Kielikorut netistä peppuseksi

kielikorut netistä peppuseksi

Tai ainakaan minä en ole yhtään sellaista vielä nähnyt. Parhaimmillaan kieliläväri on neutraali, useimmiten vastenmielinen. Eivätkä mitkään muutkaan lävistykset naamassa ole yhtään hienoja. Jos on pakko jotain lävistää niin kai se sitten kieli on, kun se näkyy vähiten. Ja mitä helvettiä ne naiset oikein kuvittelee, jotka laittaa klitorislävistyksen?!?!?

Mitä ne sillä tekee ja luuleeko ne, että se on jotenkin seksikästä? Huoralla se voi olla mukava imutettaessa, mutta ei muuten. Sitä paitsi yleinen infektioriski on suurempi kuin "ehjällä" kielellä.

Minusta on kyllä aika turhaa hankkia moista kapinetta ihan vain jonkun toisen mielihalujen vuoksi. Jokainen tekee tietysti niinkuin itse parhaaksi katsoo. Ei mitkään lävärit sovi naisille ja on ne miehilläkin kyllä todella vastenmielisiä. Itse kokisin vaikeuksia seurustella naisen kanssa, jolla olisi naamassa jotain lävistyksiä.

Tatuoinnit on myös aivan kamalia. Ne voi näyttää pari kuukautta ottamisen jälkeen hyvältä mutta sitten kun tulee se vaihe, että kuva haalistuu niin hyi oksettavuus!!!

Kielikorut ja muut korut ovat ehdottoman sexyjä. Ei ei ei ei ei ei. Miltähän tuntuis jos sen kielikorun pallukat tunkis miehen kusireikään?

Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko kielikoru sexy Onko lävistys kielessä naisella miehen mielestä seksikäs???? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Kielikoruvalikoimaamme mahtuu perusmalliset kielikorut ja kielikoruiksi sopivat häivekorut - ja tietenkin myös feikkihuulikorut. Mikäli olet aina haaveillut kielikorusta, mutta et halua lävistyt tää itseäsi, niin meiltä Savannilta löydät feikkikielikorut juuri tähän tarkoitukseen.

Feikkikielikoruista löydät yksinkertaiset imun avulla toimivat feikkikielikorut. Jokaisen kielikorun varren paksuus on 1. Valikoimassamme olevat kielikorut ovat suurimmaksi osaksi valmistettu kirurginteräksestä ja osa titaanista. Joukkoon mahtuu myös muutama akryylinen kielikoru.

Feikkikielikoruissa materiaalina on joko kirurginteräs tai akryyli. Pituus 10mm 52 12mm 61 14mm 67 15mm 1 16mm 74 18mm 48 19mm 30 20mm 39 22mm 1 25mm 1 30mm 1 35mm 1 40mm 1 6mm 17 8mm Share your referral link! Login or create an account to be rewarded for sharing your referral link! Pidämme postitusvälin kohtuullisena, keskimäärin 2 x kuussa.

Tarkkailethan sähköpostiasi, lähetämme sinulle viestin jolla voit vahvistaa tilauksen.

...

SEKSI FANTASIAT TALLINNA SEX

Itse kun kävin ottamassa kielikorun ei sattunut yhtään. Tunsin että jotakin menee kielen läpi, mutta ei edes nipistänyt! Tosin omaan aika hyvän kipukynnyksen, sillä itse olen tehnyt 9korvareikääni, nenäkorun, ja napakorun.

Nyt maanantaina menen ottamaan kulmakorun. Niin palatakseni siihen kielikoruun Puhua pystyin muuten normaalisti, mutta välillä oli pidettävä taukoja ja ärrän sekä ässän sanominen oli vaikeaa. Suun purskuttelin 3kertaa päivässä corsodylillä ja purskuttelin parin tunnin välein vedellä, sekä hampaitten pesu aamuin illoin.

Sain sen vihdoin tehtyä mitä olen halunnut jo useamman vuoden Kipein on tosiaan nenä! En antanut laittaa enää lävistyksen jälkeen korua paikoilleen kun koski aivan mielettömästi..

En olisi tykännyt siitä muutenkqaan: Pakko oli kokeilla siihenkin kun joka paikassa on koru muutenkin ;. Itse otin kulmakorun noin , viikko sitten. Se kirpaisi vähäsen ja verta tuli, mutta siinä se kaikki. Sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmaa. Samoin kaverilla on ollut kulmakoru jo vuosia ja ei ole ollut mitään ongelmia. Ottaessa ei tullut verta ollenkaan ja ei ollut mitään kipuja. Eli kannattaa ottaa selvää onko siinä jotakin vikana.

Ja älä missään nimessä puhdista millään voimakkaalla puhdistus aineella. Itse puhdistan keittosuola liuoksella ja kraanavedellä. Kannattaa etsiä oikeat hoito ohjeet!

Alussa kannattaa olla rengas jolloin paraneminen on helpompaa ja nopeampaa. Kannattaa hoidattaa se kuntoon. Tulehtunut lävistys ei ensinkkään ole kaunis ja sen lisäksi on suuri mahdollisuus saada muita tulehduksia, ajoksia etc D puhdistin ihan normaalisti niinkuin lävistäjä käski.. D en pelkää läväreissä kipua,tai no..

Joo mä tein joskus teinivuosina itselleni huulikorun harpilla. Ei kannata kokeilla vaikka mulla se onnistuis ihan hyvin ja aika kivuttomasti. Alahuuli vaan oli turvonnut. Oli mulla tuuriakin sillä väärään paikkaan niin puolet naamasta olisi halvaantunut. Tuollaisia riskejä en enään ota enkä suosittele todellakaan kenellekkään. Sitten kävin ottamassa napakorun joka sujui aika kivottomasti ja sen hoito oli yksinkertaista ja helppoa.

Kuten tavallista,se oli muutaman päivän arka ja punotti. Sitten viimeisen korun otin kieleen. Kävin ottamassa sen samassa liikkeessä kuin napakorunkin. Ennen liikkeeseen menoa pesihampaat ja kielen huolella.

Sitten kun penkissä istuin olin pyörtyä pelosta sillä sattuuhan seki helvetisti jos puree kieleen,mutta tässä oli kyseessä neulan kielen läpi laittamisesta. Sattui todella todella paljon mutta kipu ei kestänyt kauaa. Verta tuli todella paljon.

Onneksi asuin vieressä ja kotona sitten lavuaarin vieressä syljin verta kuin se ei koskaan lakkaisi. Kieli oli turvoksissa alle viikon ja syöminen sekä joittenkin sanojen esim. Noin viikon päästä pystyin syömään ja puhumaan normaalisti. Nyt olen ottanut pois huulikoruni ja navassa sekä kielessä vielä lävistykset on. Jännitti vaa nii pirusti. Ei se ees ollu paha.. Kipee oli illal sillai ett vähä vaikee syödä. Vielki on turvoksis ja arka, mut kykenee jo paremmin syömää ja sillai.

Itselläni on ollut kulmassa koru yli 3 vuotta, kielessä 8 kuukautta. Viime aikoina leukalihakset tjsp. Eli kielikorusta on nyt luovuttava. Onhan tämä erittäin kiva joten sikäli ikävää. Kulmakorun kanssa ei ole suurempia ongelmia ollut, tietty sitä välillä kolhii jne. Itelläni on napalävistys ja se ei ole missään vaiheessa tuottanut ongelmia. En aio ottaakaan sitä pois, koska tykkään siitä niin paljon ja sitäpaitsi se sopii mulle ja monet on sanoneet sitä seksikkääksi.

Mä olen ajatellut kielikorua. Nyt kuitenki oon lukenut niin paljon kaikkea huonoa siitä ettei välttämättä uskallakaan jos jotain sattuu.. Kuinka suuri riski on että tapahtuu jotain kamalaa esim. Kavereillani on monella jo kielikoru ollut päälle kolme vuotta tjsp. Se ei kai tuota ongelmaa lävistyksen hankinnassa? Vastatkaa plz sähköpostiini suoraan! Jos lävistyksistä on paljon kysyttävää ja kiinnostusta,suosittelen siperianhurtan foorumia www.

Mulla on napakoru ja sit korviksia. Kulmalävärin jouduin ottaan pois kun töihin menin, harmitti kun enää ei saa paikoilleen ja kivat arvet jäi mut eipä voi mitään. Napakoru on mulla ollut nyt vuoden ja näyttää et koko ajan kasvaa ulos. Miten teillä muilla, kasvaako ulos tai onko kasvanut?

Lävärit on kyllä aika kivoja kunhan niitä osaa hoitaa asianmukaisesti. Ja ammattilaisella ehdottomasti ne pitää ottaa! Itse olen ottamassa kielikorua. Vaikka täällä puhuttiin että monella on alkanu suun lihakset jumiutumaan ja leuka naksumaan, se ei horjuta miun päätöstä. Olen jo pitkään poukkoillut välillä kieli-, napa- tai huulilävistys, enkä ole pystynyt päättämään minkä ottaisin, nyt se päätös on sitten tehty.

Osaako kukaan sanoa, onko olemassa sellaista kielikorua, jossa tappien tilalla olisi tasaiset "laatat" ja ne olis vaal. Sain juuri työpaikan ja käskettiin ottamaan kielikoru pois vaan en suostu, se on ollu mulla 3 vuotta! Huulestani jo poistin, se saa riittää! Kielen lävistys o kivuttomin, siit tuntee vaa pikku nipistyksen. Sit mun kiele turpos vaa vähä ja puhe oli ihan selvää paitsi S, L ja R sekottu x 3vrk päästä kiele oli kuin siin ois aina ollu lävistys.

Napaan sattu eniten ja parantumiseen kesti 4kk. Kulma lävistykset kasvaa ulos melkeen kaikilta, mutta vinkkinä ota se pariks päiväks pois ja sit taas laita takas nii pysyy pitempään: No napaan kannattaa pistää Joku narun pätkä esim niin se ei kyllä pääse repeämään: Kuulin sen itse lävistäjältä Tai siis ketä teki minulle napakorun: Eli ei kannata huolehtia.. Tälläsia asioita kannattaa käydä kysymässä lävistäjältä: Laitoin juuri ite huulikorun tohon alas hakaneulalla ja ei kyllä oo ollu mitää onkelmia.

Oon sekopää tiän,sitä ei tartte alkaa mailaileen mutta jos joku ystävällinen antas neuvoja?????? Asun nyt talla hetkella Losissa ja otin taalla kielikorun joka oli 45 dollaria. Eli Hieman vajaa 40euroa kai. Hinnat luultavammin vaihtelee hieman, mutta tuskin kovin merkittavasti. Kielikorun ottaminen ei sattunut niin kovin pahasti, mutta eihan se ihan kivutontakaan ollut.

Koru on ollut mulla nyt n. Johtuen luultavasti ainakin siita etta "leikein" korulla liikaa. Eli kieleni yritti parantaa itseaan ja alkoi muodostaa rustoa tms kieleni alle, korun juureen. Ehka olisi pitanyt myos desinfioida suutani useammin.

Eli, jos otat kielikorun, niin ALA leiki silla kunnes se on varmasti parantunut! Puhdista sita mahdollisimman usein! Varsinkin AINA kun olet syonyt tai juonut. Vahintaan kerran tunnissa olisi hyva desinfioida suu, alkoholittomalla aineella. Merisuolalla puhdistaminen on myos hyvaksi. Minulla on melko lyhyt kieli, joten koru on aika kielen paassa, niin kielen alapuolella oleva korun pallo kolisee alahampaisiin valilla kun puhun, joten se ainakin vaurioittaa vahitellen hampaiden, seka ienten pintaa.

Riippuu tyopaikasta onko kielilavistykella merkitysta. Toisissa paikoissa on valia, toisissa ei niinkaan valia. Ravintolat yms paikat eivat suvaitse lavistyksia. En tieda oliko apua mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa. Jos viela kysyttavaan tms niin kirjoita mailia. Kannattaa kylla miettia ettei mene liiallisuuksiin lavistysten kanssa, koska helposti menee ns. Mutta kaikilla on omat maareet mika on liikaa ja mika ei, joten oma paatoksesi.

Ja saahan lavistykset aina pois,eika niista jaa rumaa jalkea jos ne on oikein tehty ja huollettu. Tuskinpa kieli niin helposti matanee! Eika sita leikata tarvitse. Mutta kylla kieli on sellainen paikka mista kannattaa pitaa hyvaa huolta jos siihen jotain "ylimaaraista" laittaa!

Ja jos se paasee tulehtumaan niin kivuliastahan siita varmasti tulee. Eli pitakaa huolta lavistyksistanne! Kyllä se on niin, että asia on kovin yksilöllinen, kuten on jo todettu. Ystäväni on viimeisillään raskaana ja hänellä oli napakoru.

Korun hän on ottanut pois jo ennen raskautta, mutta nyt raskauden myötä lävistysreikä on revennyt. Aika mojova jälki siitä jäi! Eli kyllä näitäkin tapahtuupi.. Nyt kertokaa kaikki jolla on huulessa keskellä lävistys, et mitä vaaroja siihen ottamiseen liittyy! Mä aion ottaa nyt kesälomalla, vai onko se vähän huono aika, koska sillon "muhii" kaikki bakteerit jne. Kertokaa omii tai kavereittenne kokemuksii tms.

Mä oon nyt muuten pian 14 vuotta.. Mä opiskelen parturi-kampaajaksi ja meillä kyllä saa olla lävistyksiä naamassakin. Missä päin hesaa on paikka jossa voi ottaa napakorun joka maksaa maximissaan 50e? Tiiän kyllä missä koruja myydään mutten tätä Olkaa kilttei ja vastatkaa!! Muuten, myös kertokaa napakorujen haitoista, riskeistä jne.?!! Voisiko joku ihana kiltti ihminen kertoa mulle kielikorun riskeistä? Mä tahtoisin todella laittaa sen, rahatkin on jo koossa, mutmut.

Mulla se lävistäminen ei sattunut, mut sen jälkeiset päivää oli vähän kivuliaampia: D Mutta kyllä sen kivun kestää: D Mulal kyllä tulehtu lävistys mukavasti, mutta sain sen sitten jotenkin hoidetuksi: En kyllä luopuisi tästä: Oon vuotias ja ajattelin ottaa kulmaan lävistyksen. Kasvaako kulma korut aina ulos? Miten niitä pitää hoitaa? Ja sattuuko laittaminen paljon tai tulehtuvatko ne usein? Oon lukenu niin ristiriitasia kommentteja,ettei tiiä uskaltaisko laittaa vai ei Ainii ja se vielä,että jääkö siitä paha arpi jos sen ottaa pois.

Kiva jos joku viittii vastata. Hankin aikoinaan nenäkorun,ja "asiantunteva" koruliikkeen myyjä ampui sen pistoolilla ja sanoi puhdistuksesksi riittävän vain normaalin suihkussa käymisen Jälkeenpäin kuulin että pistoolilla ei ikinä saa ampua kuin alakorvanlehteen jos sinnekään.

Myöhemmin hankin kulma lävistyksen ja oikea ammattinsa osaava lävistäjä antoi tarkat phdistus ja hoito ohjeet desifiointiaineella. Oli siis melkoinen tuuri, että nenäkoruni on edelleen paikoillaan, eivätkä kasvoni halvaantuneet tms Kannattaa luottaa ammattilaiseen lävistyksissä, niin sanotut asiantuntijat voivat olla sitä vain omasta mielestään. Otin muutama päivä sitten naapalävärin ja nyt mietin että oliko lävistäjä unenpöpperössä kun käski pestä sitä päivittäin niin kuumalla vedellä ku pystyy, kun yleensä oon kuullu, että kylmää vettä tai jääpaloja useimmissa muissa tapauksissa By the way, mulla on korvissa ollut 14 reikää, enää on kaksi edessä auki ja yksi ylhäällä koko ajan käytössä.

Ai niin ja alahuulessa on kans yks. Töissä kaupassa ja grillillä oon aina joutunu ottaan pois. Mut silloin ku olin synnyttääs, lekurit ei piitannu mitään. Jotenkin musta tuntuu, kun huulessa oli tappi, niin oikeastaan kukaan ei piitannu mitään, mut nyt kun siinä on rengas niin kaikki kattoo ihan järkyttyneenä Juu, siis se riippuu mun mielestä ihan henkilöstä Otin kesäkuun alussa kulmalävistyksen ja nyt, pikkuhiljaa se taitaa olla kasvamassa ulos..

Tai sitten olen vain vainoharhanen.. Piti kysellä, että jos se nyt kuitenkin kasvaa pois ja menen reippaana tyttönä ottamaan uuden, niin onko sekin tuhoon tuomittua?

Eli kasvaako sekin ulos vai voiko tällä kertaa olla pysyvä suhde tiedossa, minun ja tuon ihanan lävistyksen kanssa? Siitä on tullut nyt jo niin iso osa minua, ettei ilmankaan osaisi olla.. Kiitoksia jo etukäteen, jos joku ihana ihminen osaa minulle jotain tälläisistä tapauksista kertoa..

Onko sillä mitään väliä minkälainen purenta on, jos ottaa kielikorun? Tai siis kuinka paljon tilaa se koru vaatii suussa?

Joku selitti että yks kymmenestä kililävärin ottajasta saa jonku kasvo halvauksen.. Ei tunnu mitenkään ertyisen paljon paremmalta, enemmän se ajatus kielikorusta kiihottaa kuin se itse "roska" siellä kieles. Mut suihinotto tuntuu kuulemma paremmalta korun kanssa ku ilman. Eikä kumit mee rikki vaik onki koru suussa. Suuseksi onkin sitten asia erikseen. Täytyy kyl myöntää,et ittestä se tuntu mielettömän hyvälle Hän osasi käyttää kieltää niin,että jokainen liike tuntui jossain Vastaa alkuperäiseen viestiin kielikoru haluaisin kuulla mielipiteitä siitä tuntuuko kielikorun omistavan kanssa suutelu hyvältä?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

TANSSIKURSSIT HÄMEENLINNA CZECH ANAL ESCORT elokuu Lahti live jasmin puh seksi videot sunmi sex tytöt helsinki parhaat pyllyt pisulla tytöt salon kaupunki citylehti kielikorut netistä seksi tube. 3. lokakuu Millaista on suudella kielikorun kanssa? Kielikoru saattaa tökätä haarukkaan ja kulmakoru villapaitaan .. hoito ohjeita etsin netistä. Raikkaat ja värikkäät kielikorut ja tapit Savannin verkkokaupasta. Edulliset hinnat , ilmainen ja nopea toimitus - Tule tutustumaan!.

Suomalaisia seksivideoita bb janica

: Kielikorut netistä peppuseksi

Striptease hämeenlinna suomi keskustelu iisalmi Vuosi sitten otin tohon ylähuuleen, hieman turposi mutta ei muuta. Mulla ollut kielikoru vuodesta ja napakoru Kun turvotus laski ja muutenki reikä rupesi paranemaan kielikorut netistä peppuseksi laitoin pienemmän korun ja nyt ei haittaa yhtään, välillä unohdan et tos ees on mitään. Sain sen vihdoin tehtyä mitä olen halunnut jo useamman vuoden Ei mitkään lävärit sovi naisille ja on ne miehilläkin kyllä todella vastenmielisiä.
Kielikorut netistä peppuseksi Video chat porno ottaako huora puuroa
Kielikorut netistä peppuseksi Pakko oli kokeilla siihenkin kun joka paikassa on koru muutenkin. Lävärit on kyllä aika kivoja kunhan niitä osaa hoitaa asianmukaisesti. Itse otin kulmakorun noinviikko sitten. Omat tiedot Toivelista Kirjaudu. Kasvoissani on ollut yhteensä seitsemän lävistystä, eikä niistä ole yksikään koskaan ollut terveydelleni haitaksi.
SEKSISEURAA HETI MUSTAA KULLIA Kielikorut netistä peppuseksi
GANGBANG IN HANNOVER GOLDEN RAX KUOPIO Ihmiset eivät tiedä, kuka osaa hommansa ja on käynyt kurssinsa", Yazka sanoo. Vahintaan kerran tunnissa olisi hyva desinfioida suu, alkoholittomalla aineella. Napalävistyksen kävin Harnesissa ottamassa, mutta se kasvoi ulos, vaikka hoidin sitä, niin kuin neuvottiin! Raskausaikana otin napakorun pois ja laitoin takaisin parinvuoden päästä, kielikorut netistä peppuseksi, ongelmitta. Koru ollut siinä siis koko tämän ajan. En tieda oliko hieronta äänekoski nakupalat mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa. Olen jo pitkään poukkoillut välillä kieli- napa- tai huulilävistys, enkä ole pystynyt päättämään minkä ottaisin, nyt se päätös on sitten tehty.

Laura Okeefe