitä oikeaa mutta vuotiaat!! Toki tämä on vain henkilökohtainen mielipide.

Itse olen 14w tyttö joka etsii seuraa. Olen huumorintajuinen,luotettava,hyvin iloinen ja ystävällinen: Mäkin oon ylipainonen ja se ei oo helppoo alkaa laihduttaa tosta noin vaan! Musta sinänsä hyvä ideä, mutta: Jos olette ihan varmoja valmiudesta kysykää itseltänne - Mitä jos se muuttaa, kestänkö? Ja pikku lisä infona: Jos tälläinen Deittisivusto tulisi niin mitä sielä pitäisi olla ja ehdottomasti pitäisi miettiä miten sitä valvoisi vaihtoehtona voisi olla 1.

Etunimi ja sukunimi pakko Ylläpito vain saisi tietää Olisitteko valmis laittamaan profiilikuvan josta teidät tunnistaisi tai kertomaan ylläpidolle etu ja sukunimen?? Ehkä tämä totetuu vielä joskus;. Siinä olisi se että joku voi huijata nimensä ja ottaa netistä tutön tai pojan kuvan mieluiten niin että soittelee video puheluita ja laittelee itsestään useamman kuvan.

Joten luuletteko tosissanne että kykenisitte tuollaiseen? Minun mielestä on noloa, epätoivoista ja väärin että jotkut 13 vuotiaat lapset etsivät olevinaan seuraa. He ovat liian pieniä vielä sellaiseen ja aikaa kyllä on.

Suhteet eivät kestä pitkään tuossa iässä koska eivät he edes ymmärrä koko asiaa. Vanhempana kyllä kerkeää etsiä seuraa ja seurustella ihan kyllästymiseen asti. Keskittykää kouluun ja muuhunkin ns. Ennemmin pitäisi poistaa kaikki tuollaiset viestit koko keskustelusta. Itsekin olen kyllästynyt sellaisia lukemaan. Nuoret hei etsikää seuraa kasvotusten esim. Sillä tavalla löytää paremmin, eikä tarvitse netissä roikkua seuraakin hakemassa. Ja kuitenkin sitten sille "nuorten deittipalstalle" eksyy jotain namusetiä ja sitten sitä ollaankin ihmeissään Niin saisi olla, että oikeasti saisi keskustella aiheesta, eikä lukea pikkupoikien ja -tyttöjen itkua siitä, miten he ovat "loppuelämänsä yksin".

Mutta niin nuorena ei edes kannattaisi etsiä seuraa, mutta se karsisi sitä sontaa mitä tällä palstalla näkee. Mutta niinkuin nimimerkki "jamjamjam" mainitsi, että jammut saattaisi sitten kulkea siellä onkin sitten se paskempi juttu. Joko nuorille tehdään oma deittipalsta ja raiskausten määrä kasvaa, tai sitten luetaan samaa sontaa tällä palstalla päivästä toiseen. Tai sitten kaikki lopettaa seuran etsinnän netistä ja uskaltautuu itse oikeassa elämässä kokeilemaan.

Viimeisintä vaihtoehtoa kannatan vahvasti. Osaan kokemuksesta sanoa että 11 v on iha liian nuori seurusteluun ite oon nyt 14 ja ollu pari kertaa suhteessa ja toinen niistä oli 11 vuotiaana. Niin nuorena ei kannata suhteeseen ryhtyä sillä murrosikä on tytöillä erityisesti kovassa vauhdissa ja mieli haluaa vain seksiä sama juttu myös pojalla mutta onha myös poikkeuksiaki sillä ite olin erittäin onnelline sillä oon aina ollu yksin ja vähän ehkä huonon näköne itteni mielest ainaki ni rakastuin ihan tosissani ku yks tyttö alko pitää mulle seuraa.

Mut eihän sillä ollu mitän muuta mielessä kuin seksi. Ku tajusin asian pistin välit poikki sillä 11 vuotiaana en tiennyt melkein mitään ehkäisy menetelmiä mutta nyt kun olen 8 luokan aikana käynyt kaikki seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvät asiat läpi voisin ollakkin valmis uteen suhteeseen mutta toisaalata taas tämän ikäisenä eivät suhteet kestä kuin pari kuukautta niin päätin että taidankin viettää aikani yksin kuin kokea sitä tuskaa kun rakas jättää.

Sen siaan olen alkanut treenata jotta pärjäisin helpommin armeijassa mutta joskus jos yksinäisyys alkaa kalvamaan pelastaa musiikki päivän. Deitti palvelu voisi olla vuotiaille jos sellaista lähdettäisiin nuorille perustamaan mutta en suosittelisi seurustelua noin nuorille. Random 16v poika 6. Olen samaa mieltä et kaikki ei vaan löydä sitä jonka kanssa haluaisi mutta ei kaukaakaan voi oikein lähteä hakemaan kun ei ole mitään millä mennä ja jos semmoinen sivusto tulee vaadittaisiin kuva joo ei lähettäjä välttämättä sitä omaa kuvaa lähetä mutta sivustolla voisi tehdä alun ja jatkaa sitten vaikka jos antavat toisileen puhelinnumerot ja se olisi hyvä ujommille ei koske silti itseäni kunhan ehdottelen.

Suomi24 voisi perustaa edes vaikka juttuseuran haku sivuston: Nuoret Teinit sinne sit vaan. Ehdottomasti, mua se auttais tosi paljon. Ja varmaan monia muitakin. Voi vittun vee kakarat. Täällä jokku 14 vee kakarat esittää jotain isoo ja kertoo rakkaus kokemuksistaan ja vinkuu deittipalstaa. Oikeesti en antaisi edes 15 vuotiaitten treffailla millään treffipalstalla.

Rajan vedän 16 vuotiaisiin ja osille deittipalstoista pääsee sen ikäisenä. Itse muistan hyvin 16veenä lukioon siirtymiset, omilleen muuttamisen ja elämän haltuunoton yksinään. Nää kakrut on vähän niin kuin 17 veet jotka valittaa kuinka 17vuotiaana pitäisi olla jo täysi-ikäinen. Kyllä se on niin että johonkinhan se täysi-ikäisyyden ja treffipalstan raja on vedettävä eikä niitä voi aina vuodella alentaa.

Samoiten osille treffipalstoista pääsee juuri 16 vuotiaana eikä 15 vuotiaana koska 16 vuotias on se mihin raja vedetään vaikka vain vuosi onkin kyseessä. Muutenhan aina sanottaisiin että sehän on vaan vuosi kunnes oltaisiinkin jo 0 kun aina vähäteltäisiin sitä 1 vuotta. Eli nykyiset deittisivustot ovat hyviä ikäraja menetelmiltään ja kaikki nämä vuotiaat voivat miettiä päässään että miksi niitä sivustoja ei ole vuotiaille.

Ihan hyvä arvaus mutta olen 19 vuotias. Ja kukas siellä kitisee? Olen samaa mieltä että NUORTEN pitää saada kokeilla seksiä ja seurustella mutta ei lapsien eikä varsinkaan siellä treffipalstalla ennen kun on 16 ikää. Viestistäsi paistaa niin selvästi se että olet luokkalainen kun kitiset että olen tyhmä pervo.

Mikä tuossa tekstissä vaikutti pervolta? Vai oletko tosissaan niin lapsi ettet pysty antamaan mitään perusteluja väittämääsi? Jos olisin pervo niin ehkä minä kumminkin puoltaisin tätä tyhmää ideaa ja menisin sitten sinne teidän palstallenne esittämään 13 vuotiasta.

Siis te ette oikeasti vaan käsitä kuinka julma maailma on kun elätte siellä äitin ja isän helmoissa. Te elätte jossain helvetin kuplassa niin kuin "laalalallaa. Ei minulle käy ikinä mitään. Jotkut lapset ja nuoret vaan joutuvat maksamaan siitä kerran opista aivan liian suuren summan ja se on surullista. Yksi tuttunikin yritettiin kaapata keskellä kirkasta päivää autoon kun hän oli 16 vuotias ja kyseessä ei ollut syrjäinen kuja tai paikka.

Hänkin oli noin cm pitkä tyttö mutta silti hänet yritettiin kaapata. Onnistui jotenkin potkaisemaan ja juoksemaan sitten pakoon näiltä kaappaajilta mutta yksi onni oli se että vain kaksi kaappaajaa. Toinen oli ratissa ja toinen oli se joka yritti kaapata. Jotkut taas muka esittävät ihan normaalia ja mukavia ihmisiä jolloin luottaa toisen puolelleen ettei epäilisi mitään. Te olette vaan vielä niin sinisilmäisiä ettei mitään rajaa. Mene nyt kotiin kasvamaan ja leikkimään vaikka niillä legoilla.

Some of them want to get used by you. Some of them want to abuse you. Some of them want to be abused. Ite oon 12vuotias tyttö. Kaikki va jauhaa ot liian nuori ärsytävää En koskaan löydä omaikäistä seuraa Mistä etsiä? Haluaisin jonkun deitti sivun meille. Oom mäki 11 v ja haluaisin deitti sivuston tietääks joku jo nyt mistä löytää. Mäki oon 11 oonko liian nuori deittailemaan. Miks köhä ihmees sitte meiän luokalle puhutaan kortsuista sun muista ehkäisy välineistä ja seksistä jos ollla muka liian nuorii.

Tyypit mä haluaisin ruveta seurustelemaan jonkun tytön kanssa mutta kukaan ei kuitenkaan halua puhua mun kanssa koska mä käytän pottaa.

Hei, oletteko lukeneet Leija-lehteä tai laittaneet lehteen kirjeenvaihtoilmoituksen. Leija-lehti, Pinninkatu 51, Tampere. Verkossa on myös mahdollisuus laittaa selkokieliseen Verneriin kirjeenvaihtoilmoitus verneri at kvl.

Kolmas mahdollisuus on liittyä Kehitysvammaliiton ylläpitämään Kaveripiirin www. Se on helppokäyttöinen sosiaalisen median palvelu Facepookin kaltainen ja siellä voi esimerkiksi chattailla. Ihmiset ovat eri puolelta Suomea. Ystävallisin terveisin, Niina Sillanpää verkkotoimittaja Kehitysvammaliitto. Kiitos ideoista, täytyy tutustua noihin juttuihin. Enemmänkin haetaan seuraa, jonka kanssa voisi tutustua kasvotusten.

Moi haluisin kansaa treffiseuraa mistä sitä saa? On näemmä aikaa edellisestä kirjotukseta,mut määkin kaipaisin kaveri seuraa ihan kaupunkille ja vaikka välillä istumaan ihan iltaa vaikka mun luokse,tykkään myös hyvästä ruuasta ja viinistä kynttilän valossa eli mussa löytyy romantisuuttakin.

Ja korostan vielä et en pahemmin viihdy missään chateissa,asun Turussa. Ottakaa yhteytä jos haluutte: Moi minulle on todettu lievä kehitysvammaisuus ,ja olen viisivuotiaqsta aina tähänpäivään asti sairastanut epilepsiaa joudun istumaan pyörätuolissa kun jalkani ovat huonot ne pettävät välillä pois alta.

Hei, 46v lievästi kehitysvammainen nainen etsii elämäkumppania kivasta miehestä. Tykkään jutella puhelimessa, [ Moi mä on 28 sinkku ja halusin löytää sen oikeaan joka hallu perustaa perheen Mun unelmien mies piitä olla hyvään näköinen. Moi Mitä sulle kuuluu? Olen 40 vuotias mies ja haluaisin myös perustaa perheen! Moi Satu kiinostaisko sinua tutustua 29v mieheen käyn töissä ja liikkun lunnossa ja käyn kaupingilla harrastan keilaamista ja kirppareilla käyntiä pidän myös eläimistä.

..

Etsin ystävää palsta treffiseuraa

Tallinna hieronta isoäiti seksi

Mene nyt kotiin kasvamaan ja leikkimään vaikka niillä legoilla. Voit myös keskustella ja kysyä neuvoa asiantuntijoilta. Ja vielä, kun kaikki, jotka ettivät poikaystävää netistä, kertovat vain, miltä näyttävät, ja julistavat kaikille, kuinka laihoja oikein ovat saadakseen seuraa. No mun mielestä toi ei kyllä ole mikään ongelma, oot vaan oma ittes ja näytät et oot sinut sen kanssa ja oo itsevarma, fuck man budapest huorat tykkää sellasist jotka uskaltaa ja on itseluottamusta ja itsetunto korkeel! Joka niin sanotusti roikkuu. Filosofia siis kiinnostaa ja yleensäkin kaikenlainen syvällinen pohdinta elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta muusta sellaisesta. Minun mielestä on noloa, epätoivoista ja väärin että jotkut 13 vuotiaat lapset etsivät olevinaan seuraa. HelsinkiIntroverttinainenpk-seutu Comments: Halutaan vaan suojella lapsia, joka on must ihan hyvä juttu. Jos vähääkään epäilet että kiinnostaisi tutustua paremmin niin laita rohkeesti viestiä, vastaan varmasti. Pistä meiliä osoitteeseen appelsiinidiy gmail.

Linh Hosack